Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

androgenic

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

androgenic Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Hatırlamıyorum

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Barista/Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme

Güncel Profil Ziyaretleri

67 profil görüntüleme
  1. 8 haftalık kür planlamam hk. yorumlarınıza ihtiyacım var!

    Enanthate etkisini zaten 1 ayda gosteriyor, prop gibi kisa ester test tercih ederseniz 8 haftalik bir kurden daha fazla verim alirsiniz diye dusunuyorum.
  2. Sarm kürü - mk677 ne uzunlukta kullanılabilir?

  3. Sarm kürü - mk677 ne uzunlukta kullanılabilir?

    Sivi formda cozup kullaniyorum ben, ki zor bir sey degil sadece raw tozunu bulmak ufak sikinti yaratabilir o kadar ve cok cok daha ucuza geliyor ayrica icinde ne oldugunu biliyorum
  4. Sarm kürü - mk677 ne uzunlukta kullanılabilir?

    Kendim yapıyorum.
  5. Sarm kürü - mk677 ne uzunlukta kullanılabilir?

    pubmed'de 75mg ın üstüne çıkılmadığında baskılayıcı bir etkisi olmadığını okumuştum, hatta 12 ay boyunca 100-150mg alanların bile aşırı derecede bir hormon baskılanması görülmemişti
  6. Merhaba, nasılsınız arkadaşlar? Son kürümü Aralık ayında yaptım ve bir daha baskılayıcı bir küre girmeme kararı aldım. Bundan sonra her gün idman öncesi 25mg proviron ve uyumadan önce 12.5mg MK677 almaya başladım (PCT sonrası hormon değerlerim iyileştikten sonra.) ve Nisan ayından beri uyguladığım bu kürden (kür denilebilirse) inanılmaz verim alıyorum. Vücudun dinlemesi için 1.5 ay kadar bırakmaya karar verdim ve bugün kan testi vereceğim ama testislerde herhangi bir küçülme hissetmediğim için lh/fsh değerlerimin düştüğünü düşünmüyorum. Sizce bu yıl boyunca uygulanabilir bir şey midir? İnanılmaz temiz beslenmeye dikkat ediyorum ama yine de yüksek geliyor. Nasıl düşürebilirim? Ayrıca kan şekeri değerlerim sabah 90-100mg/dl arasında. Teşekkürler.
  7. Kür olmadan ai kullanımı

    Tesekkurler hocam. Aldigin miktari ve hangi siklikla aldigini hatirliyo musun? Ben dun ceyrek tablet aldim ve suanlik bir sikintim yok ve gunasiri ceyrek tablet almayi planliyorum. Yan etki gorursem birakirim veya ilaci alma araligimi arttiririm.
  8. En son girdiğim kür Mayıs-Ağustos arasında 12 haftalık 400mg test enanthate kürüydü ve PCT sonu eski hormon değerlerime ulaştım. Fakat şu son bir aydır derim çok su topluyor ve hafif bir jinekomasti başlangıcı olduğunu hissediyorum. Küre girmeden önce hafif bir jinokomastim zaten vardı, ama ilginçtir ki kür sırasında ve sonrasında bu durum ortadan kalktı denecek kadar azalmıştı. Kür sırasında günaşırı yarım tablet aromasin alıyordum, tahminimce ondan kaynaklı. Eğer şu an yine almaya başlasam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Araştırdım biraz yabancı forumlarda ve doğal hormon üretimi devam ederken E2'yi dip yapmak çok çok daha zormuş. Tecrübesi olan paylaşabilir mi? @metinav @Askabar @Rdm @GHOST

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×