Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

KaderdenBekir

Üye
  • İçerik sayısı

    80
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

7 Nötr

KaderdenBekir Hakkında

  • Yaş 19
  • Derece
    Deneyimli
  • Doğum Günü 08-05-2005

Platform İstatistikleri

  • Yaş 19
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 19
  • Meslek:
    Yazılımcı
  • Konum:
    Kars
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 19
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

101 profil görüntüleme
  1. Fotoğraftaki zphcler orjinal mi?

    Tr de çoğu zphc ürünü sahte adı bilinen bir marka olduğu için direk sahtesini basıyorlar piyasaya sunuyorlar bunu kutudan anlaman biraz zor çünkü kutuyu birebir yapıyorlar. Tigercan gibi isimlere bile baktığımız zaman ne kadar güvenilir gözükseler de sahte ilaç satıyorlar. Bu markanın ürünlerini kullanmanı önermem. tabi orjinalliğinden %100 eminsen kullanabilirsin
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kürümde çok aşırı saç dökülmesi yaşıyorum bundan dolayı kürüme DHT baskılayıcı propecia eklemeyi planlıyorum. Sorularım: DHT yi baskılamam kürün verimini çok düşürür mü? Saç dökülmesi için öneriniz var mı? Tüm cevaplar için teşekkürler.
  3. Bulk kürüme anabolizan tavsiyesi rica ediyorum hangi ilacı eklemeliyim?

    hızlı bir kick starter olarak zaten güç de ekler dianabol 4 haftada canavar kütle koyar zaten suyu vücut atana kadar ilaçlarla o kütleye ulaşmış olur .
  4. Bulk kürüme anabolizan tavsiyesi rica ediyorum hangi ilacı eklemeliyim?

    İyi forumlar bence boldenon çöpünü çıkart onun yerine rimo ve deca ekle eğer istersen bir de dianabol ile insülin seni uçurur
  5. Herkese selamlar arkadaşlar, 5 senedir spor yapıyorum ve bu hafta olacak tr yarışında yarışacaktım ancak babam rahatsızlandı ve ona bakmam gerektiği için gidemiyorum bundan dolayı bulka başladım. Kür serüvenim şu şekilde: 5 hafta: only testo 6 hafta kadar: 500 test enanth 150 npp 500 masteron 6 hafta kadar da: 300 test 300 tren 500 masteron Şimdi ise ara vermeden Testo deca kürüne başlamayı planlıyorum dün kan verdim ve karaciğer değerlerim bile referans aralıkta hiç bir değerim kırmızı yanmıyor sizce ara vermeden bu küre geçmem mantıklı mı ?
  6. Şort alabileceğim yer

    Herkese iyi forumlar Estetik fizik sıkleti için nerden şort alabilirm internette 1 site paylaşılmış daha önce forumda ama düzgün şeyler yoktu yardımcı olur musunuz
  7. Çok teşekkür ederim evet tek başıma hazırlanıyorum malum koçların fiyatları uçuk
  8. Geçen sene benim sıkletimin top 3 üne bakınca arada pek bir fark yok gibi geldi bana.
  9. Aktif olarak formum yok ama bunlar 3 hafta önceden kalma bundan biraz daha açığım estetik fizikte yarışıcam
  10. Herkese merhabalar, Yarışa son 1 ay kaldı şuan aktif olarak: 300 tren 300 testo p. 500 masteron Kullanıyorum. Son 1 ay kaldı artık yarışmaya kalan süre boyunca eklememi önerdiğiniz anabolik vb. herhangi bir destekleyici var mı?
  11. Dostinex kaç mg ve nasıl kullanmalıyım?

    Herkese iyi geceler aktif olarak yarışmaya hazırlanıyorum ve 500 maste 500 testo 150 npp kullanmaktayım ancak yarından itibaren 150 npp çıkacak ve 300 tren girecek bundan ötürü de dostinex kullanmayı planlıyorum çünkü aşırı depresif gergin biriyim günlük hayatım da biraz çalkantılı bu süreçte kafama sıkmamak için bunu düşündüm sizce kullanmalı mıyım nasıl kullanmalıyım ?
  12. Vücudumda sivilcelenme oldu bu sorunu nasıl aşabilirim?

    Kürümün verimini düşürür mü ?
  13. Herkese selamlar, Şuan aktif olarak: 500 masteron 500 testo 150 npp Kürüme devam ediyorum ancak sırtımda özellikle bel kısmında ufak ufak bir çok sivilce çıktı yarışa da 8 hafta var ve tren vb ekleyeceğim bhu sivilceler için ne yapmamı önerirsiniz ?
  14. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Geçmiş olsun dostum o zaman keşke araya bunları da sokmasaydın bunlar da kan tahlili ve uğraş gerektiriyor
  15. Rad-140 + mk-677 kür günlüğüm.

    Dostum ilaçlarla ilgili bir düşüncen varsa keşke only testo gitseydin en azından inan sana kazancı bundan çok daha fazla ve zararı daha az olacaktır zaten rad %70 doğal testoyu kapatıyor pct yapmak zorunda kalıyorsun. hem de ikisi de oral olduğu için karaciğerini böbreğini aşırı yoruyorsun bunun yerine only testo gitsen hem ço kdaha kas ekler hem de daha az yıpratırdın karaciğer böbreğini

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×