Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

symbol

Hastane test ücretleri hk.

Önerilen İletiler

symbol    16

Merhaba hocalarım yakın zamanda devlet hastanesi veya özel hastanede test yaptıran oldu mu acaba ücretler nelerdir 1 2 güne test vericem hazırlıklı olalım en azından.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

scorocco    112
symbol, Bir saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım yakın zamanda devlet hastanesi veya özel hastanede test yaptıran oldu mu acaba ücretler nelerdir 1 2 güne test vericem hazırlıklı olalım en azından

İstanbul özel  1900 2100 e kadar fiyat verdiler 

total testo 

serbest testo

Tsh

Devlet hastanelerinde ise ücretsiz güzel bir uroloji doktoru bulup uygun bir şekilde kendinizi ifade ederseniz hiç problem olmadan istediğiniz bütün tahlilleri yazabiliyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.628
symbol, 2 saat önce yazdı:

Merhaba hocalarım yakın zamanda devlet hastanesi veya özel hastanede test yaptıran oldu mu acaba ücretler nelerdir 1 2 güne test vericem hazırlıklı olalım en azından

Daha bugün kan verdim. Devlet hastanesinde hiç para gitmiyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
susuzadam    63
symbol, 4 saat önce yazdı:

Üniversite hastanelerinde 8tl. Eczaneye gidip, reçeteli ilacınızı alırken muayene ücretlerini ödemek zorunda kalıyorsunuz zaten. Devlet hastanelerinde de 6tl civarı olması lazım. Para değil..

E-devlet'ten de geçmişte ödediğiniz ücretleri öğrenmek mümkün.

tarihinde susuzadam tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scorocco    112
lucozade, 13 dakika önce yazdı:

hangi bölümde veriyosunuz kan testini ve doktora ne söylüyosunuz ?

Üroloji bölümünden randevu alabilirsiniz

özet olarak spor ile uğraşıp hormon takviyesi aldığınızı belirterek tahlil yaptırmanız gerektiğini uygun bir dille ifade edebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
symbol    16
Askabar, 4 saat önce yazdı:

Daha bugün kan verdim. Devlet hastanesinde hiç para gitmiyor 

Hocam sigortam olmadığını belirtmeyi unutmuşum acaba sizin var mıydı yoksa yokken mi verdiniz

Ekstradan sigortam olmadığını belirtmeyi unutmuşum sizin varmıydı yaptırırken acaba 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.628
symbol, 11 saat önce yazdı:

Hocam sigortam olmadığını belirtmeyi unutmuşum acaba sizin var mıydı yoksa yokken mi verdiniz

Ekstradan sigortam olmadığını belirtmeyi unutmuşum sizin varmıydı yaptırırken acaba 

Ben çalıştığım için sgk var. Sgk olmadan ne tutar hiç bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gokham_G.    4

Bende dün yaptırdım. Ürolojiye gittim. Doktor amcaya durumu izah ettim sporcu oldugumu be sustanon kürü yaptıgımı söyledim. Pct icin degerlerime bakmak istiyorum dedim. Sekretere hemen test iste dedi total testo, e2, prolaltin, fsh ve lh baktı. Serbest testo yokmus onu yaptıramadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64

düzceye taşındım laboratuvar arayışına girdim. fiyat için mail attım. gelen cevap altta. önce sevindim bedava bu diye bir yandan da ucuz olmasından fena halde kıllandım. gerçek olabilir mi?

Merhaba;

Testlerin toplam rakamı 1.699TL dir.
Prolaktin:219tl
E2:219tl
Total testosteron:247tl
Shgb:412tl
Serbest testosteron:383tl
Progrsteron:219tl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    71

ucuz değil ortalama fiyat, ankarada 1400 tl bu saydıkların serbest testo hariç dolayisiyla aynı fiyat

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
0xhex, Bir saat önce yazdı:

ucuz değil ortalama fiyat, ankarada 1400 tl bu saydıkların serbest testo hariç dolayisiyla aynı fiyat

Ben 3 4 ay önce özel lab da e2 prolaktin total testo yu 3bine yaptırdım sizinkiler bedava 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182

Bir arkadaşım klasik hormon testleri, ıgf1 ve growtha 9000tlye baktırmış...

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.628
the_escobar, 30 dakika önce yazdı:

Ben bu durumlar için düzenli olarak tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum. Özel hastaneye gidip kan testi gerekli ise mr veya ultrason çektirip extra hiç bir ücret ödemiyorum ( muayene öncesi 50 tl devletin katkı payı var sadece onu ödüyorsun ) bu şekilde hem çok çok daha ucuza geliyor. Hem de gerekli olan yerde görüntülenme de yaptırıyorum. Örneğin Yarış sonrası Kardiyak mr çektirdim genel kan testi yaptırdım ve bu işlemler için cebimden sadece 50 tl para çıktı. Herkese öneririm. Sistemin açığı gibi bir şey bu durum. 

• Yıldız 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    64
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

Ben 3 4 ay önce özel lab da e2 prolaktin total testo yu 3bine yaptırdım sizinkiler bedava 

ağustos ortası shbg e2 prolaktin 2600 vermiştim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Askabar, 15 dakika önce yazdı:

Ben bu durumlar için düzenli olarak tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum. Özel hastaneye gidip kan testi gerekli ise mr veya ultrason çektirip extra hiç bir ücret ödemiyorum ( muayene öncesi 50 tl devletin katkı payı var sadece onu ödüyorsun ) bu şekilde hem çok çok daha ucuza geliyor. Hem de gerekli olan yerde görüntülenme de yaptırıyorum. Örneğin Yarış sonrası Kardiyak mr çektirdim genel kan testi yaptırdım ve bu işlemler için cebimden sadece 50 tl para çıktı. Herkese öneririm. Sistemin açığı gibi bir şey bu durum. 

Hocam sizde durum nasıl bilmiyorum ama benimde sağlık sigortam var fakat bir kaç defa test verdikten sonra senelik ücretsiz hak doluyor. Sonrasında ekstra hormon testlerinde test başına normal ücret talep ediyorlar. En iyisi devlette veriyorum kafa rahat. Serbest testo, ıgf1 gibi değerlere bakamasalarda yapacak bir şey yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar, 20 dakika önce yazdı:

tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında testosteron baktırmak istediğimde şikayetiniz nedir, rahatsızlık olmadan ödenmiyor diyorlar. siz hormon dahil mi baktırıyorsunuz yoksa sadece genel kan testleri mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.628
the_escobar, 8 dakika önce yazdı:

Hocam sizde durum nasıl bilmiyorum ama benimde sağlık sigortam var fakat bir kaç defa test verdikten sonra senelik ücretsiz hak doluyor. Sonrasında ekstra hormon testlerinde test başına normal ücret talep ediyorlar. En iyisi devlette veriyorum kafa rahat. Serbest testo, ıgf1 gibi değerlere bakamasalarda yapacak bir şey yok 

sağlık sigortamda  10 muayene hakkı var. 10 kez gidip istediğim şekilde her şeyi kontrol edebiliyorum. Kimi Sağlık sigortalarında 4 muayene hakkı oluyor öyle bir durumun olabilir. yada doktorun yanlış tanı girerse ek ücrete tabii durum olabiliyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    293
abartach, 11 saat önce yazdı:

düzceye taşındım laboratuvar arayışına girdim. fiyat için mail attım. gelen cevap altta. önce sevindim bedava bu diye bir yandan da ucuz olmasından fena halde kıllandım. gerçek olabilir mi?

Merhaba;

Testlerin toplam rakamı 1.699TL dir.
Prolaktin:219tl
E2:219tl
Total testosteron:247tl
Shgb:412tl
Serbest testosteron:383tl
Progrsteron:219tl

Medlife var bir de atatürk devlet hastanesinde fatih kaya var dahiliyeci şeker gibi adam ona gidebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.628
arnold ciwardanegezer, 8 dakika önce yazdı:

tamamlayıcı sağlık sigortası kapsamında testosteron baktırmak istediğimde şikayetiniz nedir, rahatsızlık olmadan ödenmiyor diyorlar. siz hormon dahil mi baktırıyorsunuz yoksa sadece genel kan testleri mi?

ben endokrin uzmanına gidip durumumu anlatıyorum kendisi testleri istiyor. Tanı olarak nedende yorgunluk halsizlik kemik ağrısı tarzı şeyler giriyor. Durumu doktor ile konuşursanız kendisi ona uygun ayarlamayı yapıyor zaten

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    71
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

özel hastaneler böyle alabilir , özel lablar var sadece kan testi vs üzerine onlar uygun oluyor diye biliyorum.Ankara'da ena-lab tavsiye ederim

tarihinde 0xhex tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    11

Hocam siz yine iyisiniz. Ben iş gereği muğlanın küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Özel lab yok bir tane özel hastene var onada sabah sordum. Testosteron ve E2 testine sadece 15 bin tl dedi. Şaşırdım 1500 mu dedim hayır 15 bin diyince şok oldum 😄😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    71
SİYAHKUN, Bir saat önce yazdı:

Hocam siz yine iyisiniz. Ben iş gereği muğlanın küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Özel lab yok bir tane özel hastene var onada sabah sordum. Testosteron ve E2 testine sadece 15 bin tl dedi. Şaşırdım 1500 mu dedim hayır 15 bin diyince şok oldum 😄😄

şaka gibi gerçekten tam cimer e şikayet etmelik... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    11
0xhex, 55 dakika önce yazdı:

şaka gibi gerçekten tam cimer e şikayet etmelik... 

Elde başka seçenek olmayınca tek hastane olunca 3 tane birbirine yakın ilçenin içinde. Adamlar istediği fiyatı veriyorlar. Gerçekten şikayet etmelik 🤷🏻‍♂️ yazık günah para kolay kazanılmıyor.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: 62cmbiddelt
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün 6. hafta kan testi sonuçlarına bakıldığında nasıl yorumlamalıyım süreci?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 460mg Trenbolone acetat 140mg Oxandrolone 40mg Retatrutide 2mg MCT GRUPLARIM:
      1gr magnezyum c vitamini 2 mg milk thistle 1.2 g 100 mg q10 600mg NAC 10mg accutane 2.5mg minoxidil KAN TESTLERİM:

• Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: alphaa
      Kürümde 4. Haftayı bitirdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Boldenon Masteron Oxandrolone Clenbuterol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kilo: 91 Yağ: %18 MCT GRUPLARIM:
      Tamoxifen Arimidex Dostinex KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: umud sarıdoğan
      3 haftadır kürdeyim 2.hafta kan testi verdim orijinalliğini test etmek için ürünlerin.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enantahate Trenbolone Enanthate Boldenon Oxandrolone KAN TESTLERİM:

• Yazan: rawbb
      Güncel uzun soluklu bir cut döneminden çıktım.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.80 cm Kg: 76 KÜR İÇERİĞİM: (4 haftadır)
      Testosteron Propionate 300mg Masteron Propionate 300mg KAN TESTLERİM:

Kan testlerime bakıldığında nelere dikkat etmeliyim?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.