-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: alpak
Selamlar, fragment adı verilen bir peptit kullanacağım ve ilk defa peptit deniyorum.
Bu peptidi nasıl hazırlayacağımla ilgili birkaç sorum var:
Kaç ml su ile hazırlamalıyım? Hangi suyu kullanmalıyım? Örneğin, bu su ile hazırlamam bir sorun yaratır mı? Amacım yarışma değil, sadece yavaş yavaş kullanmayı düşünüyorum. Bu peptitten beklentim, 8-16 hafta sonunda fazla yağ yakmak. Uzun vadede bir etki için kaç ünite kullanmalıyım? Ayrıca, günlük dozu tek seferde mi yoksa ikiye bölerek sabah ve akşam mı almam daha iyi olur? -
Yazan: yankiFit
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha Sonra burayı buldum bla bla bla.
Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
-
Yazan: alpak
Şimdi, beyler; ben kürdeyim, 500 mg testosteron kullanıyorum, sadece başka ek bir ilaç yok. Beslenmem çok iyi; günde 1 kg tavuk gömerim, yanında 250-400 gram pilav veya herhangi bir karbonhidrat kaynağı tüketirim. Bu küre girmeden önce, çalıştığım salondaki bir hoca bana bazı tavsiyeler veriyordu. Çalıştığım salon sadece PT training hizmeti veriyor; fakat oradaki tek PT’siz, serbest müşteri benim. Bu da hoca ile aramdaki samimiyetten kaynaklanıyor. Her neyse, bana "Madem kür yapıyorsun, temiz bir kür yapalım sana; bolde testosteron ve masteron ekleyelim," dedi. Ben de ona "Boldenone yerine trenbolone olsaydı masteron olabilir, fakat boldenone ile masteron ne alaka? Neden aromataz baskılayıcı kullanayım böyle bir kürde?" dedim. Bana "Ben eğitimini aldım, sen beni dinle, cart curt," dedi.
İlk enjeksiyonu omuzdan yaptım; ilk 4 hafta 250 mg girdiğim için 0.5 ml insülin enjektörü ile vuruyordum, sorun olmuyordu. Sonra bana "Omuzdan vuruyorsun; bak, eğer bilseydin kalçadan vururdun," dedi. "Ne alaka?" dedim. "Kalça daha hızlı karışır," gibi saçma sapan bir şey söyledi. Zaten ikisi de kas değil mi? Anlamadım, çok da iplemedim. Neyse, şu an zaten kalçadan vuruyorum.
Bugün çay içiyordum, bir adet şeker attığımı gördü ve dedi ki: "Tatlı veya şeker tüketirsen ilaç çalışmaz." "Ne alaka?" dedim. "Vücut insülin salgılarsa ilaç çalışmaz," diyince "Peptid insülin vururum dediğimde, o zaman 2. tip diyabet olursun falan," dedi. O an bende film koptu. Gerçekten inanılmaz garip; bilerek mi yapıyor, yoksa ben mi cahilim, anlamadım.
Antrenmanda süper set yapmam. Bence amacım adele inşası olduğu için saçma. 4-5 set arası yaparım, hareketten harekete geçerken set aralarında 40 saniye ile 2 dakika dinlenirim. Haftada 5 gün antrenman yaparım ama bana "Sabah 1, akşam 1 çift antrenman yapmazsan, set arası telefona bakarsan, ağırlıkları düşürmezsen fln ilaç işe yaramaz," diyor. Yani inanılmaz! Galiba ben cahilim.
Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, beyler.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
öncelikle ben birleşik krallıkta yaşıyorum ve burda onlarca kürde olan sporcuya sordum bunu “Nerde kan testi veriyorsunuz?” Hepsinin ama hepsinin cevabı ise vermiyoruz oldu. Yurtdışında yaşıyan varsa biliyordur sağlık bölümü doktor hastane falan hiç gelişmemiş burda ve bir kan testi bile alamazsın gerçek bir sorunun olana kadar ve özel hastanelerde çok fazla pahalıdır. bu sporculardan birisi sadece kürden önce ve kür bitiminde kan testi verdiğini söyledi fakat verdiği kan testi 200 sterlin ve 2 lere 400 sterlin oluyor. Çok fazla pahalı. ve buda şöyle laboratuvar sitesinden bir kan testi kiti alıyorsunuz parmak ucuna bastırılanlardan ve kanınızı kaba akıtıp geri kargoluyoruz ve 3 gün içinde cevap veriyorlar ve bu çok pahalı oluyor. Kür parasının tam 5 katı fiyatı.
Şimdi sizlere olan asıl sorum;
Kan testi vermeden küre girmek ne kadar mantıklı?
Veya ilkte test vermeyip sadece kürden sonra kan testi vermek ne kadar mantıklı?
ve kür dediğim sadece only testo 250 bu kadar. Veya belki 375 e çekerim.
-
Yazan: polatkrs
Merhaba,
İlk kez küre girmeyi düşünüyorum ama kürden sonra kür sırasında kazandığım hacmin ne kadarını kaybederim bilemiyorum.
Nasıl PCT yapmalıyım?
Tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
-