-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
![trustco](https://peptidturkiye.com/forum/uploads/monthly_2023_01/4s.thumb.jpg.bddcc2073493a6dfd85c68c524515ce9.jpg)
Kan tahlili sonrası ilaçlarım çalışıyor mu?
Oluşturan:
trustco, in Laboratuvar
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: 6arrows
Merhabalar herkese iyi forumlar.
Bir süredir düşündüğüm ve üzerine herkesin tecrübesini, bilgisini, düşüncesini merak ettiğim bir konu var.
Steroid kürlerinde testosteron referans aralığında tutulabilir mi?
Bu soruyu ortaya atmamın sebepleri şunlar:
Steroid kullanımında herhangi bir hormon referans dışında kalınca sorunlar baş göstermeye çalışıyor. Neden testosteronu referansın çok üzerinde tutmanın getirdiği sorunları görmezden geliyoruz (örneğin; kardiyovasküler sorunlar, karaciğer sorunları, prostat-sperm üretimi sorunları, psikolojik sorunlar vs...). Yüksek testosteron, diğer anabolikler gibi igf-1 artışı, protein sentezi, toparlanma hızı, nitrojen tutumu, performans artışı gibi etkiler ile hipertrofi sağılıyor mu sağlıyorsa ne derecede sağlıyor? Testosteron bir anabolik görevi mi görüyor yoksa kür için bir MCT ürünü olarak mı çalışıyor? Sizlerin düşünceleri nelerdir? Düşük doz testosteron kullanıp da herhangi bir olumlu veya olumsuz etki yaşadınız mı?
Kendim kısa bir süredir haftalık 240 mg testosteron propionat ve masteron kullanıyorum ve çok güzel etki aldığımı görüyorum (150-200 arasına çekmeyi düşünüyorum). Bana öfke sorunları yaşatmıyor, ekstra sivilcelendirme yapmıyor, hemogram değerlerimi bozmuyor ve libidomda inanılmaz artış hissediyorum.
-
Yazan: grooseçetin
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Şuanda aktif olarak daha yeni bu hafta tanıdığım tanınan bir boksör ağabeyimden boldenon testo aldım ve bolde testo kürüne başladım ancak bir sorum olacak, kür etkileri ne zaman belli olur yani ne zaman hissedebilirim?
KÜR İÇERİĞİM:
250 mg Testosteron 250 mg Boldenon SORULARIM:
Kan değerlerinde neylere dikkat etmem gerekiyor? Nelere bakmam gerekiyor? Ayrıca pct olarak neler yapmam gerekiyor? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
-
Yazan: Mustafa Can Yılmaz
Merhaba arkadaşlar günaydın,
2 farklı testosterone enantahe markasını 1flakona birleştirmek ilacın yapısına zarar verebilir mi?
Cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: metinav
Yabancı forumlarda paylaşılan hipogonadizim hastalarının, özellikle primer olanların deneme yanılmayla uyguladıkları ve yaptırdıkları testlerle uygun dozajı belirledikleri TRT (testo yerine koyma tedavisi) kısaca şu şekilde :
Hergün 10 mg testosteron cyopionat (veya sustanon)
Hergün 10 mg nandorolon deconoat
Haftada iki defa 250 iü hcg
Bu dozlarda düşük shbg ve kontrol gerektirmeyen ideal E2 seviyeleri elde edilmiş.Libido ve ereksiyon yanında iyi bir fiziksel-ruhsal mod yakalanmış.
-
Yazan: dante48
Merhaba,
Yabancı forumlarda sıkça tartışılan Trenbolone - Testosterone orantısı hakkında fikirlerinizi merak ettim. 1:2, 1:1, 2:1 gibi farklı orantıları savunanlar var. Yakın zamanda olmasa da bir süre sonra kullanmayı ben de düşünüyorum. Okuduklarımda ağırlıklı olarak düşük testo yüksek kullanarak daha çok etki aldıklarını yazmış. Bir diğer okuduğum ise;
Düşük testo yüksek tren definasyon için,
Eşit ya da yüksek testo düşük tren bulk için mantığını savunanlar mevcut. Sizlerin fikir ve deneyimlerinizi duymak isterim.
-