Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

tamoGB

Hafif kür planlaması ?

Önerilen İletiler

tamoGB    0

2 kutu unıgen pharma dianabol 10 mg 100 tablet (watson pharma diarexx danabolle değiştirebilirim önerilere göre)

1 kutu tamoxifen 10 mg 60 tablet

almayı düşünüyorum belli bi kilonun üstünü görmek için 1 yıl geçmişim var yaş 21

size sorum kür pct gereklimi ve uygunmudur kullanımı şöyle yapacağım

kür süresi 8 hafta

sabah 1 öğle 1 akşam 1 tablet dianabol

sabah ilk öğünden sonra 1 tablet tamoxifen

ve unigenin danabolü için bi yorum bulamadım onun yerine watson pharma diarexx danabol 10 mg 100 tablet daha mı mantıklıdır ?

kilo 67-68 aç karnıma boyum 1.68 8 hafta sonra 75 ulaşmak istiyorum uygunmudur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Witcher    94
tamoGB, 9 dakika önce yazdı:

2 kutu unıgen pharma dianabol 10 mg 100 tablet (watson pharma diarexx danabolle değiştirebilirim önerilere göre)

1 kutu tamoxifen 10 mg 60 tablet

almayı düşünüyorum belli bi kilonun üstünü görmek için 1 yıl geçmişim var yaş 21

size sorum kür pct gereklimi ve uygunmudur kullanımı şöyle yapacağım

kür süresi 8 hafta

sabah 1 öğle 1 akşam 1 tablet dianabol

sabah ilk öğünden sonra 1 tablet tamoxifen

ve unigenin danabolü için bi yorum bulamadım onun yerine watson pharma diarexx danabol 10 mg 100 tablet daha mı mantıklıdır ?

kilo 67-68 aç karnıma boyum 1.68 8 hafta sonra 75 ulaşmak istiyorum uygunmudur

Danabol tek başına testosteronu baskılar ve aldıracağı kilolar verimli olmaz 

Testosteron bu binanın temeli,binanın temelini yapmadan inşa etmek gibi olur 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tamoGB    0
Witcher, Şimdi yazdı:

Danabol tek başına testosteronu baskılar ve aldıracağı kilolar verimli olmaz 

Testosteron bu binanın temeli,binanın temelini yapmadan inşa etmek gibi olur 

testesteronu baskılayıp östrojen tavan yapmasın diye tamoxifen ekledim hocam zaten yanlışım varmıdır

birde testo enant eklemek istemiyorum hani amacım basit ama eklersem çok sağlam bi kür planlaması sene kışın girmek istiyorum bu kürün amacı hem kendimi gözlemlemem bi nebze

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Witcher    94
tamoGB, 39 dakika önce yazdı:

testesteronu baskılayıp östrojen tavan yapmasın diye tamoxifen ekledim hocam zaten yanlışım varmıdır

birde testo enant eklemek istemiyorum hani amacım basit ama eklersem çok sağlam bi kür planlaması sene kışın girmek istiyorum bu kürün amacı hem kendimi gözlemlemem bi nebze

Danabolun aldıracağı kilolar su olacaktır bu da danabolun bıraktığın gibi hızlıca gidecektir. Senin elinde kalan ise aşağı değerlere inmiş bir testosteron ve tahribata uğramış bir karaciğer olacak.

Bence ya only testo yap ya da iyice araştır bu konuları öyle başla 

Bir diğer ihtimal ise sağlam birinden danışmanlık alman olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tamoGB    0
Witcher, Şimdi yazdı:

Danabolun aldıracağı kilolar su olacaktır bu da danabolun bıraktığın gibi hızlıca gidecektir. Senin elinde kalan ise aşağı değerlere inmiş bir testosteron ve tahribata uğramış bir karaciğer olacak.

Bence ya only testo yap ya da iyice araştır bu konuları öyle başla 

Bir diğer ihtimal ise sağlam birinden danışmanlık alman olur 

salondaki bir hocamla da konuştum only dianabolde yapılır neden yapılmasın ben kesemeden 100 tablet kulllandığım oldu diyordu

haklısınız fakat bir sorum var only testo vücuduma aldığımda ürettiğim testesteron kür bitince eski değeriyle bir olacak mıdır ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tamoGB, 53 dakika önce yazdı:

salondaki bir hocamla da konuştum only dianabolde yapılır neden yapılmasın ben kesemeden 100 tablet kulllandığım oldu diyordu

haklısınız fakat bir sorum var only testo vücuduma aldığımda ürettiğim testesteron kür bitince eski değeriyle bir olacak mıdır ?

Sadece tablet kullanırsanız sisteminiz tamamen kapanmaz ama testosteron seviyeniz hatrı sayılır seviyede düşecektir.Only testo kürünüzün sonunda yapılacak pctye bağlı eskiye dönüp dönmemesi.Unigeni A.U'dan mı aldınız?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.708

Bu işlere bu şekilde girilmemeli.

Danabol doğal döngünü çok yüksek ihtimalle kapatacağı için PCT yapman gerekecek.

Danabol, bol bol su tutturacak, kullanımı bitince aldıklarını geri vereceksin.

Danabol boşu boşuna karaciğerine yük bindirecek.

Only testo vs hiç fark etmez steroid kullanıyorsan yüksek ihtimalle doğal döngün kapanacağı için PCT yapmadan açılmayacak veya çok uzun sürecektir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: sekmet
      Merhaba arkadaşlar, selamlar..
      Yağ oranımı düşürmek ile zaman kaybetmek istemiyorum bulk küründen sonra define kürü yapıp yaza giriş yapmayı düşünüyorum sizce yağ oranımı düşürmem gerekli mi verimi etkileyeceğini biliyorum ama dikkate alınacak kadar etkiler mi yağ oranım 23-26 arası diye tahmin ediyorum.
      Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: ugns06
      Arkadaşlar merhabalar,
      Size bir kür planlaması soracaktım.
      500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon  + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ? 
      @hectordoyle @agfitness @rastlantisal
    • Yazan: ggaridesgafa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bulk kürü için doğru mu yanlışımı düzeltmenizi istiyorum yaklaşık 3, 4 aydır araştırıyorum. Bir kaç kendime göre bulk kürü seçtim önerileri bekliyorum...
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Boy : 183 Kilo : 98 Yaş : 24  Yağ oranı : %19 Spor geçmişi : 15 Ay KÜR PLANLAMAM:
      Testesteron cypionat / Boldenon / Turinabol veya Ox Testesteron Enant / Rimobolan / Ox (rimoyu alabilirsem) Testesteron Enant / NPP / mk677 10mg (kısa ester olacağından su tutumunun daha az olacağını düşünüyorum ) SORULARIM:
      Mesela bunlardan farklı ne yapabilirim? Yada bunları iyileştirebilir miyiz? Hatalarım var mı yardımcı olur musunuz? Başlangıç için npp dogru bir tercih mi ? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: subjectibra
      BİLİNMESİ GEREKENLER:
      23 yaşındayım 8 yıllık bir vücut geliştirme tecrübem var İlk kürüme girmeye karar verdim Antrenörüm bana bu şekilde bir kür önerdi;
      1-2. Haftada 1ml testo enant+ 1ml boldenon günde 3 tablet dianabol 3-12. Haftada 2ml testo enant+ 2ml boldenon Bu şekilde bir plan var ilk kürüm olduğu için biraz gözüm korktu ve sizlerden yardım almak istedim fikirlerinizi ve düşüncenizi belirtirseniz sevinirim iyi akşamlar.
    • Yazan: Yusuf Demir
      KÜR PLANLAMAM:
      3 x test prop 100 2 x masteron100  2 x Primabolon100  mk677 MCT ÜRÜNLERİ:
      Milkthistle  Nac600 Enginar tableti C vitamin B vitamin kompleks D vitamin Quenzim Multivitamin Omega KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      boy 1.78 kilo 75 yaş 20 SORULARIM:
      Bu küre hem yağ yakıp biraz da kütle koymak için giriyorum. Bana getirisi ne olur götürüsü ne olur?  Kalori açığı bırakarak elimden geldiğince iyi beslenicem karın kasları ve damarlar ne kadar belirgin olur? Enjeksiyon yeşil uçlu uygun mu? Kürden sonra eski testestoron döngüsünü nasıl döndürebilirim? Kür bittikten sonra spor ve beslenmeye devam edicem yine de büyük bir kas kaybı yaşanır mı? Koruyucular yeterli mi?   
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.