Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Seltarno

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

Seltarno Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Anladım çok teşekkür ederim yardımlarınız için. Herhangi bir şey olursa buraya yazarım tekrardan.
  2. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Anladım tamamdır peki mg’larda vs bir sıkıntı varmı? Kullandığım markanın Testo cyp sinin 1ml si 200mg boldesi ise 250 mg birde Testosterone Cypionate ile Testosterone Enanthate arasında bir fark varmı ? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ilk kürüm olduğu için biraz heyecanlı ve tedirginim 😅
  3. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Bugün ilk iğnemi vurdurdum 1ml(200mg) testo cyp ve 1 ml(250mg) boldenon. sormak istediğim 2 tane soru var yardımcı olursanız sevinirim. 1) Nac600 ün ilk tabletini şimdi kullanayım mı ? 2) Kür sırasında düzenli şekilde Tamoxifen kullanayım mı?
  4. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yukarıda yazmışsınız ama kesin olmak için soruyorum nac600 kullanmama gerek var mı ? Eğer kullanacaksam sizce hangisini almam doğru olur ?
  5. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    çok teşekkür ederim hocam. Rimo yerine bolde kullansam aynı etkiyi alır mıyım peki ?
  6. Definasyon kürüne başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Bilgiler için çok teşekkür ederim peki mg lar nasıl olmalı ve haftanın hangi günleri ?
  7. Öncelikle Herkese Merhaba, Yaklaşık 4-5 senelik bir spor geçmişim var, ancak yaklaşık 2 senedir sporu bırakmıştım ve 86 kilolara kadar çıkmıştım. Son 3-4 aydır spora tekrar başladım ve 75 kilolara kadar indim. Şimdi küre başlama kararı aldım. Size sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sizden ricam ilk kürüm olacağı için: KÜR İÇERİĞİM NASIL OLMALI HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM ? Almam gereken vitamin takviyeleri nelerdir ? Enjekte nasıl nereye yapılmalı? Testleri Devlet hastanesinde yaptırabilir miyim veya özelde mi yaptırmam gerekiyor ? kür içerisinde jinekomasti yi engellemek için nasıl bir yol izlemeliyim ? Kişisel özellikler: Yaş-23 Boy-1.74 Kilo-75 NOT: Definasyon küründeyken kilomu koruyup üzerine kütle eklemek istiyorum bu kilolarda kalıp parçalı ve hacimli bir vücut yapma hedefindeyim.
  8. 10 haftalık küre başlayacağım yardımcı olur musunuz ?

    Bilgilendirme için teşekkür ederim çoğunlukla ilk kürüne başlayan herkes bu tarz bir planlama yaptığı için ben de bu planlamayı yapmıştım ve bilgi almak için bu konu başlığını açtım.
  9. 10 haftalık küre başlayacağım yardımcı olur musunuz ?

    NOT 2: Araştırma yaparken, birçok kişinin ilk küründe Testosteron enanthate, Danabol Dianabol ve Boldenon kullandığını gördüm. Bu yazılardan örnek alarak bir plan oluşturdum. Yukarıdaki örnek bir konu.
  10. Öncelikle Herkese Merhaba, Yaklaşık 4-5 senelik bir spor geçmişim var, ancak yaklaşık 2 senedir sporu bırakmıştım ve 86 kilolara kadar çıkmıştım. Son 3-4 aydır spora tekrar başladım ve 75 kilolara kadar indim. Şimdi küre başlama kararı aldım. Size sormak istediğim birkaç soru var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sizden ricam ilk kürüm olacağı için: Nelere dikkat etmem lazım eklemem çıkarmam gereken birşey var mı ? Almam gereken vitamin takviyeleri nelerdir genel olarak kür planı nasıl ne eklemeli ne çıkmalı? Enjekte nasıl nereye yapılmalı? Testleri Devlet hastanesinde yaptırabilir miyim veya özelde mi yaptırmam gerekiyor ? kür içerisinde jinekomasti yi engellemek için nasıl bir yol izlemeliyim ? Kür içeriği: testo enanthate haftalık 500mg (haftada 2 doz 250mg) Boldenon Pazartesi günü haftada 1 kere olacak şekilde 200 mg Danabol Haftanın her günü olmak kaidesi ile 1 tableti 10mg olan danabolden günde 3 tane (30 mg) ve 4 hafta kullanacağım Kişisel özellikler: Yaş-23 Boy-1.74 Kilo-75 NOT: Steroidin sihirli bir şey olmadığını biliyorum, ama yine de bunu belirtmek istiyorum. Çok büyük bir vücut istemiyorum; bu kilolarda veya 3-4 kilo daha aşağısında, hacimli ve hatları belirgin bir vücut istiyorum. Kısaca, halk arasında "plaj vücudu" diye adlandırılan vücut tipi hedefim. Umarım kendimi anlatabilmişimdir. Şimdiden çok teşekkür ederim. Güncel FORM: Testlerimi Pazartesi yaptıracağım ve buraya ekleyeceğim.
  11. Okul için yurtdışındayım hangi markaları tedarik edebilirim?

    Çok teşekkür ederim dönmeme yaklaşık 10 gün var. Ben etrafa sordukça olan markaları buraya yazarım ona göre kesinleştiririm
  12. Okul için yurtdışındayım hangi markaları tedarik edebilirim?

    Yanıtınız için çok teşekkür ederim peki Türkiye'ye getirirken sorun yaşar mıyım valizimde falan dursa ? 10 12 haftalık kür planıma uyacak miktarda getirmeyi düşünüyorum fazlasında gözüm yok çünkü. @Bay-T
  13. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Üniversite için şu anda yurt dışındayım ve küre başlama kararım olduğu için kendimce ufak çaplı bir plan yaptım( profesyonel destek te alacağım) ama önceden bilgilenmek için bu konuyu açtım. Sizce gelirken yanımda hangi marka steroid getirmeliyim? Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×