Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Omerb10

Definisyon küründe testosteron enantahnt kullanılır mı

Önerilen İletiler

Omerb10    3

Merhaba abiler definisyon küründe testesteron enantat, trenbolone acetat, masteron uygun mudur? Testesteron enantant kesinlikle kullanılmaz mı yoksa kullanılabilir mi yorumlarınız cevaplarınız önemli ve değerlidir iyi günler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.023
Omerb10, 2 saat önce yazdı:

Merhaba abiler definisyon küründe testesteron enantat, trenbolone acetat, masteron uygun mudur? Testesteron enantant kesinlikle kullanılmaz mı yoksa kullanılabilir mi yorumlarınız cevaplarınız önemli ve değerlidir iyi günler

Kesinlikle kullanılmaz diyemez kimse lakin kesin sonucu kısa ester testosteron da alırsın.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.161
Omerb10, 4 saat önce yazdı:

Testo Enantat  kısa esterli tesoya göre (propioant) daha çok su tutar buyüzden definisyonda kullanımına çok sıcak bakılmaz. Tercih senin ama daha iyi daha güzel bi sonuç için kısa ester kullanmalısın.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bysabri1    37
Omerb10, 9 saat önce yazdı:

Yağ yakımı için ester farkı olmaz ikiside testesteron ve dolaylı yoldan IGF i yükseltiyor ama su tutma oranları çok değişken definasyon kağıt gibi bir vücut çıkmaz ama yağ oranını düşürürsün doğru bir beslenme programı ile Propionat gibi etkili olur ikiside testesteron olduğu için ama sulu gözükürsün pct den sonra zaten belli bir kısmı gidecek suyun biraz sabırlı isen sonucu görürsün propta hızlı sonuç alırsın fark bu 

tarihinde bysabri1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mickey    790

Uzun definasyon dönemlerinde enantat başlayıp vücut yağ oranı belli bir noktaya geldikten sonra propionata geçilebilir. Her gün enjeksiyon yapmak da bir dert sonuçta.

Ve evet uzun esterler vücutta daha çok su tutar o yüzden definasyonun tam karşılığı propionattır ama dediğim gibi neyi neden yaptığını bildikten sonra bu problem olmayacaktır.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Omerb10    3
Mickey, 2 saat önce yazdı:

Uzun definasyon dönemlerinde enantat başlayıp vücut yağ oranı belli bir noktaya geldikten sonra propionata geçilebilir. Her gün enjeksiyon yapmak da bir dert sonuçta.

Ve evet uzun esterler vücutta daha çok su tutar o yüzden definasyonun tam karşılığı propionattır ama dediğim gibi neyi neden yaptığını bildikten sonra bu problem olmayacaktır.

Bu kürde kullanılması gereken takviyeler ve yardımcı unsurlar ne olmalıdır ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: abduenes0
      Merhaba sevgili dostlarım abilerim,
      Birkaç soru sormak istiyorum:
      Trenbolone acetat kaç günde etkilerini göstermeye başlar? Maksimumum kaç gün kullanılabilir ? İlk kez kullanan birinin dozu ne olmalı? Hangi enjeksiyon steroidlerle birlikte güzel kombine olur? ( oral kullanmayı düşünmüyorum ) Son olarak yarışma düşünmeyen sadece kendini aynada beğenmek isteyen 3 yıllık orta seviye bir sporcu tarafından kullanılabilir mi? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Eylül itibariyle ilaç işlerine uzun bir ara vereceğim şuan 250 testo e vuruyorum haftalık antrenman ve beslenmeye de eskisi kadar asılmıyorum, hayatımda iyi gitmeyen bazı şeylerle uğraşıyordum bir süredir. Bugün itibariyle tekrardan asılıyorum hepsine, Eylüle kadar son ve hızlı bir kür yapmak istiyorum bir yandan da trenbolonu çok merak ediyorum elimde halihazırda 1 flakon var başka almama gerek yok bence, 200mg 5 hafta götürür beni sonra da elimi ayağımı çekicem bir süre bu işlerden.
      Sizce 5 hafta bu dozda fayda görür müyüm ?
      Açıkçası sadece merak kürü benim için. Daha öncesinde deca, bolde, danabol, npp tecrübelerim oldu.
    • Yazan: xendroov
      Merhaba
      Aktif olarak;
      600 mg rimobolan 500 mg sustanon ilaçlarıyla birlikte bulk küründeydim ve labaratuvar da kan testi yaptırdıktan sonra ALT, AST (LH, FSH kapalı - PSA yaptırmayı unuttum) değerlerim dışında hepsi referans aralığında olduğunu gördüm. PCT protokolü uygulamadan kısa ester, definasyon kürüne girip yazı define bir şekilde bitirmek istiyorum.
      400 mg tren ace 300 mg testo prop Belki 600mg rimobolan kullanmaya hali hazırda bu kür içerisinde devam ederim fakat uzun ester olduğu için saçma çalışma prensibi olmaz mı? İlaçların doluluğu hakkında herhangi bir fikrim yok, deneyimleyip göreceğiz. Bu kür esnasında mct yani koruyucu olarak hangi ilaçları kullanmalıyım, ne sıklıkla?
      İlaç etkileri, yan etkileri hakkında her şeye sahibim fakat tekrardan teyit almak mahiyetinde bilgi almak isterim.

Prolaktin kontrolünü sağlamak için bu kür içerisinde cabaser nasıl kullanıyorsak bu tarz kullanmamız gereken bir ilaç var mı?
    • Yazan: Şahinbey
      Merhaba dostlar,
      Tren acetat ilk enjeksiyonumu vurdum bugün:
      haftalık 150 mg ile başlayıp 150 mg ile bitireceğim süreci Arttırmayacağım fakat kendim her şeyi terazide tartsam da içimde korku var bu kürden en az zararla nasıl çıkabilirim 8-10 hafta düşünüyorum.
      Multi vitamin c vitamini OMEGA 3 magnezyum milk thistle saw Palmetto nac 600 Günlük kullanıyorum fakat yine de içimde bir kuşku var sizin tecrübelerinize dayanarak trende kesinlikle su olması lazım dediğiniz bir koruyucu yada kesinlikle bu olmaz dediğiniz bir uyarıcı vb var mı.?
      Teşekürler şimdiden
    • Yazan: Yavuz
      Arkadaşlar selam tren acetatta bugun 9. Gündeyim 4 enjeksiyon oldum haftada 375 alıyorum duygu değişimi filan oluyor ruhsal çöküntü gibi hiç bir şey yapmama isteği bu çalıştığını gösteriyor? Bir de 2. Haftanın sonunda bu etkiler oluyormuş bende erken başladı sanırım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.