Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

rastlantisal

Clean bulk mı? dirty bulk mı?

Önerilen İletiler

rastlantisal    4.198

Merhaba arkadaşlar.

@Emrahtktykendi günce başlığında konusu geçtiği üzere ve orayı daha fazla alakasız konuyla doldurmamak için bu başlığı açıyorum.

Sizce clean bulk mı yoksa dirty bulk mı?

Kendiniz hangilerini uyguladınız? 

Mümkünse clean ve dirty bulk form fotolarınız?

Konuyu enine boyuna konuşalım. 

Kendi adıma natural giderken genelde clean gitmeye özen gösterdim. Ama body buildingten ziyade fitness idi çünkü. Üstelik anatomik olarak bel bölgem daha hızlı yağlandığı için temiz büyümek daha daha güzel geliyordu. En azından bir bölgede yağlanma yerine bedenin geneline yayılmış yağ oluyordu. Küre girdiğimde bu çizgiden vazgeçip dirty bulk yaptım. Hakikaten fark yarattı. Tabi sonrasında yanlış kürü yanlış şekilde bitirme, beslenmeyi azaltmama vs yağlandım. Ama sonra o yağı da hallettim. 

611ba2dd43dd6_WhatsAppImage2021-08-17at14_48_32.thumb.jpeg.6db8729866c115d8372de9d49122398d.jpeg

Dirty bulk çıktığım en iyi form bu. Mide durumuna bakmayın sürekli yediğim için o hep dışarda idi :)

Sizlerin görüşleri nelerdir? Mümkün ise kendinizden örnek verirseniz şahane olur.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

alpseyyah    34
rastlantisal, 22 dakika önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar.

@Emrahtktykendi günce başlığında konusu geçtiği üzere ve orayı daha fazla alakasız konuyla doldurmamak için bu başlığı açıyorum.

Sizce clean bulk mı yoksa dirty bulk mı?

Kendiniz hangilerini uyguladınız? 

Mümkünse clean ve dirty bulk form fotolarınız?

Konuyu enine boyuna konuşalım. 

Kendi adıma natural giderken genelde clean gitmeye özen gösterdim. Ama body buildingten ziyade fitness idi çünkü. Üstelik anatomik olarak bel bölgem daha hızlı yağlandığı için temiz büyümek daha daha güzel geliyordu. En azından bir bölgede yağlanma yerine bedenin geneline yayılmış yağ oluyordu. Küre girdiğimde bu çizgiden vazgeçip dirty bulk yaptım. Hakikaten fark yarattı. Tabi sonrasında yanlış kürü yanlış şekilde bitirme, beslenmeyi azaltmama vs yağlandım. Ama sonra o yağı da hallettim. 

Dirty bulk çıktığım en iyi form bu. Mide durumuna bakmayın sürekli yediğim için o hep dışarda idi :)

Sizlerin görüşleri nelerdir? Mümkün ise kendinizden örnek verirseniz şahane olur.

Başkalarında nasıl oluyor bilmiyorum ama bence bu kişinin hangisini seçeceği ile ilgili, değil vücut tipi ve genetiği ile ilgili birsey olduğunu düşünüyorum. Yani ben hayatımın hiçbir döneminde dirty bulk yapamadım. Kendimce çok yüksek kalorilere ciktim. ( baya pis kaloriler) yok olmadı sadece bir miktar deri kalinlasmasi ve ensede katlanma oluyor. clean ile arasında bir fark olmadi bende. Migde büyümesi ve sindirim sorunu yaşadım. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.561

Foruma yeni düştüm, spora yeni başladım,  henüz emekliyorum. Zaten emeklilik yaşımıza da yaklaştık :) 

Tek bildiğim, bizim yaşlarda ne yersen o oluyorsun, illa birini seçmek gerekirse clean bulku biz yaşlılar, dirty bulku siz gençler yapsın :) 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    902

Amaç sağlıklı hipertrofi ise ben kesinliklle dirty bulktan yanayım çünkü adele öyle kısa sürede minik tüketim değerleri ile kazanılmıyor ve bu benim kendi tecrübemle birlikte okuduğum tüm dış kaynaklarda bu şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.290

Abi ikisinide dene tarafını seç 🙂 temiz yaparken tecrübesizliğim büyümiyemiyeceğim hissine kapılırdım gereksizmiş

_20210318_205905.JPG _20210816_214105.JPG

• Beğen 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: arda3535
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      İlk kürüme girdim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron 750 mg Boldenon 750 mg Kullanıyorum 7 haftadır ama yaz geldiği için parçalanmak istiyorum.
      DEFİNSAYON KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Boldenon Masteron SORUM:
      İlacı kesmeden definasyon kürüne geçiş yapılabilir mi? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: darkmountain
      Değerli üstatlarım herkese selamlar saygılar dilerim,
      Herhangi bir rahatsızlığım yok geçmişte bir çok defa spora başladım bıraktım bu sefer kafaya koydum eve koşu bandı dumbell ve dynamic 1001 çalışma istasyonu aldım haftada 5 gün antrenman yapıyorum artık bu işin hakkını vermek istiyorum yaklaşık 18 gündür düzenli bir şekilde spor yapıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum daha önce suplement kullandım ama kür hiç yapmadım. Şuanda sadece protein tozu kullanıyorum. Bu sefer kür yapmaya karar verdim ancak ne kadar araştırsamda bu konuda kafama takılan sorularım var! Sorduğum sorular saçma ve komikte gelebilir lütfen kusuruma bakmayın şimdiden.  
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 40 Kilom 92 Boyum 1.76  SORULARIM:
      Bu formda sizce önce bulk kür yapıp hacim kazanmam mı daha doğru yoksa önce definasyon küre girip yağ yakmak mı?  Eğer yağ yakım ise  yağ yakım için bel bölgem için hgh fragment tek başına bana yeter mi? Veya (clen+ winstrol+ oxandrolon) yada (clen+ winstrol+ tiromel t3) mü kullansam daha iyi olur? Eğer önce bulk ise hangi küre girmem daha iyi olur? Tüm fikir, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
      GÜNCEL FORMUM:

• Yazan: speddyx
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıda belirttiğim kürüme 250 mg deca önden kick start olarak eklemeyi planlıyorum.
      KÜR PLANLAMAM: (24 HAFTA)
      Testosteron Boldenon SORULARIM:
      Kick start olarak deca eklemem mantıklı mı? 250 mg yeterli olur mu? Tüm fikir ve görüşler için teşekkürler.
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Arkadaşlar bulktayım off günlerde 500gr aldığım pirinci 350gr'a düşürüyorum. Haftanın son antrenmanı Cuma günü, cumartesi de sağlam bir off gün beslenmesi yapıp pazar günleri pek birşey yemiyorum o 1 gün definasyon gibi geçiyor böyle yapmamın zararı olur mu ?
    • Yazan: Meto
      Arkadaşlar 103 kilo 86 cm bel 190 boyundayım 16 hafta 400 deca 500 boldenon kürüne gireceğim fikirleriniz nedir ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.