Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 05-11-2017 tüm alanlarda

  1. 1 point
    @oguzdalkilic ın dediklerine katılıyorum.250 mg testo ile başlanması çok gereksiz bir olay.Zaten 19 yaşındasın günlük 11 mg a yakın testosteron üretiyorsun.Haftada eder 77 mg.3 katı fazla alacaksın diye vücuduna o kadar zarar vermeye değmez.. İkincu husus İ.U adlı şahısa güvenme.Hatta milleti etiket etmeyede gerek yok.Bu site ve site dısından 2-3 kişi dışında kimseye güvenilmez bu piyasada.O kişilern içindede İ.U son sıradadır.En güvenilir kaynak olarak siteden alın.İlaç satışı dışında @Loving size her konuda destek olacaktır. Üçüncü husus ve en önemlisi yazdıklarına göre küre girmeni hiç tavsiye etmiyorum. Yaş olayından değil.Spor geçmişi ve fiziki açıdan çok yetersizsin küre girmek için.2 sene bb geçmişi olan bir insan,Çok güzel bir beslenme ve antreman düzeni ile daha farklı oranlarda olurdu.%20 yağ oranına göre o kilo çok yetersiz. Beslenme ve antrmanını düzene sok,79-80 kilolarda maksimum %15 yağ oranını yakala o zaman kür konusunu konuşalım..
  2. 1 point
    Oncelikle kim 250 mg onerdi? Suplement kullan daha iyi, verim alamayacagın seyi vucuduna sokup bosa yan etkilerle ugrasma. 500 mg la baslanmalı. 1-kendin yapabilirsin iyice kavrayıp ben oyle yaptım, ilk ignemi bile kendim yaptım bi sıkıntı olmuyor 50 kez vurmusumdur 2-ilacları en guvendigin yerden temin edeceksin herkese guvenmeyeceksin piyasa cakal dolu, bu platformun uzun suredir takipcisiysen zaten bilirsin suan piyasada guvenilir yerlerden biri burası, hatta buradan aldıkları urunlerle teste girip ilacın orjinal oldugunu ispatlamıs arkadaslarda var. @Loving iletisime gecip bilgi alabilirsin. 3-250 mg testo kullanırsan 10 haftalık maliyeti 200 tl en fazla olacak ilacın kalitesine gore. Bu fiyatlarda bir kür gordun mu? Gormedin cunku olmaz. Çöp olur zarar verdiginle kalırsın. 500 testo 400 boldenon istege baglı dianabol ile baslarsın. Bununda maliyeti eger kaliteli mallardan sececeksen 10 haftalık= 600 TL civarı olur. 4- 19 benimde ilk küre girdigim yas, yani 2 sene once. Hicbir zararını gormedim (deca,tren,boldenon, testoların farklı esterleri, bircok tablet ürün yani aklına ne gelirse kullandım sayılır. Cinsel yonden en fazla %30 etkilendim diyebilirim. Karaciger vs cok yoruldugu zamanlar oldu, yani genel olması gereken yan etkilerin dısında birsey yok. 1-2 yıl beklemenin bi artısı eksisi olmayacak, bazıları sacmalar simdi 19 da girme 20 de gir diye 😂😂 bunun hicbir farkı olmaz tecrubeyle söylüyorum sallama yorum yapmam. Yaş ideal bana gore.
  3. 1 point

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×