Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Ağırlık

Üye
  • İçerik sayısı

    81
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ağırlık kullanıcısının paylaşımları

  1. Bir vücut için ne kadar lazım merak ettin ilaçlar dahil,kan testleri, koruycular ne kadar tutar? Zaten natürel olarak yapıyorum hiç yoksa aylık 5 k gidiyor...
  2. Doğru antrenman kaç saat sürmeli?

    Benim sporum 2 saati buluyor çok mu fazla anlamadım mesela göğüs ve arka kol 10 hareket var desek aralarda da dinleniyorum 2 saati buluyor. Kaç saat sürmeli bir spor ?
  3. Doğru antrenman kaç saat sürmeli?

    Yani kötü bi etkisi yok değil mi ben sadece spor yapıyorum setim bittikten sonra diğer harekete geçmeden dinleniyorum
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Kişisel özelliklerim: Yaş : 18 Kilom : 65 Boyum : 1.75 Ben bir spor programı yapıyorum memnunum ama sizlere de sormak istedim böyle bir spor programı kötü mü ? ANTRENMAN PROGRAMIM: Pazartesi günü: sırt bices Salı: bacak omuz Çarşamba: göğüs triceps Perşembe: sırt biceps Cuma: bacak omuz Cumartesi: göğüs triceps Günde 4000 kcal alıyorum herşeyim tam uyku düzeni vs ve sadece spor yapıyorum bir işte falan çalışmıyorum yorulmuyorum.
  5. Antrenman programı konusunda yardımcı olur musunuz?

    Eyvallah hocam sağolun iyi akşamlar
  6. Antrenman programı konusunda yardımcı olur musunuz?

    Banada biraz mantıklı gelmiyor çünkü güzel brdinlenme yapıyorum setler çok değil az ama öz her bölgemi çok güzel hissediyorum . Bence iyidir sence iyi hocam (ardas)
  7. Antrenman programı konusunda yardımcı olur musunuz?

    Bir bölge için örneğin göğüs haftada 8 sette tekabül ediyor
  8. Antrenman programı konusunda yardımcı olur musunuz?

    Hocam sağlam çalışıyorum sağlam yemek yiyorum iyi dinleniyorum. Serdar aktolganın programı vardı youtube de onları yapıyorum aylardır. Güzelde verim alıyorum son dönemde 2 haftada 5 kilo aldım
  9. Antrenman programı konusunda yardımcı olur musunuz?

    İnternetten baktımda haftada 3 gün mü spor yapacağım
  10. Merhaba öncellikle (ben doğdumdan beri az bir şey spor yapsam bile çok fazla damarlanıyorum steroid v.b hiç bir şey kullanmadım )spor yaparkende yaptıktan sonra da her yerimde çok fazla damarlanma oluyor aynı steroid kullananların ki gibi bu bir sorun mu yoksa normal mi genetikten kaynaklı mı
  11. Aşırı fazla damarlanma bir soruna mı işaret?

    İyitmiş peki spora bir artısı var mı
  12. Bulk kürüm için önerilerinizi rica ediyorum

    Hocam almamız gereken kaloriden fazla alırsak yani only testonun hakkını veirirsek tahmini naturel ile çok farkı olur mu boyum 1.80 kilom 62 spor geçmişim de 2 yıl var naturel olarak ayda bence 1 kg falan kas ekleyebiliyorum only testo ne kadar yapar sizce bunu(enantah iran)
  13. Bulk kürüm için önerilerinizi rica ediyorum

    Hocam only testo sence 2,5 ay falan yapmaya değer mi
  14. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Ben 2,3 yıldır spor yapıyorum ama bazı sıkıntılardan dolayı 2,3 ay gibi bir süre bıraktım ve çok zor aldığım kiloları verdim mentalim çöktü tekrar başlama kararı aldım ve steroid de kullanacağım. Yaşım 20 boyum 1.80 kilom 60 Sorularım: İlk bulk kürüm nasıl olmalı ? Hangi ilaçlar ? Hangi marka? Nerden temin edebilirim? Ne kadar tutar tahmini ? Sizden isteğim eksiz bir bulk kürü yazmanız hocalarım. Steroidler hakkında bilgim var ama her yerden farklı şeyler duyduğum için şaşırdım artık. Günlük olarak 4 bin kalori alacağım karbonhidrat tozu ile 4 bin kaloriye ulaşacağım beslenmem (yulaf,süt,yumurta,Makarna ,pirinç et , sebze biraz da meyve) genelde bu tarz hep standart beslenmem. Fotoğraflarım :
  15. Eyvallah knk sen only testo yaptın mı peki hiç
  16. Knk ürolojiye rendevu aldım böbrek ve idrar yolu mu ne ona aldım sence şu attığım bütün değerlere bakar mı
  17. Lh Fsh E2 Prolaktin Total testosteron Free testosteron Alt Ast Knk bu testlerin hepsini devletin hangi bölümünde yapabilirim
  18. Knk hoca bana bunu dedi loving hoca "Total ve free devlet yapmayabilir dedi ve benim için en önemli değerler onlardır onlar olmazsa ben destek veremem diye ekledi."
  19. Hocam bir şey diycem şu hormon testleri ne kadar tutar sizce ortalama bi fiyat söylesniz yeter
  20. Hocam bütçemde sıkıntımyok ta böyle bilgili bir hoca var mı mesela kim le konuşayım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×