Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 09-10-2018 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Öyle birşey demişsin ki estağfurullah bile desem ayıp olacak neyse güzel tarafı için teşekkür ederim Sağolun hocam görüşleriniz değerli kürle ilgili konuşursak daha iyi tavsiyelerinizi dinlemek isterim Güzel yorumun için teşekkürler
  2. 1 point
    Değerli yorumun için teşekkürler her türlü tavsiye bilgi ihtiyacım var Şuan kafamdaki soru mct ilaçlarını kür boyu aralıksız mı kullanacağım çünkü uzun bi süre ve böbrekler zarar görebilir birde oral olmayan kürde karaciğer koruyucu almalı mıyım Tabiki buradan yada profil mesajı yazabilirsin diğer türlü bilgi paylaşımı yasak
  3. 1 point
  4. 1 point
    Formun güzel maşallah. Uzun kür yapacaksan yüksek mg'lere çıkmadan uzun kür yapmanı öneririm.
  5. 1 point
    Maşallah hocam, çok iyi formun var . Kür için yorum yapabilecek kapasitede değilim . Henüz ilk kürüm için araştırma yapıyorum. Lakin ilaçların durumu benim ilgimi çekti, kendiniz mi üretiyorsunuz?
  6. 1 point
    Selamlar bende bir sonraki kürümden sonra peptid kullanarak biraz da olsa pct sırasında kaslarımı korumayı düşünüyorum bunu taa ilk kürüme girdiğimde de araştırmıştım ama kısmet olmamıştı. Yurtdışında çok fazla pct sırasında ghrp2 / cjc1295 kullanılıyormuş. Örnek olarak : https://www.evolutionary.org/forums/anabolic-steroids-peds/pct-gnrh-tamoxifen-ghrp2-cjc-1295-a-20409.html https://forums.steroid.com/pct-post-cycle-therapy/523625-keeping-gains-using-ghrp-2-cjc-1295-a.html https://www.uk-muscle.co.uk/topic/133272-cjc-1295-ghrp-6-pct/ https://www.steroidology.com/forum/peptide-science/601663-ghrp-2-cjc-1295-cycle.html Tabi bu adamlar benim kafamdakinden daha yüksek mglar düşünmüşler hatta bir tanesi igf des bile kullanmayı düşüyormuş. Ben bir dahaki kürümden sonra pct süresince en azından 100mcg cjc1295 ve 100mcg ghrp2 kullanmayı düşünüyorum. En azından kayıbım daha aza inecektir diye düşünüyorum yaza çıkmadan önceki küre girmeden önce . Forumda deneyen var mıdır bilmiyorum ; ama mantıken işe yarıyordur diye düşünüyorum. Ya bir de o kadar korkma eski halime dönerim diye dostum her kürde biraz daha ileri gideceksin ama şu bir gerçek en iyi pctleride yapsak yine kür sonrası aynı şekilde beslenmemize antreamanlarımıza dikkat de etsek ; hiçbir zaman kürdeki gibi olamayız malesef .
  7. 1 point
    Teşekkürler yorumlarınız için zaten ben Bayadır araştırıyorum bu sitedende çok marka okudum tr o bahsettiğiniz 3,4 marka var gerisi kaliteli değil belli onlara da ulaşmak zor orijinali bulmak zor keşke birileri yaptığı işin hakkını verse herkes para kazansın hatta değerinden fazla paraya satsın ama ilaç diye su enjekte ediyor insanlar vucuna
  8. 1 point
    Dostum o testo normal değerinse çok düşük, doktor birşey demedi mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×
WhatsApp