Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

SantoR

Üye
  • İçerik sayısı

    159
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne SantoR kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Yav arkadaslar kusura bakmayin bisey soracam ureticisini bilmediginiz hatta icinde ne oldugunu bilmediginiz kisilerden nasil bilinmedik madde alip vucudunuza enjekte ediyorsunuz?  Madem aldim ziyan olmasin mantigi yanlis cok pahalliya mal olur ki gecmis yillarda gencligimde bana mal oldu yapmayin etmeyin! ya eczane urunu ya da cok guvendiginiz bizzat tandiginiz birinden alin pisman olursunuz..

    • Beğen 1

  2. 250testo, 4 saat önce yazdı:

    Merhaba yaklaşık iki yıldır spor yapıyorum 21 yaşındayım boyum bir 70 70 kg’da gidip geliyorum

    Güzel genetiğin var hormonlarla oynayıp bozma bu işin sonu yok kardeşim bu işe girip çok daha bozan gördüm biride bendim 25-30 lı yaşlarda dedikleri gibi only testo  gidilebilir gözlemle iyi beslen protein ağırlıklı zaten uçarsın şu tablet hammalığına girme su balonu olup şu estetiği bozarsın.. 


  3. Diver, 1 saat önce yazdı:

    Kusura bakma tecrübesiz ve bilgisizce yardımcı olmaya çalıştığım için.

    Böyle hocam işte ben 44 yaşında eczacıyım kafes dövüsü şampiyonluğum var geçenlerde  20-25 yaşlarında çok bilmiş  biri terlemenin sadece troidle alakalı olduğunu iddia edip hakaretler yağdırdı seni görüyorum şurda millete yardımcı olmaya çalışıyorsun artık ben admine burak hocaya da sabırlar dilerim zor iş.. 

    Benim cevabıma gelecek olursak öncellikle o yağ oranlarıyla birlikte mühtemelen karaciğer  yağlanması başlamıştır insulin direncide vardır 35-40 gibi zaten mevcut testo oranları düşmeye  başlar iyi bir endokrinoloğa gitmenizi tavsiye ederim çünkü böyle konularda tüm hormanlar birbiriyleriyle bağlantılıdır . Kortizoldan tutun E2 ye Testoya Prolaktine.. Önce iyi bir diyet sağlıklı yaşam libidoyu testoyuda sperm kalitesinide düzeltir geçmiş olsun hocam.. 

    • Beğen 2
    • Minnettarım 1
    • +1 1

  4. Liberta, 5 saat önce yazdı:

    Evet sadece testo alıyorum, 100mg. Tam olarak normale dönerse değerler sadece testo dozu artacak yanına başka bir şey eklenmeyecek.

    aynen 500 mg testo 50 mg proviron  ( sabah + aksam) haftada 1 armidex al protein ağırlıklı beslen yeter o tabletlere ve riske gerek yok inan ha bu arada peptidlerede bak bpc157 zaten hep elinin altında bulunsun. 


  5. reviaces, 5/17/2024 - 14:30 yazdı:

    Merhabalar,

    Doktora gidip kan testi yaptırdım, ondan 1 saat önce bol karbonhidratlı bi yemek yemiştim. 70-100 referans değeri arasından glikozum 140 çıktı. Ayrıca diybete sebep olabilecek büyüme hormonu da kullandığım için içime kuşku düştü. :( @rastlantisal @metinav @Askabar

    Durumumu değerlendirebilir misiniz?

    tokluk 183  açlık 124  gördüm  tipik insulin direnci çok takma normal değerin :))) bende şekeri 0 ladım diyete başladım varsa yüksek yağ oranın obeziten sende başla düzelir .


  6. Liberta, 5 saat önce yazdı:

    @SantoRhocam merak ettim ne durumdasınız? Eklemlerinizde hissiyat nasıl? Ben toksik hepatit geçirdiğim için her şeyi kesmek zorunda kaldım risk almamak için. BPC'yi kesince işe yaradığını daha fazla düşünmeye başladım çünkü eklemlerde hassasiyet arttı.

    Selam omuz sakatlıklarının etkisinin tam olarak geçmesi eski haline dönmesi 6-12 ay kadar sürebiliyor malesef idare ediyoruz hafif hissederek yerini ağır çalışınca  onun dışında bpc157 ve tb500 keseli 1  1,5 ay oldu vucut özler oldu sonuçta hem tendonlara hem genel sağlığa faydalı yakında sadece antremanlardan sonra direk omuza başlıcam bakalım nasıl olacak.. 

    • Beğen 1

  7. ugurrgennc, 03.05.2024 - 16:41 yazdı:

    Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

    Dün gece ilacı yaparken şırıngaya kan geldi ben de panikle şırıngayı çıkarttım içeriden ve kenara koydum. Dün gece 1 den beri oda sıcaklığında ilaç şırınganın içinde ağzı kapalı şekilde muhafaza halinde ancak içerisinde 1 damladan bile az olacka şekilde kan var bu ilacı yarın sabah vursam sorun olur mu ? 

    @SantoR @rastlantisal @godofdark @Diver @Bay-T @otopsicikedi @Askabar

    enfeksiyon riski almana değmez çöpe at gitsin..


  8. ZYZZ, 5 saat önce yazdı:

    Hocam bu alt ile senin komaya girmen lazımdı O.o Bu nedir ya!!!! @metinav @Askabar @otopsicikedi yorumlarını merak ediyorum ve @SantoR

    Alt ta olan ani değişimler direk bir enfeksiyonu işaret ediyor acil olarak tüm ilaçlar kesilmeli daha ayrıntılı testler yapılıp kaynağı bulanmalı.. 

    Güvenilir birinden almadıysan %90 anavar yerine anapolon ya da winstrol kullanıyorsun aynısı başıma winstrolla geldi tendinit yaptı omuz yırtıldı anavarın kaynağına %100 emin değilseniz uzak durun insanı bitirir! 

    • Beğen 3

  9. Vural2, 4/25/2024 - 09:47 yazdı:

    Aldığınız dozlar gerçekten yüksek.Ben 100mcg BPC denemiştim uzun bir süre,fayda görmemiştim.Benim biceps tendonum kopmuştu.Belkide yüksek mg denemek gerekli.Pozitif olup işe yaracagını düşünmek istesem de malasef inancım kalmadı.Denemedigim ilaç vs kalmadı.

    aynen ben minumum günlük 500 mcg hatta 1 mg'a çıktığım günler oldu kesinlikle onla alakalı olabilir 100 mcg hiç bir fayda geleceğini sanmam minumum 300 mcg kullanılıyor dünyada .. Ayrıca kullandığın ilaçların saflığı önemli ben Noxy Labs tan şaşmayın derim sonuç ortada .. Tabiki bütçe lazım sağlığıda bütçe ayrılmalı.. Hatta sakatlığımın geçmesine rağmen koruyucu olsun diye antreman sonrası 250 mcg gitmeyi seviyorum bu peptidler iltihab içinde iyi olduğu için devam ediyorum..


  10. Selamlar , eski bir kız arkadaşım da fitness bikini kategorisinde yarışmıştı primabalon ve anavar kullandı. Anavarda ki yan etkiler sınırlı ama primabolon inanılmaz bir şekilde hormonlarını bozdu aşırı sivilcelenme yaptı artık aynaya bakınca ağlayacak bir şekilde öyle düşünün sonra 6 ay hormon tedavisiyle düzeldi hafta da bir  iğne vuruluyordu yanılmıyorsam 250 mg.. Tabi herkeste aynı yan etki olacak diye bir şey yok ama anavar (oxandrolone) daha guvenli geliyor  günlük 10 mg 4-6 hafta.. Bende Noxy Labs aldım ... Başarılar 

    • Beğen 2

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×