Jump to content

Liderlik Tablosu


Popüler İçerik

Showing most liked content on 22-09-2018 tüm alanlarda

  1. 2 points
    Hepinize merhaba arkadaşlar. Sizlere anabolik hayatıma başladığım günden beri kullandığım markaları ve yakın arkadasımın kullandıgı markaları yorumlayacağım.Ürün alıcak arkadaşlara belki yardımım dokunur ; 1- Genesis-Meds Tablet Winstrol : Gayet güzel çalıştı,vücuttan iyi su atmıştım. 2- Genesis-Meds Deca : İçerisinde kesinlikle deca var yani ürün çalışıyor ama ağzına kadar dolu bir ürün değil malesef.Bukadar sahte ilacın döndüğü piyasada başka bir seçenek yoksa alıp kullanılır. 3- Genesis-Meds Boldenon : 5 para etmez 4- Genesis - Meds Testo Enant : Ürün çalışıyor. 5- Thagier Pharma Testo Cyp : Hiç memnun kalmadım büyük ihtimal sahteydi 6- Thagier Pharma Tren Enant : İnanılmaz güzel çalışıyor dibine kadar tren yan etkilerini yaşayacaksınız 7- İran Testo : Alıp kullanmayan yoktur gayet güzel ürün 8- SP Boldenon : memnun kalmadım buda 9- Balkan Testo Enant : Gayet güzel çalıştı. 10- Genesis - Meds Masteron : Genesisin en güzel ürünü diyebilirim. 11- Oxydine Metabolics Testo Cyp - Tren Acetat : Ürünün TR de iki ayağı var. Birinci ayağı 40-50 TL civarına sarılan oxydinler,ikinci ayağı ise dolar üzerine satılanlar ( tren acetat 85 dolar mesela ) ben dolar bazında satılanı aldım.Ürün gayet güzel çalııyor hatta testosu çok iyi diyebilirim.Trene gelince oda çalıştı ama çok memnun kalmadım üründen.Yani kısaca parasının ürünü değil 12- La Pharma Tren Acetat - Tren Enant - Testo Prop : İnanılmaz pahalı ürün ama kalite,şuana kadar kullandığım en iyisi. 13- Black Dragon Tren Acetat : Harika ürün 14- Original Labs Testo Prop : Ürün çalışıyor arkadaşlar. 15- Original Labs Masteron : 5 para etmez 16- Original Labs Tren acetat : Fiyatına göre harika ürün,çalışıyor. 17- Watson Pharma Testo Prop - Tren Acetat : Hiç memnun kalmadım 18 - Carbon Pharma Testo Enant : Ürün çalışıyor 19- Vogel Labor Clen - Wins : Dibine kadar çalışıyor.Şuana kadar kullandığım en iyi tabletler 20 - Thagier Pharma Tablet Winstrol : Dibine kadar çalışıyor. 21 - İron Pharma Clen - Wins : çalışıyor 22- Bentex Tren Acetat-Testo Prop - Masteron : Çok güzel calısıyor ama o parayı haketmıyor bence Şuana kadar kullandığımız ürünler ve izlenimlerim bunlar arkadaslar.
  2. 1 point
    17 TL'ye 20 tablet nac 600 alacağınıza 25 tlye MUCOPLUS 1200 alıp tabletleri ikiye kırarsanız 40 tablet 600 mg asetilsistein elde edersiniz 9 tl kârdasınız
  3. 1 point
    Beyler bugün iğne almak için Bi eczaneye girdim. İçerideki adam, sen sustanon kullanıyormusun dedi, sonra çekmeceden trenbolon ve testosteron çıkardı. Markası nas pharma. Ben bunları kullanıyorum falan dedi, dozajları falan söyledi. Ben de nerden getiriyorsunuz, kaç para dedim. Ecza deposundan getiriyorum dedi, fiyatlar da ortalama 45 dolar. Bana da getirtebilirmiyiz dedim, olur dedi. Trenbolondan tutun, winstrol, boldenona kadar her çeşit ilaç var. Sizin görüşleriniz nelerdir? Nasıldır bu ürünler?
  4. 1 point
    Ben yerinde olsam testo bolde yapardım ilk kürden deca olmaz diyenlerden değilim zira bende deca girdim ilk kür ama ben 173/56 kg iken girdim ve @Loving hocam sağolsun sihirli bazı ilaclar verdi bana ve 70 kg ile bitirmiştim kürü ama ben feci bir ektomorfum doğal olarak ne yaparsam yapayım 60 kg yi geçemediğim için deca ile başladım senin boy kilo iyi bolde testo ile daha verimli olur düşüncesindeyim illa deca gircem daha fazla hacim ve kilo istiyorum diyorsan ki o hacım ve kiloların bir kısmı gidecek... 10 max 12 hafta deca 14 hafta testo enanthate yada cyp 2 kutu danabol. yapmıştım bende.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×