Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 05-12-2017 tüm alanlarda

  1. 1 point
    Suyu beslenmeyi çözmemiş birinin antremanı çözme ihtimali yok.Çoğu kişinin hocası "ilgili ve iyi" .Peki sonuç?3 ay sonra bench 60 dan 65 çıkamıyor. Küre girerek çok yanlış karar vermişsiniz.İlaçlar sahte değilse bile kazanç olmayacak,hormonlarla boşa oynamış olacaksınız.
  2. 1 point
    4 aylık bir bulk yaptım en son. ondan 3 ay önce yine low carb yapmıştım. fakat bu bulk programında 3 bin kalorinin üstüne her akşam yediğim tatlılar çok kötü dönüş yaptı bana. herşeye karşı son derece iradeliyim ama tatlı düşkünlüğümü bastırmam çok zor. hele ki bulkta o yüzden %25 yağ oranlarına çıktım fakat antremanlarda çok sert geçtiği için güzel gelişimde elde ettim. şimdi bir nebze düşürdüm yağ oranını fakat kür için 2. bir low carb yapacağım peş peşe. ilk yaptığımda dediğin gibi güç anlamında ciddi sıkıntılar yaşamıştım ama enteresan bir şekilde bu sefer hiç öyle olmadı. 2. de bittikten sonra 16 haftalık testo e. + bolde + turinabol küründen sonraki sonuçlara göre yönümü çizeceğim. dianabol yerine turinabol tercih edeceğim çok daha az su tutması sebebiyle. çabuk yağ depolamayı seven bir vücudum var. o yüzden daha temiz büyümeyi hedefliyorum. endomorf handikabı mı desek, kimine göre de avantaj. bakalım zaman neyler bu arada pek ölçü almayı sevmiyorum ve tek ölçü aldığım yer kolum. 1.5 senedir yapıyorum öncesi de var trafik kazası sebebiyle ara verdiğim. en son ölçtüğümde 40 tı kolum. low carbda hiç ölçmedim
  3. 1 point
    Merhaba Arkadaşlar, @AtalayDaha önce de belirttigim üzere Kasım ayı başında Ox+Clen+ Yohambin ilaçlarına başladım. Bu süreçte de VG'de 8 ayı bitirmiş oldum. IF ve low carb yöntemleriyle kilo vermeyi hedefledim bu süreçte. İlaçları kullanmaya başlayalı 1 ay oldu. Amacım yag oranımı olabildigince düşürerek Ocak ayında girecegim bulk kürüne haızrlık yapmak ve devamında temiz büyümek. 1 Ay daha yag yakımına devam edecegim. İlaçları @Loving hocamdan temin ettim ve gayet memnunum. İlk iki hafta Clen'in yan etkilerini agır şekilde hissettim. El titremesi, yattıgım yerde hissettigim kalp carpıntısı gibi. Ancak 2 haftadan sonra yan etkileri azaldı sanki. Ya da ilk baştaki kadar rahatsız etmiyor. after-Before fotolarını Aralık sonunda koymayı planlıyorum. Şimdilik sadece ölçülerimdeki 1 aylık değişimi paylaşmak istiyorum. 1.Kasım.2017 5.Aralık 2017 Sag Kol: 36 37 Sol Kol: 35 36.5 Omuz: 114 117 Göğüs: 102 104 Bel: 85 81 Kalça: 99 96,5 Sag Bacak: 56 57 Sol Bacak : 55.5 57 Kg: 78 77 Yag Oranı: 15-16 13-15 1 aylık değişimimden gayet mutluyum. Tartıda kg değişmeden incelmek cok iyi. Özellikle Bel ve kalçadan incelirken Omuzlardan büyümek beni cok memnun etti. Ox ve Clen'in katkısı diye düşünüyorum. Yag oranımı Skin-fold (deri kalınlıgı) yöntemiyle ölçüyorum ve online bir hesaplayıcı kullanıyorum. Programın söyledigi aslında %12 civarı ama bence kesinlikle o kadar az değil. Objektif olarak ölçüm alamıyor olabilrim. İnce çıksın diye biraz fazla sıkıyorum sanki :D. Ama önemli değil aldıgım ölçüler memnuniyet verici. Kaldırdıgım agırlıklarda da bariz artış oldu son 1 ay. Kardiyoyu iyice arttırdım son 2 haftadır. Haftada en az 3 gün 30-40 dakika arası HIIT yapıyorum ve farkı hissediyorum. Haftada 4-5 gün antreman yapıyorum. Omuz ve kollarda yorgunluk hissetmedigim sürece her 2güne 1 antremanlarımın sonuna omuz ve kol hareketleri ekliyorum. 1 ay daha böyle devam edecegim. Bakalım Ocak başı ölçüler neler anlatacak. Ocakta başlayacagım bulk kürü için testo e +bold+danabol düşünüyrdum ancak only test de girebilirim 12-16 hafta kadar. Bakalım. Ocaga kadar saglıcakla kalın. Sevgiler.
  4. 1 point
    ben fotoğraflardan pek birşey anlayamadım ama gelişimi hisseden siz olduğunuz için sonuçlarından beklentinizi almışsanız problem yoktur. umarım korursunuz kazandıklarınızı

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×