Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Garnett

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Garnett Hakkında

  • Yaş 30
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 01-11-1993

Profil Bilgileri

  • Yaş 30
  • Meslek:
    Teknik Ressam
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

698 profil görüntüleme
  1. Ciddi yardıma ihtiyacım var lütfen

    @ahmet_erdem bu tip adamlarlar ilac temin etmiyeceksin sağlık umurlarinda değil vücut yapacam diye iç organlarını bitirirsin. Bu işi cidden iyi yapan bilgili insanlarla yola çık derim. 20 hafta yapmam da ki amaç boldenondan tam verim alabilmek bolde 8 haftadan sonra etkisini gösteriyor temiz kas kütlesi istiyorsan uzun tutmak gerekiyor.
  2. Ciddi yardıma ihtiyacım var lütfen

    @ahmet_erdem Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Bende 1. kürümde1-10 testo en 500 mg1-6 deca 500 mg6-10 boldenon 500 mg1-6 dianabol 30 mg Carbon marka kullandım 77 kg ile başlayıp 87 kg oldum pct sonunda 82 kiloda sabitledim vücudumun tuttuğu suyu attim sadecede kas kütlesi kaldi bana. Suan yine carbon marka 20 haftalik testo bolde kürüne girdim 1 haftam bitti 1.300 gr aldim. Benim Çevrem de kim steroid kullanyorsa karbon kullanyor ve verim aldiklarini görüyorum ama her carbon bir mi onu bilemem. Pct için test yaptırdiğımda benim total testo 1500 dü pctden sonra 543 olarak kaldi. Bende de hafif sivilcelenme oldu enginar özü tableti kullanmaya başladım deve dikeni almani tavsiye ederim ve bol bol yeşillik yemelisin karaciğerini fazla yormuşsun ve 1. Kürü kaç hafta yaptiysan vücudunu o kadar dinlendirmen gerekiyor ama sen 1 ay ara verip 2. Küre girmişsin burda ki tecrubeli hocalarim daha iyi bilir bence pctni yapıp ara vermelisin.
  3. 20 haftalık kürüm (tavsiyelere ihtiyacım var)

    Hacalarim teşekkürler.
  4. 20 haftalık kürüm (tavsiyelere ihtiyacım var)

    O kadar kişi okumuş yardim eden kimse yok mu ? Bu forum da bilgili tecrübeli insanlardan yardim alındığını saniyordum ama ne hocalarimiz @Loving ve @tolgacan94 ne de forumda ki arkadaşlar yardım etmiyor.
  5. Herkese iyi günler. 2. Kürüme 2 hafta sonra girmeyi planliyorum. 1. kürümde 1-10 testo en 500 mg 1-6 deca 500 mg 6-10 boldenon 500 mg 1-6 dianabol 30 mg Küre 77 kilo başladim 87 kilo bitirdim şuan 82 kilo civarındayım. Boy 1.88 % 10-12 civari yag oranım var. 2. kürumde 1-12 testo en 500 mg 1-12 boldenon 500 mg 1-6 dianabol 30 mg 12-20 testo en 750 mg 12-20 bolde 750 mg Jinekomasti başlangıcı olursa 3 güne yarim tablet arimedex kullanacam. Kür bittikten sonra yaz bitene kadar ortalama 12-16 hafta 250 mg testoya devam etmeyi düşünüyorum yazın kilo kaybı olmasın diye. Ne gibi zarar görürüm tecrübeli hocalarımın arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var.
  6. Pct için yardım lütfen.

    @Lovinghocam size sormakta fayda görüyorum e2 bu kadar düşükken nolvadex kullanmalımıyım sizce..
  7. Merhaba arkadaslar kurumu bitireli 15gun oldu bugun tahlil yaptirdim sonuclar asagidaki gibi pct icin yardımlarımızı bekliyorum. 1-16 hafta 1ml testo e haftada iki gun ilk 6 hafta dianabol gunluk 30mg 1-8 hafta 1ml deca haftada iki gun 8-16 hafta 1ml boldenon haftada iki gun kurum bu sekildeydi..
  8. Carbon Pharma

    Arkadaşım benim herhagi bir kazancim veya beklentim yok burası bizlerin platformu ve bende kullandığım üründen aldığım verimi paylaşmak istedim o kadar ben burada kimseye alın kullanın falan da demedim herkese iyi forumlar...
  9. Carbon Pharma

    Merhabalar daha önce generics pharma testo ve bolde kürü yaptim sahte çıktı. Sonra salonda ki hocam carbon pharma ürunlerinden bahsetti önce tereddüt ettim ama ikna olup ürünleri aldim testo deca ve dianabol kürune girdim 6. Haftam ürünler mükemmel çalıştı. 77 kg ile girdiğim kürde 85 kg oldum. Öncesi ve sonrasi fotolarimi yükleyeceğim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×