Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

KAMO

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

10 İyi

KAMO Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 06-01-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    Arkadaş Referanslıyla

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    antrenörlük
  • Konum:
    hatay
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 23
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Kürden sonra pct yapmadan ara verip only testo?

    konudan bağımsız 5 haftadır cinsellik ne durumda acaba libido,ereksiyon vs?
  2. Enjeksiyon sonrası ödem/apse

    Ben kalçadan yapmıştım aynısı başıma geldi ateşim 39.5 falandı acile gittim hiçbirşey yapmadılar genel cerrhiye gitmen lqzım dediler.ertesi gün bir abim aracılığıyla genel cerrahiye gittim benim dokunamadığım yeri adam avuçlayarak muayene etti acıdan sedyeyi yumrukluyordum sonra 3 adet antibiyotik yazdı 2gün içtim hiçbirşeyim kalmadı.
  3. Only testosteron - vakit kaybı mı?

    ilk kürde çok fazla verim alınmasının en büyük sebebi ilk defa olduğu için herşeyin 4/4 lük bir disiplinle yapılması değilmidir? yanlış düşünüyor olabilirim ama ilk küründe only testo yapan birisi 2.veya 3. küründe testonun yanına daha fazla anabolik ilaç eklerse ve herşeyi 4/4 lük bir disiplinle yaparsa bence yine çok büyük haz,verim alır ve daha sağlıklı bir ilerleme gösterir diye düşünüyorum.
  4. Testosteronun kandan çıkış süresi nedir?

    Sorunun cevabını bende merak ediyorum. Konudan bağımsız kaç mg kullandın, kaç hafta kullandın, yan etki yaşadın mı, verim aldığını düşünüyor musun? Bende düşünüyorum, kısaca cevaplarsan sevinirim dostum.
  5. hocam eksik anlattığım için heralde yanlış anlaşılmış hiç aktif bir şekilde kür yapmadım sadece 1 kez enjeksiyon oldum pazartesi günü 125 testo 250 bolde şeklinde sonra zaten yanlış enjekteden dolayı kalçamda ödem oluştu 1 hafta boyunca adım atamadım yüksek ateş,halsizlik vs kürü başlamadan bitirmek zorunda kaldım. tamamdır hocam çok çok teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için.🙏🏻 çok teşekkür ederim hocam.Benim uzun zamandır kafamı karıştıran işte bu seçimi nasıl yapıcağımdı kısa vadede herhangi bir yarışma vs hedefim olmadığı ve hiç steroid geçmişim olmamasından dolayı vücudumun vericeği tepkiyi merak ettiğim için only testo seçimine daha çok kayıyorum.uzun süre only testo mu yoksa kısa ve biraz daha çeşitli bir kür mü kar-zarar açısından daha mantıklı bilmiyorum açıkcası.
  6. tamamdır hocam.bu planlamada kür içinde ne sıklıkla kan testi yaptırmayılım herhangibir sıkıntı, yan etkide yaptırmam yeterli olur mu? elimde orjinal zphc anavar var günlük 20mg şeklinde kürüme dahil etsem herhangibir sıkıntı olur mu-gerek yok mu? çok saçma ve genel bir soru olabilir kişiden kişiye etkilerin-yan etkilerin değiştini biliyorum ama sormak istiyorum bu planlama da karşılaşabileceğim yan etkiler nelerdir daha önce bu şekilde planlama yapan arkadaşlarım varsa tecrübeleri dinlemek isterim.
  7. çok teşekkür ederim hocam forumda geçirdiğim 1-2 aylık sürede kendime çıkardığım ders aynen bu şekildeydi dediğiniz gibi testonun dışında kullandıklarım şu anlık yarışma gibi bir düşüncem olmadığından dolayı yapıp pct yapıcaktım ve aldığım tekrar gidicekti en azından çok büyük bir kısmı.elimde iran testo var yine bu forum ve siz değerli abilerim sayesinde eczane ürünlerinin daha mantıklı olduğuna karar verdim ama ödem konusunda çok acı bir tecrübe yaşadığım için her ihtimale karşı evingen kullanayım diyorum hocam saygılar.🙏🏻
  8. Merhabalar bundan 1-2 ay öncesinde aldığım bir kararla çok bilindik bir isimden kür-medikal danışmanlık pt aldım ilk kür deneyimim olacağından ötürü her şeyi titizlikle adım adım uyguladım kendime pt ayarladım,ilaçları araştırıp temin ettim,koruyucularımı aldım,kür öncesi kan testimi verdim,hocama formumu attım vs herşeyi 4-4lük yapmaya çalıştım fakat işin en kolay yerinde patladığımı düşünüyorum o da enjeksiyon.Öncesinde açtığım konu başlığından başıma gelenleri görebilirsiniz yaşadığım en kötü 1 haftaydı @Bay-T abimin dediği gibi psikolojik olarak kendimi çok yıprattım ve kürümü başlamadan bitirme kararı aldım ve hocama bunu ilettim. @rastlantisal abimin dediği gibi de çektiğim acıdan fazlasıysa ders aldığımı bu işlerin şakaya gelmeyeceğini anladım. Öncelikle 23 yaşıma girdim 5-6 senedir vücut geliştirme sporuyla ilgileniyorum boyum 1.80 - kg 74(güncel).Hiçbir zaman aceleci bir insan olmadım genelde sabırlı ve dikkatli bir ilerleyiş sürdürmeyi seviyorum ve bundan ötürü only testo yapmakta karar kıldım. Düşüncem haftalık 250mg kullanmak forumda bazı arkadaşlar zaten döngün kapanacak bari 500 al daha fazla verim ve aynı oranda zarar görürsün diyenleri gördüm. Kürü 12 hafta mı yoksa daha mı uzun tutmam konusunda kararsızım. ptmin bana yazdığı kür şu şekildeydi; ilk 6 hafta 250 testo 500 bolde 20mg Anavar son 6 hafta 500 testo 500 bolde 20mg Anavar ve sonrasında pct Bu kürün beni birden yukarı çıkaracağı ve sonra çıkardığı gibi yere tekrar yere çakacağını düşünüyorum, yanlış düşünüyor da olabilirim fakat ben böyle bir ilerleme istemiyorum formumu merak edenler için pt me attığım fotoğrafları atıyorum pumpsız ışıksız efektsiz sabah aç karnına. @Semih Erarslan @Emrahtkty @Vural2 @Askabar @otopsicikedi @GHOST @rastlantisal @DeMoNhUnTeR hocama attığım fotoğraflar bu şekildeydi ve kan testlerimi de attığımda yaptığı planlama yukarıdaki gibiydi natural olarak ulaştığım zirve formum böyle dediğim gibi aklımda only testo bir kür yapma planım var bu konuda tecrübeli hocalarım, abilerim, kardeşlerim her türlü fikire, eleştiriye, öneriye açığım. Aşağıdakiler de pumplu, güzel ışıklı, efektli fotoğraflarım.
  9. Enjeksiyon bölgesindeki sertlik ve aşırı ağrı

    🙏🏻🙏🏻
  10. Enjeksiyon bölgesindeki sertlik ve aşırı ağrı

    Dün acile gittim sıra beklerken aniden elim ayağım boşaldı enjeksiyon yeri ciddi derecede ağrıyordu tekrar ağrı kesici serum takıldı,kas gevşetici ve jel yazıp gönderdiler.jel iyi geldi gibi ağrım dün kadar fazla değil ama bu durum iş,aşk,aile hayatımı şimdiden fazlasıyla etkiledi acaba başlamadan bırakmak benim için daha iyi mi olur?sanırım daha hazır değilim.
  11. iyi akşamlar bilindik bir isimden koçluk aldım 125testo 250bolde il enjeksiyonumu dün yaptım kalçadan hiçbir hemsire veya doktor yapmadıgı için ilaç kullanan bir abimden yapmasını istedim normalde yüzüstü yatılarak enjeksiyon olur ama arabada yapmak zorunda kaldık ve cenin pozisyonu gibi bir pozisyonda yapmak zorunda kaldık ve steril kurallarına çok uyulmadan yapıldı enjeksiyon sırasında hiçbir acı hissetmedim fakat saat geçtikçe artan bir acı başladı enjeksiyon yerinde akşam saatlerinde ise ani bir halsizlik ve ateş ile hastaneye gidip vitamin+ağrı kesici serum yedikten sonra biraz daha iyiydim ama bugün ağrı çok daha fazla arttı zor yürüyorum ve enjeksiyon yerine dokunduğumda sertlik mevcut bilginiz dahilinde yardımcı olursanır çok mutlu olurum acıdan zor duruyorum🙏🏻

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×