Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ENFAL

Üye
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

ENFAL kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Dianabol olarak hangisini tercih etmeliyim? Kullanıp verim aldığınız oldu mu veya Kullanıp önerdiğiniz var mı?
  2. Bence tren kullanma, treni bende kullandım eğer reseptörlerde zaten sorun varsa dahada çok öldürüyor reseptörleri, NovoRapid'te eğer diyabetin yoksa çok tehlikeli diye biliyorum şekerine vs. dikkat et. Baktın o ilaç işe yarıyor ve problemi çözdü o zaman tren ekleyebilirsin.
  3. Benimkide beslenme uyku kalori diye saçmalayıp duruyor hala Pct yapacakmısın peki? Ben kürden olması gereken verimi alamadığım için pct den vazgeçtim onun yerine cruise yapıp Reseptörler için bazı protokoller deneyeceğim 2 ay vs. sonra tekrar küre gireceğim bakalım işe yarayacak mı. Takipteyim haberleşiriz yöntemler işe yararsa, iyi şanslar!
  4. Aynı sorun bendede var, benim sabah akşam tost, dürüm yiyen antrenmanı dümenden atan arkadaşım hayvan gibi oluyordu aynı ilaçla ben gelişemiyordum hemde beslenme ve antrenmanım daha iyiydi, nerde böyle bi sorun varsa direk beslenme yazıyorlar beslenme uyku vs. dedikleri kadar önemli değil abartıyorlar. Senin sorun androjen reseptörlerinde. Onun içinde adam akıllı bilgi yok internette kendim bazı protokoller deneyeceğim işe yarayacak mı bakacağım.
  5. Tebrikler dostum, sustanon kullanarak zaten düşük olan testonu hepten kapattın. Hiç mi konuları okumadın bilmiyormusun doğal döngünün kapanacağını? Bahsettiğin suplementleri kullanmaya devam etseydin zaten doğal testosteronunu yükseltebilirdin.
  6. Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Trenbolon ve Dianabol'ü birlikte kullanan var mı? Kullanılır mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum.
  7. Trenbolon ve dianabol birlikte kullanılır mı?

    Deneyimlemek istiyorum?
  8. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kürüme danabol ekledim. Glin Pharma deneyeyim dedim ve 0 etki arkadaşlar. SORUM: Başka deneyimleyen oldu mu? Tüm cevap ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
  9. Hocam testis atrofisi varmı peki Hcg vs. kullandınız mı?
  10. Belki enjeksiyonlar çalışıyordur ama tabletler çöp.
  11. @GHOST hocam 50mg'da da tık yok.
  12. Danabol mü aldın? Kullandın mı?
  13. Merhaba Arkadaşlar, Kür içinde Yüksek tansiyon için öneriniz var mı? Faydasını gördüğünüz bilgileri veya deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  14. Kür içi yüksek tansiyon sorunu hk.

    Antrenmanda zorlayınca aniden enseme felaket bir ağrı girdi ondan beri baş ağrısı var, aynısını yaşayan oldu mu?
  15. Pre workout için Sitrülin değil Arjinin kullanılır. Sitrülin Uzun vadede kullanılır kana yavaş karışır ve depolanır. Arjinin hızlı karışır depolanmaz. Ben her akşam Sitrülin. Antrenman yapacağım günler ise her Sabah antrenman öncesi Arjinin kullanıyorum. Aynen öyle damarlanmada çok faydasını gördüm, Kalbide rahatlattı çarpma olsada eskisi kadar olmuyor.
  16. Npp ne zaman açılır? doluluğunu anlamanın yolları nelerdir?

    bende 6 haftadır overdose testo + bolde deyim hala tık yok işkillendirmeyin hocam
  17. Swisschems sarms kullanan var mı?

    Karaciğerine çok yük binmesini istemiyorsan günde 2 tane milk thistle 1 nac 600 kullan idare eder.
  18. LH’nin yüksek olması, beynin testislere sinyal verdiğini gösteriyor. Özellikle LH yüksekken FSH düşükse, sistem dengesiz toparlanıyor olabilir. FSH toparlanması LH’ye göre genelde daha geç olur. Yani Şu an vücudun toparlanmak istiyor ama testisler zaman istiyor gibi görünüyor. Testosteron düşük. Bu, testislerin LH sinyaline yeterince cevap veremediğini gösteriyor. Pct kısa kalmış olabilir. Bence Pct ye devam etmelisin, Ama düşük dozda çünkü LH zaten yüksek. D-Aspartic Acid, ZMA, Omega 3 kullan. KingSize Alpha King öneririm bende baya işe yarıyor yatmadan önce iç. @GHOST'un dediği gibi bitkisel kürü de uygula. Stres yapma stres çok etkiliyor. Bunlara devam edip Aşşağıdaki testi tekrar verip değerleri kontrol et; Total Testosteron Serbest Testosteron LH (Luteinizing Hormon) FSH (Follicle Stimulating Hormon) Estradiol (E2) Prolaktin SHBG (Sex Hormone Binding Globulin) TSH, fT3, fT4 (Tiroid fonksiyonları) DHEA-S Kortizol Bu değerler HPTA'nın ne durumda olduğunu ve vücudun toparlanma sürecinde olup olmadığını gösterir.
  19. Swisschems sarms kullanan var mı?

    Bence mk gereksiz. Kullanılacaksa uzun süre kullanılması gerekiyor oda çok masraflı onun yerine gh kullanırsın daha iyi. Yk11'i beğenmiştim pumptan patlayacak gibi hissettiriyordu antrenmanlar yarım kalıyordu. Lgd de anavar gibiydi. Kendi deneyimlerim böyle.
  20. PCT’ye steroidleri keser kesmez başlamak doğru değildir, vücuttan büyük oranda atılması beklenir. PCT’yi çok erken başlatmak, doğal testosteron üretiminin uyarılmasını engelleyebilir. 1 Aylık kürde çok bir zarar verdiğini düşünmüyorum. Ghost'un dediği gibi doğal yöntemlerde işe yarar, deneyebilirsin. LH, FSH değerlerin var mı? bunlar daha önemli. Ayrıca libido vs. problemlerini anlamak için E2 ve Prolaktin e de bakmak lazım.
  21. Testo ve Tren kısa ester mi uzun estermiydi? ''Aniden'' derken Pct'ye ilacı keser kesmez mi başladın?
  22. Swisschems sarms kullanan var mı?

    Standart dozda 2 ay aç karna kullandım.
  23. Kan testi yaptırdın mı? Klomen de lazım olur.
  24. Mk677 öyle sağlam büyüten bişey değil, bende orjinalini kullandım iştah, az uyku yüksek enerji, çok çok hafif kütle ve pump dışında bişey olmadı. Bence de içinde danabol olabilir, hem mk677 alt ast değerlerini yükseltmiyor diye biliyorum. Mk da alt ast çok oynamazken Rad-140 ta çok yükseldi bende.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp