Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Zangetsu

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Zangetsu kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Sosyal medyada birkaç yerde cinnatropin satıldığını gördüm fiyatları 1k-1.5k arası. Sizce içeriği ne kadar dolu veya ne kadar sağlıklı? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  2. Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

    Tekrardan merhabalar 4 hafta boyunca 12,5mg klomen kullansam sizce sorunumu tam anlamıyla olmasada çözer mi? önceki yazıyı yazdıktan sonra yaşam tarzımı azda olsa iyileştirdim biraz diyet yaptım yağ oranımı azda olsa düşürdüm ve aynı sonuc. Salon üyeliğim bittiği için 1 aydır idman atmıyorum yakında yeniden başlayacağım ve başlarken testesteron sorunumun çözülmesi adına düsük doz klomen kullanmaya karar verdim ama kullanırken östrojenim kontrolden çıkar mı diye biraz endişeliyim (vücudum biraz buna yatkın) bunun için ve genel destek amaçlı günlük 30mg çinko ve d3 k2 kullanmayı düsünüyorum. İsteğim sadece testesteronumun 200 kusurlardan çıkıp kalıcı olarak sağlıklı düzeye gelmesi . 12 hafta kadar süren diyet serüvenim oldu makrolarım iyi olmasına rağmen yağ oranım olması gerektiği kadar düsmedi bunun sebebi belki yağ oranım düsündüğümden daha fazladır ama sahip oldugum düsük testesteronunda bunda etkisi olduguna eminim.Bunu düzeltmek içinde kendimce bu süreci başlatıcam. Bu kuvvetli dönüs sürecimde bana yapıcağınız ve benim için çok kıymetli olan yorumunuzu ve tavsiyelerinizi bekliyorum iyi günler
  3. reis açığı biraz daha arttırabilirsin proteinin yüksekse
  4. Sakal çıksın istediğim için clomid kullanmam doğru olur mu?

    reis bence yaptığın çok bilincsizce olmus bende kullanmayı düsünüyorum ama 50mg çok yüksek değil mi bide bırakınca vücudun afallayabilir iyice d vitamini çinkonu vs eksik etmme
  5. hocam benimde benzer durumum var klomen kullanımı hakkında ne önerirsiniz 1 2 ay kullansam ne kadar faydalı olur
  6. Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

    1 yıldır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum aklımdan çıkmış dikkatsizlikten fitness yazmışım ;/ detaylı kan tahlili istememe rağmen hep yanlış panel yada eksik çıkıyor en sonki tahlilim böyle yakın zamanda yeniden vermeyi düşünüyorum. sabah ereksiyonum yok ama genel olarak libidom normal ve ereksiyon olmakta zorlanmıyorum (yada bana öyle geliyor) diğer belirtilere sahibim hatta testislerim normale göre biraz daha küçük olabiliceğini düşündüm ve bu konu üzerine detaylı düşününce penisimin gelişiminin az oldugunu düşünüyorum (normal boyutlarda ama birkaç yıldır gözle görülür gelişim yoktu ve bu yüzden yavaş oldugunu düşünüyorum) kıllanmamda normal tahlillerimi sağlık ocağında veriyorum doktorla konuştuğumda bu dönemlerde normal oldugunu kilo verince düzeliceğini söyledi 20 kiloya yakın verdim ama değişen birşey yok en son lh fsh ve diğer değerlere baktırmak için söyledim liste bile verdim ama tahlilde gene bazı değerler yok dediğiniz gibi trt düşündüm ama ben hayatım boyunca ilaç kullanabilceğimi düşünmüyorum ve kalıcı ve sağlıklı değerlerde olmak istiyorum (500 600 arası) ne kadar sağlıklı veya doğru değerler oldugu tartısılır ama total t min düşük oldugunu öğrendiğimden arada kafamı kurcalıyor napıcam vs çünkü şimdi düzeltmezsem ileride düzeltmem gerekicek veya şikayetlerim dahada ilerleyecek. 18 yaşındayım öğrenci oldugum için elimden maddi olarak birşey gelmiyor ve ailemi buna dahil etmek istemiyorum. bu konularda şuan ne yapabiliceğimi tam bilmiyorum tek yapabilceğim yakın bir zamanda sağlık ocağına veya ürolojiye gidip tekrardan tahlil yaptırmak ve buraya atmak. aklıma geldiğince yaşadıklarım bunlar eksik veya hatalı birşey varsa beni düzeltirseniz sevinirim. ekstradan eklemem gerekirse masturbasyon yaparken farkettiğim meninin az geldiğini söyleyebilirim (az yada çok mu emin değilim ama normalden biraz daha az sanırım)
  7. Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

    1 85 ocakta 98 kilo %27 28 yağ oranındaydım günümüz 79 80 20 yağ oranındayım (hala yüksek) ama testesteronum gene aynı 1 yıldır fitnessla uğraşıyorum ağırlıklarım çok yavaş artıyor beslenmem normal tr standartlarında yaşam tarzım gene hareketli diyebilirim ve jinekomastim var
  8. Total testosteron düşüklüğü var ne yapmalıyım?

    Merhabalar ocakta değerlerimi öğrenmek için kan vermiştim ve o zamanlar testesteronum 248 çıkmıştı doktor bana kilondan dolayı düşük oldugunu ve aktif spor yapıp yapıp kilo verince düzeliceğini söyledi zaten spor yapıyorum ve o zamanlar 98 kiloydum şimdi 80 e kadar düştüm fakat değişen bişey olmadı düşük testesteronla ilgili çoğu semptomu yaşıyorum sizce napmalıyım yeni 18 oldum.
  9. Steroid beyin sağlığını (psikolojiyi) nasıl etkiler?

    kişiden kişiye değişebilir tabikide birkaç yerde 200-300 civarlarından 600-800 civarlarında çıkarıldığında hem psikolojik hemde fiziksel olarak çok fazla farkettiğini söylüyorlar ne kadar gerçek bilmiyorum ama ağırlıklarım çok yavaş artıyor tahlil sonuçlarını gördükten sonra testesteron düşüklüğünden olduğunu düşünmeye başladım ve bu beni kötü bir psikolojiye soktu.
  10. Steroid beyin sağlığını (psikolojiyi) nasıl etkiler?

    kral benimde total testesteron 240 çıktı enerji muhappetleri o kadar farkettiriyor mu yoksa ben mi hiç farketmedim aktif sporda yapıyorum ama gelişimim yavaşmış gibi hissediyorum
  11. Threepharma güvenilir mi?

    ben bu markanın rad-140 ını kullandım tadı daha önceden kullandığım ağrı kesiciye benziyodu. hiçbir etkide almamıştım yüksek ihtimal içeriği boş

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×