Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Loving

Küre girdikten sonra kramp girmeye başladı! ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

Loving    10.517

Merhaba arkadaşlar; bazen aklıma geldikçe bazen forumda gördükçe bazı sorular ve cevapları aklımda canlanıyor. Onlardan bir tanesi de bugün sorulan sorulardan birisiydi '' KÜRE GİRDİM VE KRAMPLAR YAŞAMAYA BAŞLADIM '' şeklindeydi. Bunun kendi tecrübelerimce iki ana sebebi var bu durumu gerçekleştiren turinabol nadir çok nadir yapar ama dianabol özellikle anapolon ve winstrol bu ana 3 ürün sporcuya devamlı kasılmalar ve kramplar yaşatır. 

kramp-1.jpg

O yüzden biz sporculara serbest uzun mesafe koşuları pek tavsiye etmeyiz ilaçlı olanlardan bahsediyorum çünkü hemen bel ve kalf alanları şişer veya kramplar girmeye başlar bu kanın ilgili alanlara hızlı nüfusu ve vücutta eksilen su ve tuz oranından kaynaklanmaktadır. Şimdi bu sorunların nasıl çözüleceğini mümkünse sıfıra indirgeneceğini sizlere anlatacağım.

Antrenmanlara mutlak suretle ısınarak çıkalım çok düşük ağırlıklar da. Akabinde asıl konuyu çözecek alan '' MAGENEZYUM VE KALSİYUM '' alımınızı mutlak suretle günlük ve dengede tutmalısınız ve en önemlisi de '' TUZ ALIMINIZ '' günlük 6 gr kadar kaya tuzu mutlaka alınız bu oranlarda bozulma olursa ani kıramplar, kitlenmeler başlayacaktır. Su tüketiminiz de önemli bu durumda. Misal wisntrol kullanıyorsunuz eliniz dolaptan su şişesine gider veya tv izlerken kumandayı almaya çalışırsınız tak diye kitlenir bir anda! Koşarken çok ciddi ağrılar, kasılmalar, kramplar olabilir bunların önüne geçmek adına vücudunuzdaki suyu devamlı devir daim etmeniz yani günlük su tüketiminizi gerçekleştirmeniz akbinde birlikte olan tabletlerden değil mümkünse ayrı tabletler ve en kaliteli ürünleri misal Solgar kalsiyum ve magnezyum gibi kullanıp bu durumlardan %80 %90 kurtulabilirsiniz.

Sevgi ve saygılarımla.

  • Beğen 12
  • Vayyyy!! 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


rastlantisal    6.441

Hocam forumda bugün bu konuyu konuşuyorduk ki hızır gibi yetiştiniz. :)

Emeğinize sağlık.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rdm    2.496

@Loving benim son açtığım sivilce, akne sorunu içinde bir konu bekliyoruz müsait olduğunuzda :) 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125

Hocam harika bir konu olmuş. Keza testo-bolde kürüne girdiğimden biri kalflarımda aşırı kasılmalar ve kramplar yaşıyorum yürürken, koşarken. Uzun süreli hareketlerde dayanılmaz bir duruma geliyor. Boldenon da buna sebebiyet verir mi tam bilmiyorum ilk defa yaşadığım bir sorun. Çözüm önerilerinizi uygulayacağım. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

Çok aradığım bir konuydu, uplayan arkadaşa teşekkürler. Kendi deneyimimi paylaşayım.

Geçen sene çok sert bir diyetteyken tuz alımım da çok düşük olduğu için, Winstrol gibi ilaçlarda olduğu gibi antrenmandan çıkıp eve yürüyordum yolda bir yaşlı amca yere şemsiyesini düşürdü. Yardım edeyim derken kolum kitlendi, V şeklinde kaldı.

O anki tedirginliğimi anlatamam. Bir banka oturdum, 1 dakika boyunca kolumu açmaya çalıştım. Çok kötüydü.:D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 04.12.2024 - 15:14 yazdı:

Hocam harika bir konu olmuş. Keza testo-bolde kürüne girdiğimden biri kalflarımda aşırı kasılmalar ve kramplar yaşıyorum yürürken, koşarken. Uzun süreli hareketlerde dayanılmaz bir duruma geliyor. Boldenon da buna sebebiyet verir mi tam bilmiyorum ilk defa yaşadığım bir sorun. Çözüm önerilerinizi uygulayacağım. 

evet kalflarımda benim de çok oluyor bunu lehine cevirebilmemiz ve hayvan gibi laflara sahip olmak için neler yapabiliriz acaba?

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
cedricmcmillan, 19 saat önce yazdı:

evet kalflarımda benim de çok oluyor bunu lehine cevirebilmemiz ve hayvan gibi laflara sahip olmak için neler yapabiliriz acaba?

Hocam electrolyte ve mineral takviyesi iyi geliyor denemelisin. Benim sırf bu yüzden büyümeyen kalflarım büyüdü :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 1 saat önce yazdı:

Hocam electrolyte ve mineral takviyesi iyi geliyor denemelisin. Benim sırf bu yüzden büyümeyen kalflarım büyüdü :D

Hocam tavsiyenizi dikkate alıcam takviyesiz bke büyüdü ise bide takviyeli neler olucak

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    125
cedricmcmillan, 50 dakika önce yazdı:

Hocam tavsiyenizi dikkate alıcam takviyesiz bke büyüdü ise bide takviyeli neler olucak

Bu dediklerim kalflarının büyümesi için değil :D kramp ve kasılmaları önlemek için 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone, 18 saat önce yazdı:

Bu dediklerim kalflarının büyümesi için değil :D kramp ve kasılmaları önlemek için 

çok polyannayım hocam afedersiniz 😆

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: whiteface
      Herkese merhaba,
      İlk defa testosterone kürüne başlayacağım. Yaklaşık 2-3 haftadır gerek bu forumda gerekse diğer platformlarda araştırma yapıyor, bilgi ediniyorum. Sürece "Only Testo" (Sadece Testosteron) olarak başlama kararı aldım. Sizlerden öğrendiklerim ve gördüklerim kadarıyla benim için ulaşması en güvenilir ve en kolay seçenek Sustanon 250 mg oldu. Tanıdık bir eczane buldum; ancak kendisi, beni tanıdığı ve güvendiği için şimdilik sadece 1 kutu verebileceğini söyledi.
      Forumdaki konularda genellikle 20 haftalık kürlerden bahsediliyor. Sustanon'un 1 kutusunda 1 ml ampul olduğu düşünülürse, benim bu süreç için yaklaşık 20 kutuya ihtiyacım olacak. Nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Tavsiyeleriniz benim için çok değerli.
      Şimdiden herkese çok teşekkürler.
    • Yazan: canbekcan
      Arkadaşlar selamlar.
      Spor geçmişim var. Yaş 42. Only testo + sarm kürü düşünüyorum. Anabolik (bolde +tren) girmeyi düşünmüyorum. Geçmişte bir kere de only testo, sarm yaptım verim aldım. Fakat beni düşündüren nokta yaz aylarında bu kürü yapmak. Eşim hamile ve artık küre girmem için engel kalmadı. Aklımda olan haftalık 400 testo, 4 ay. 3 hafta dan itibaren rad 140 +mk 677. Toplam 2 ay. 3. ay cardarine. Ve sonrası pct. Evimde tüm ekipmanlar var. Yaz aylarında küre girmek verim veririmi.
      Zorlukları fazla mı? Fotoğraf 3 yıl önceki kür pctden sonra 

    • Yazan: kadireis01
      Merhaba arkadaşlar,
      Uzun bir dönemdir gerek hayat gerek askerlik(yedek sb. olarak ıraktaydım.) ciddi bir düşüş yaşadım.Yaklaşık 2,5 senedir. 2021 yılında mk677 kullandım tamamen düzensizdi. E2 yükseldi memeden hafif bazen sıkınca sıçrayan su gelmeye başlamıştı. Sağlıkçıyım baya korkuttu ancak alıştım ve hala geliyor sıkınca. O süreçte haftada 4 gün olmak üzere 3 yıllık bir geçmişim vardı ancak tamamen gitmedim tabi o da düzensizdi. Şuan tekrar hayatım normale döndü ve artık bırakmamak üzere spora adım atıyorum tekrardan yaklaşık bir ay oldu ve fullbody girmeye çalışıyorum 5*5 powerlifting gibi temel hareketlere yöneldim.
      KİLOM 104 BOY 178 Bel ve karın bölgesi yağlı çok çirkin bir görüntü var. Özgüven çok düşük. Psikiyatri hemşiresiyim ilaçları detaylı olarak biliyorum kullansam bile dopamine serotonine etki ettiricem diye bu kez yağlanmayı arttıyor. Bu yüzden bana iyi gelen tek şeye yani spora ağırlık vermek istiyorum. Kızılacaktır belki ama artık başla bırak başla bırak yapmaktan emeklerin karşılığınız zerre göremedim.
      Ürün kullanmak istiyorum. Bana yol göstermenize ihtiyacım var
    • Yazan: keydigger
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 aylık süre içerisinde aktif only testosteron kullanımındayım. 6 hafta boyunca 500mg son 2 haftadır 750mg testosteron kullanıyorum. 
      SORUNLAR:
      İlaca başladıktan 2 hafta sonra kan testi yaptırdım ve total testosteron seviyem : 44.35µg/L çıktı referans aralığı 1,75 - 7,81! Bu hafta tekrardan kan testi yaptırdım tal testom 16.67 µg/L çıktı! Aynı hastanede yaptırdım iki testide. Testi enjeksiyonun hemen ertesi günü yaptırdım. Marka aynı ama şuan yeni aldığım flakonu kullanıyorum. SORULARIM:
      Doz arttırmama rağmen bu oran neden böyle çıkmış olabilir Kullandığım ilaç underdose olabilir mi? Yorum yapan, konuya katılım gösteren herkse teşekkürler.
    • Yazan: Leporis
      Arkadaşlar herkese selamlar,
      Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
      Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
      Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
      KAN TESTLERİM:
        

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×