-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kalıcı kas kütlesi mümkün mü? hormon kullanmaya değer mi?
Oluşturan:
Loving, in Kitaplarda yazmayan bilgiler
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: yankiFit
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha Sonra burayı buldum bla bla bla.
Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
-
Yazan: alpak
şimdi dostlar 18 yaşıma gireli tam 3 ay oldu total 1 yıla yakın spor geçmişim var kürümde sadece testo enanthate var 500 mg 16 haftalık bir kür olucak 3.haftasındayım şimdi en cok aklıma takılan soru şu kürü bıraktığımda pat dahi yapsam hormonel dengem evet yerine gelicek fakat naturel bir 18 yaşındaki bireyin ki gibi olmayacabilir mi yani 18 yasındaki bir birey normalde pazartesi:12mg salı:7mg çarşamba:15mg perşembe:3 mg gibi dengesiz bir testo üretimine sahiptir buda ergenlik doneminin daha tamamen bitmemesinin etkisidir tabi ki fakat ben pet yaptıktan sonra yine eskisi gibi dalgalı bir hormon üretimi mi yaşayacağım yoksa tekrar eskisi gibi dengesiz bir üretim olucak mı diyelim ki dengeli olucak sabit üretim olucak bu benim gelişimimi engelleyecek mi ben pek sanmıyorum sonuçta dışarıdan growth dahi alsanız bıraktığınızda growhtun üretimi durmaz testo aldığıma da gore growthun etkilenmesi mümkün degil diye biliyorum yani özetle dostlar pet sonrası büyümem devam edicek mi ve hormonlarım dalgalı mı dengeli mi olucak
-
Yazan: daemon
Selamlar, ortalama 6 yıldır natural vücut geliştirme ile uğraşıyorum, naçizane iyi bir vücudum olduğuna inanıyorum. Tahminen elden ayaktan düşene kadar imkan oldukça bu sporu devam ettireceğim, yine de direkt sarms veya enjeksiyon kullanmak istemiyorum ama kendimi bir kaç tık ileri taşımak istiyorum. Peptidlerin genel olarak anabolikler kadar etkili aynı zamanda da zararlı olmadığını biliyorum. Şayet alacak olursam Burak hocadan destek alacağım, farklı görüşleri merak ettiğim için konu açmak istedim.
Aklıma takılanlar şu şekilde:
sadece peptid kullanıp fayda görülebilir mi? ne kadar süre kullanılmalı? ne kadar ara verilmeli? alınan polimer olmasına rağmen peptidler bırakılınca anabolizan gibi geriye düşme olur mu? gerçekten çalışıyorlar mı? Teşekkürler.
-
Yazan: boziko
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
20 yaşındayım fakat 14, 15 yaşında gibi duruyorum değerlerim de normal gözüküyor fakat hiç makulen gözükmüyorum ve bıyık sakalım çok az çıkıyor.
Sustanona başlasam bunlar düzelir mi ve doğru bir karar olur mu ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Önceki sarm kürüm rad 140 ve mk 667’ydı. Daha iyi verim almak için yeni kürüme ne eklemeliyim? Yağ oranım düşük ve zaten rad 140 hafif düşürüyor yağı. Yağ oranım 8-9 birşey.
Kuru hacim tercihimdir.
-