Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

onewingedangel00

Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

onewingedangel00 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Fitness
  1. Üroloji kan verdim fakat 5 gün geçmesine rağmen sonuçlar çıkmadı ne yapmalıyım?

    Aynısı bana da oldu hocam, sonuçlar gözükmüyordu doktora gittim o bakıp söyledi. Neden bilmiyorum fakat sisteme düştüğü halde e-nabıza girilmemiş.
  2. Dirsek ağrısı yaşıyorum bu sorunu nasıl aşabilirim?

    Aynı sorunu yaşıyorum, küre girince ağırlıklarım bayağı arttı eklemler zorlandı diye düşünüyorum. Sağda sıkıntı yok ama sol dirseğim ne zaman göğüs veya arka kol çalışsam cayır cayır yanıyor.
  3. Omuz enjeksiyonu için hangi tip enjektör seçmeliyim?

    Siyah uçlu ile yapıyorum yağ oranım %15 %16 civarı sıkıntı olmuyor yarısını sokuyorum.
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Günlük 1 veya 2 kere yapılırsa çok zararı olur mu?
  5. Sustanon - rimobolan kürünü ne kadar uzatabilirim?

    Haftaya kan tahlili yaptıracağım sonuçları paylaşırım hocam, şu zamana kadar gördüğüm tek yan etki aşırı libido artışı ve sırtta sivilceler. Ağırlıklar tatmin edici derecede artıyor. Yani bir sorun olmadığı sürece 1 yıl hiç kesmeden devam edebilirim anladığım kadarı ile, öyleyse daha iyi benim için. Maksimum 14 hafta olmalı denildiği için bende ona göre hesaplamıştım.
  6. Merhabalar, 55 gündür kürdeyim haftalık 500 sustanon 300 rimobolan alıyorum. Haziran 15 de başladım ve Eylülün 15 inde bitirmeyi planlıyordum. Aksaklıklar nedeniyle çoğu zaman spora gidemedim ama enjekte günlerini aksatmadım. Durum böyle olunca sadece 5 kilo ekleyebildim kolum 1 buçuk cm arttı omuzlarda da fark var fakat göğüs büyümemiş gibi. Ben bu kürü Ekime kadar uzatsam çok zarar görür müyüm, yoksa Eylülde tam 3 ay dolunca bitireyim PCT yapıp sonrasında yeni bir küre mi başlamalıyım? önerilerinizi bekliyorum değerli hocalarım.
  7. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Merhaba şuanlık kürde bir sıkıntı yok ama acil şehir dışına çıkmam gerekti ve 2-3 hafta sürecek bu süre esnasında ilaçları basacağım ama antrenman yapmam çok zor gibi anca vücut ağırlığı ile. Normalde kürü eylülün 15 i gibi bitirmeyi planlıyordum bunu ekimin ortasına kadar uzatsam çok sıkıntı yaşar mıyım?
  8. Küre başladığım ilk hafta aşırı şekilde bitkin ve uykulu hissediyordum uyanamıyordum bir türlü. Sonrasında geçti.
  9. Sustanon + rimobolan küründe 45. günüm falan haftada 500 mg sustanon - 300 mg rimobolan ile başladım hala devam ediyorum. İlk kürüm olduğu için tabi ki tecrübeli değilim fakat yaşadığım tek yan etki göğüs kaşıntısı. Sivilce çok az ve sanki biraz sesim kalınlaştı gibi geldi. Kütle olarak 5 kilo civarı ekledim ağırlıklar tatmin edici derecede artmaya devam ediyor. Sanırım ben dozajı fazla başlamışım, sen tecrübeli hocaların yazdıkları şekilde yap.
  10. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam 40 günü geçti 500 susta 300 rimo vuruyorum şuanlık tek yan etki göğüs kaşıntısı onu da çözeceğim. Psikolojik olarak bir sıkıntım yok hafif agresiflik var ama kontrol edebiliyorum sorun yaşamıyorum. Merak ettiğim şey ise nac600 zorunlu mu? şuanlık 4hepa kullanıyorum. Magnezyum ve çinkoyu ekstra olarak almadım Multivitaminin içinde var diye boşuna para vermek istemedim doğru mu yapmışım?
  11. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    2-3 günde bir kaşıntı hissi oluyor, o zaman kaşıntı geldiği anda dediğiniz gibi ilaç içerim.
  12. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocam şuan 85 kiloyum 40 günde 5 kilo aldım yağlanmadım bel ölçüm falan hala aynı. Kol ölçüm başladığımda 38 di sanırım şuan 39 buçuk (kol genetiğim biraz kötü çok zor gelişiyor.) Omuz 129 cm den 134 e çıktı bacak kaslarımda da görünür artış var. En çok fark yaratan nokta görünüş değil de güç açısından oldu, 30-30 dumbeller ile sehpada shoulder press yaparken bile zorlanıyordum 3-4 tekrar belki çıkıyordu artık 35-35 kilolarla 10 tekrar çıkıyor muazzam bir güç artışı var. Bench 105 kilo 7-8 tekrardan 15-16 tekrara kadar çıktı pr 120 kilo 3 tekrar.
  13. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Hocalarım kürde 40. günüm ve hastanedeki üroloji doktoru değişmiş, randevu alıp gideceğim umarım test konusunda sıkıntı yaratmaz. Sadece hormon testi dendiğinde testoyu ölçülüyorlar. Doktora E2, Prolaktin, Total Testo, Lh, Fsh ölçülmesini istiyorum desem bir tepki verir mi? onun dışında kürün 1. veya 2. ayından sonra kısırlık gibi sorunları yaşamamak için kullanılması gereken tabletler varmış bunlar nedir kısaca bahseder misiniz? Bulunması zor şeyler ise şimdiden temin etmek istiyorum.
  14. Enjeksiyonu 6 haftadır yanlış mı yapıyorum?

    Konuyu görünce benim de şimdi aklıma takıldı. Haftada 2 kutu Sustanon (tanesi 250 mg) , 3 kutu Rimobolan (tanesi 100mg) vuruyorum. Şimdi ben haftalık 500 mg sustanon 300 mg rimobolan mu vurmuş oluyorum? kafam karıştı.
  15. Sustanon + primobolan ilk kürümü yapmayı planlıyorum bana yardımcı olur musunuz?

    Genelde her set tükenişe gitmeye çalışıyorum, sırt veya her hangi bir kası çalıştığımda 1 set daha yapacak gücüm kalmayacak şekilde 3-4 harekette bitiriyorum. Size sormak istediğim bir soru daha var, kolum pumpsuz 39 buçuk civarı pumplandığında ölçüsü büyümüyor kolumun hayvan gibi şiştiğini hissediyorum ölçüyorum 40 a yakın çıkıyor bu nasıl olabilir? arkadaşımın kolu 36 cm ama pumplu 38 e çıkıyor benim niye yarım santim oynuyor acaba bilginiz var mı?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×