Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

SawaDa

Üye
  • İçerik sayısı

    37
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

SawaDa kullanıcısının paylaşımları

  1. Naturel yarışırsam derece gelir mi?

    Naturel olarak yarışabilirsin, ben natural olarak yarıştım konum var takip edebilirsin, 39 kişilik siklette ilk yarışmamda kimseden yardım almadan poz beslenme, kuruma karb yükleme boşaltma su protokolleri olsun her şeyi ilk tecrübemle kendim yaparak yarı final yaptım en başta elenmedim pozum daha iyi olsa ve birazda tecrübem olsa finale kalırdım... Genetiğin iyi ise yine aynı şekilde final yapabilirsin, tabi ki spor geçmişide önemli kısa zamanda natural yarışmak zor.
  2. Natural olarak yarışmak ?

    Yarı finale kadar yarışabildim. İlk 6 final yapamadım. İlk tecrübe natural ilk yarışma yine gayet iyiydi benim için... Formumu bu hale getirerek ben yarışmayı çoktan kazandım. Formumu podyuma aynı şekilde taşıyabildim. İnanan bilgi veren yardımı olan herkese teşekkür ederim.
  3. Natural olarak yarışmak ?

    Herkese merhaba, VG sporunu 7 yıldır natural olarak yapıyorum. Sürekli okudum, araştırdım, izledim, dinledim kendimi geliştirmeye çalıştım. Bir çok tecrübem oldu antrenman konusunda beslenme konusunda ... Bu süreçte bulk dönemim oldu definasyon dönemim oldu kendimi denemek için test etmek için vücudumu istediğim gibi değiştirebildim beslenmemi planladım antrenmanımı planladım... Ama hiç bir zaman yarışma seviyesinde kuruyamadım... Natural olarak bu mümkün mü ? Yarışmaya gidebilecek seviyede natural olarak kuruyabilir miyim ? Tecrübesi olan abilerimden ve kardeşlerimden yardım istiyorum bütün süreci anlatabilirlerse çok sevinirim. Teşekkürler
  4. Natural olarak yarışmak ?

    Herkese merhaba 24 ünde podyum. Şimdi yarışmaya yakın süreçle ilgili soru sorucam tecrübeli hocalarım cevap verirse sevinirim. Günler 19-20-21 sıfır karbonhidrat. 22-23 yükleme. 24 podyum. Sıfır karbonhidrat gününün sonuna kadar su minimum 7 litre devam edecek... Yükleme günleri sanırım su dahada az olacak suyun en iyi ayarlamasını nasıl yaparım derinin kalınlaşmaması için... ?
  5. Natural olarak yarışmak ?

    Bu ilk yarışım olacak... ilk yarışmayı natural yapmak istedim derece falan beklemiyorum kendimle olan yarışı vücudumu değiştirerek gördüm... ilerleyen süreçte bu yarışma serüvenini seversem devam ettirecek olursam ilaç kullanırım hiç kullanmayacam demiyorum. Naturalsem naturalim değilsem değilim söylerim... zaten şuanda natural olduğumu inandırmayacak bir vücut yok ortada ileri seviye falan değilim.Benim amacım aslında şu naturalde bir şeyler yapılabiliyor mu onu görmek profesyonel olmasada naturalde bir şeyler yapılabilir mi bu
  6. Natural olarak yarışmak ?

    Konu dağalmasında natural olduğumu çoğunlukla inanılmıyor. ilk fotoğrafımada bak şimdiki fotoğrafımada bak vücudumda 1 tane bile sivilce yok göğüs ucum büyük değil jinokomasti yok sesim kalın değil yaş 28 olacak saçım dökük değil. boy 174 kg 70 kol pumsız 38.5 eğer kullanıyorsam kendime boşa zarar verdim.
  7. Natural olarak yarışmak ?

    Herkese merhabalar, Geçtiğimiz 1-1.5 ay bulgur bilavı tükettim 3 gündür 800 gr pişmiş pirinç tüketiyorum, yarın son kez 800 gr pirinç tüketeceğim.Sonra karbonhidratı düşürüp sıfıra kadar ineceğim şuana kadar hiç sıfırlamadım aldığım su geçtiğimiz günlerde 9lt. idi şimdi 6-7 seviyelerinde havanın serin olmasındanda kaynaklı olabilir. yarışma gününe ortalama 2-3 gün kala ki süreçte su azalıp karbonhidratı arttıracağım. Suyu 1 gün önceden sıfırlayacağım. Yarışmış tecrübeli kişilerden tavsiyeleri bekliyorum hepinize teşekkür ediyorum.
  8. Natural olarak yarışmak ?

    Konu eski değil sıkıntı yok sürekli takip ediyorum yakın zamanda bir kaç formda atarım. Bulgurla hala devam ediyorum hata mı ? Pirince mi geçeyim ?
  9. Natural olarak yarışmak ?

    Bulgur pilavı ile devam ediyorum herhangi bir olumsuz durum yok. Onun dışında yumurta hala 6 tam, şalgam suyuna devam, fıstık ezmesi devam, hurma devam... bunlara karşı herhangi bir alerjen sorunlarım yok. Son zamanlarda ödemimi azaltma çabalarım ise 7 litre su, karahindiba çayı ve bir marka ödem atmaya fayda sağlayan kapsül... (de...fit) marka paylaşmak yasak vs. olabilir diye yazmadım. Şuanki tek sıkıntım kardiyom.. bayadır kardiyo yapmıyorum eve bir spining bisikleti alırsam o işte tamamdır.
  10. Natural olarak yarışmak ?

    Çok teşekkürker, Zaten benim natural bir sporcu olarak kendini övme yüceltme gibi bir durumum yok ve aynı şekilde natural olmayanlarlada bir problemim yok.. Adamlar kazandıklarında natural değiller falan demem zaten tercih meselesi o kullanarak birinci olmuş ben olamamışım yapacak bir şey yok. Sadece naturalim yarışma seviyesinde bilgim yetersiz bu kadar...konunun başlığıda o yüzden bu şekilde...Bir kelime dahi bana yardımcı olunsa bir şeyler öğrensem yeter bana...
  11. Natural olarak yarışmak ?

    27 yaşındayım hocam.
  12. Natural olarak yarışmak ?

    Merhabalar istediğim form ve kondisyon gelirse, umarım yarışma yolcusuyuz... Boy: 174-175 Kg: 75 Bel : 76 Pirinci bıraktım. Yeni 2-3 gündür bulgura geçtim. Çünkü pirinç insülini çok sarstığı için öğün olmayan vakitler sürekli bir şeyler yeme isteğim çok fazla oluyor ağıza hep bir şeyler attırıyor. Bulgura karşı bir sindirim problemim yok gaz falan çıkartmıyorum midemde bir şişkinlikte yaşamıyorum bir süre onu deneyeceğim dezavantajı sanırım vücudu dolu göstermeyecek ama pirincinde çok dolu gösterdiğini söyleyemem çünkü tükettiğim gr düşük 500- 1 kg falan yemiyorum yani... yanlış yapıyorsam yardımcı olursanız sevinirim. Hala hiç kimseden pt lik vs almıyorum kendi çabalarımla zorluyorum. Yarışabilmek için bir spor klübünden lisansım olması lazım sanırım doğru mu ? Eğer öyleyse en kolay lisansı nasıl yaparım nereden bulurum ?
  13. Natural olarak yarışmak ?

    Verdiğimiz öğüt ve bilgiler için teşekkürler şuanda zaten mens atletik fizikte yarışmayı düşünüyorum. Body ya da classic fizik değil ilk olarak natural bir tecrübe ile başlamak istedim. Her neyse başka bir şey yazmama gerek yok beni biraz yanlışta anlamışsınız. Söylediklerinizde haksızsınız diyemem. İnadına natural hayır natural da olur da demiyorum zaten. Konuyu bu amaçla açmadım ben
  14. Natural olarak yarışmak ?

    Bu yorumun için çok teşekkürler hocam beni mutlu etti 🙏 irtibatı kesmiyeceğim. Açıkçası hiç bir şey kullanmak istemiyorum clen falan... kurumak için elimden geleni yapacam. Kondisyon durumuna göre tekrar değerlendirirsiniz teşekkürler.
  15. Natural olarak yarışmak ?

    Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim...@rastlantisal benim kimseye kızdığım yok hocam... arkadaşın yorumuna bakıyorum konunun steroidlerle hiç bir alakası yok kimseye kafa tuttuğumda yok bana egolu yazmış egolu bir cevapımda yok direk baltalıyıcı yorumuyla kendisi egolu davranmış ya da beni yanlış anlamış... Bu konunun başınada dönersek benim bu forumda başlığı açma amacım yarışma seviyesine kadar olan bilgimin yetersiz olması yarışma tecrübem hiç olmadı ve de çevremdede hiç yarışan olmadı. (Suyu kesme karbonhidratı sıfırlama tekrar yükleme vs vs.evreleri) Yarışan tecrübesi olan hocalarımızın yardımına ihtiyacım olduğu için konuyu açtım... Belki son demlere geldi çok az bir dokunuşu kalmış düşüncesiyle yardımıcı olabilecek hocamız olur diye konuyu açtım...Maddi durumu iyi olan biride değilim internette ki popüler yarışma hazırlayıcı hocalardan PT de alamam. (Fiyatlardan haberimde yok hiç araştırmadım bakmadım sonlara doğru almak zorunda da kalabilirim)
  16. Natural olarak yarışmak ?

    Biraz güldüm... ilaç kullanıp kullanmamakla alakası yok şuanda konunun ben profesyonel değilim... beni zaten onlarla kıyaslama... kullanıpta yapamayanlarıda görüyoruz forumda bile 100 lerce örneği vardır... kullanıpta yapanlara ilaçla bende yaparım ya da ilaçla yaptı demem...bu sporun ne kadar zor bir spor olduğunu daha öğrenememişsin.
  17. Natural olarak yarışmak ?

    Aynadan bir form, çok ayrıntılı olmasada... hedefe devam yavaş yavaş 👍
  18. Natural olarak yarışmak ?

    Uzun süredir form atmadım, yarışmaya doğru istek ve istikrarla devam.
  19. Natural olarak yarışmak ?

    Herkese tekrardan merhabalar; Konuyu takip edenler bilir en son hedef kilom 95 civarı falandı ben ise ortalama 85 kg seviyelerindeydim. Tek sıkıntı istediğim kg'a ulaşamadım. Annem memlekete gitmek zorunda kaldı. İş yemekler vs bütün her şey bana kalınca en azından kilomu sabit tutabildim 86 yı geçemedim. 10 gün oldu definasyon kısmına geçiş yaptım. Beslenmem daha temiz ve antrenman sistemim ise şuanda geçici bir süre...bir gün full body bir gün cardio bu şekilde ilerleyen süreçlerde form fotoları atarım varsa tavsiyelerimiz belirtirseniz mutlu olurum. Teşekkürler iyi forumlar.
  20. Natural olarak yarışmak ?

    Yok ya tren tutmaz beni çok bindim.
  21. Natural olarak yarışmak ?

    Limit diye bir şey yok gelişim süreklidir...Sabredemeyip gelişim yavaşlayınca son limitim bu diye tabir edilir bunu ölçemezsin... Süreye takılmıyorum önümüzdeki ayın sonu demişim 2 ay yani... her neyse ha 1 ha 2 önemli değil... Şuanda ben çoğunlukla sarkoplazmik hipertrofi yapıyorum kas içi glikojen ve kas fasyasının genişlemesi... kendin oku kendin öğren bana başkasının yorumları ile lafları ile gelme saçma sapan konuşuyorsun 10 gr da kas kazansam 15 kg da kazansam bunu sen ölçemeszin yanımdamısın gördün mü ben... Sen kg yi su olarak alıyordursun sen normal basit bir insandırsın ben doğa üstüyüm var mı bir itirazın 😂
  22. Natural olarak yarışmak ?

    En son geçen hafta attığım postta da 86 kg'dım şuan yine 86'yım biraz daha yemeğe abanmam lazım. Güncel form ile devam. Çalıştığım bölge göğüs ve üst ön kol ...Hedef bir aksilik olmazsa önümüzdeki ilk yarışma ...
  23. Natural olarak yarışmak ?

    Şuanda kg 86 önümüzdeki ayın sonlarına doğru hedefim 90 ve 90 dan sonra ise yavaş yavaş definasyon sürecim başlar. Definasyon sürecinin başlangıcında karbonhidratı arttırıp sağlam kardiyovasküler egzersizlerle ödem azaltıp hızlı karbonhidrat düşürmeden yavaş yavaş düşürerek ilerlemeyi planlıyorum zorlandığım noktalarda yardım isteyeceğim umarım takipte olanlar vardır... Antrenman öncesi ve antrenman sonrası bacak form ödem ve yağ fazla detay çok belirgin değil ama devam 💪
  24. Natural olarak yarışmak ?

    Yarışma seviyesinde vücut kuruluğunu kondisyonunu yakalayabilirsem rakiplerden küçükte olsam dahi atletik fizikte natural olarak yarışma hedefim var...
  25. Natural olarak yarışmak ?

    Göğüs triceps pump...Vücudumda şuram çok kötü hiç gelişmiyor diyeceğim yer yok çoğunlukla orantılı ama son zamanlarda göğüs ve sırt 1 tık geride...Önümüzdeki pazartesi antrenman programımı ve beslenmeme menümü güncellicem Göğüs ve sırtı haftada 2 ye çıkartıcam definasyona girene kadar 1-2 ay bu antrenman düzeniyle devam edicem... Eylüldeki yarışmaya gidene kadar güncel paylaşımlar yapacağım... Protein sentezinide çok yavaşlatmayacak bir antrenman sıralaması Pazartesi: Bacak - Karın Salı: Göğüs Çarşamba: Sırt - Karın Perşembe Omuz - Arka kol Cuma: Sırt - Biceps Cumartesi - Göğüs - Karın

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×