Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 23-02-2020 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Sadece yarılanma ömrüne bakmayın. Yani 10.5 günlük bir yarılanma ömrü var diye 10.5 gün boyunca vucüdümuzda durmuyor. Vucüdumuz bu testoyu sürekli olarak kullanır.
  2. 1 point
    Eğer yanına bir şey eklemeden, only testo yapmak istiyor isen 14-16 veya 18 hafta olarak yapabilirsin. tabi 1 sene boyunca only testo kullananlarda var 250 mg az ama. Haftada 2 enjeksyon ( pazartesi perşembe) olarak 250 250 vurabilirsin. haftalık 500 yani. Fakat spor salonuna başlayalı 1 ay oldu dediniz. Bence cok kısa bir süre. önceden spor geçmişiniz var fakat kaslar şu an alışmamış ağırlığa ve biraz zorluk çekersiniz. bence en az 1 ay daha doğal olarak gidip kendinizi biraz zorlamanız daha iyi olur.
  3. 1 point
    Enjeksyon haftada 2 kez yapılır. Pazartesi ve perşembe. Haftada 1 de yapılabilir, fakat önerilen bir şey değildir. 6 veya 7 nci günde testosteron seviyesi düşmeye başlar. Bizim burdaki amacımız düşmesine izin vermeden sürekli olarak yüksek tutmak. Ayrıca tek seferde 500 mg enjekte etmekte yüksek derece aromatize olup österojene dönüşmesi demektir.
  4. 1 point
    Arkadaş anavarı sormuş sen anapolonu anlatmışsın..
  5. 1 point
    Tartıda tok karna 87 yi gördüm baya iyi gidiyor antremanlarda sert beslenmede artık definasyonda bakarız burak hocama desteklerinden dolayıda ayriyeten tesekkür ederim daha 1 ay var @Loving
  6. 1 point
    Senin gibiler yüzünden bu forumda artık yazı yazmaya bile gerek duymuyorum. Bir şey bilmiyorsun kendi üstünüzde denemediğiniz şeyleri adamlara söyleyipte kanına girmeyin bağri . Böyle boş yorumlari gördükçe sinirleniyorum inşallah şu forumda güzel bir temizlik olurda eskisi gibi sadece bilgili ne dediğini bilen kişilerle yola devam edilir. 3 yık öncesi gibi yani.forum yoksa tam bir çöp yuvasına dönüyor .Çoğu ne dediğini ne önerdiğini bilmeyen cahillerle dolu Birde tutmuş ıfbb prodan örnek veriyorlar hay allahım nelere kaldık Bu kişiyi dinleme kardeşim sana yararından çok zararı dokunur bunun gibilerin
  7. 1 point
    Deca dickte sabah ereksiyonları geliyorsa iyileşme sürecindesin denilebilir .
  8. 0 points

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×