Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

T4YS

Hilma biocare markası hk.

Önerilen İletiler

Vassa    1

Selam arkadaşlar,

Testosterone Enanthate için araştırma yapıyorum. Eklediğim hilda ürünlerini kullanan veya marka hakkında bilgisi olan var mı?

Özellikle ürünlerin doluluğu, dozaj tutarlılığı ve genel memnuniyet durumu hakkında yorumlara ihtiyacım var. Kan tahlili yaptırıp sonuç paylaşan olduysa ayrıca duymak isterim.

Fiyatlar da aşağıda yazdım, sizce piyasaya göre nasıl?

Kullanan, çevresinde kullanan veya marka hakkında tecrübesi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. İlk elden kullanıcı deneyimi benim için daha değerli.

Şimdiden teşekkürler.

• •Propionate        10ml/100mg  45€
  • •Enanthate         10ml/250mg  50€
  • •Cypionate         10ml/250mg  50€
  • •Masteron p       10ml/100mg  60€
  • •Boldenon          10ml/250mg  60€
  • •Masteron e       10ml/200mg  80€
  • •Deca npp          10ml/100mg  55€
  • •Sustanon          10ml/250mg  50€
  • •Nandrolone d   10ml/250mg  63€
  • •Tren acetat       10ml/100mg  70€
  • •Tren e                10ml/200mg  76€
  • •Winstrol amp     10ml/50mg  48€
  • •Parabolan           10ml/75mg  85€
  • •Tren mix            10ml/150mg  80€
  • •Cut stack          10ml/150mg  75€
  • •Methandienone    100tab/10mg  45€
  • •Oxandrolone         100tab/10mg  75€
  • •Stanazol                100tab/10mg  45€
  • •Clenbuterol           50tab/40mcg 45€
  • •Turinabol               100tab/10mg  60€
  • •Halotestin             100tab/5mg    110€
  • •Primabolan           50tab/25mg   80€
  • •PEG MGF        2mg/vial   65€
  • •GHRP-6        10mg/vial   60€
  • •FRAGMENT   5mg/vial    65€
  • •CJC-1295      2mg/vial    65€
  • •ТВ-500          5mg/vial    60€

cd3362c6-036f-4aea-bff7-d152864514a9.jpeg 2967719c-d48c-4001-86ad-030e64299121.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

the_escobar    182

Hilma'nın bir kaç kere kötü test sonucuna denk gelmiştim fakat genel olarak fena marka değil. Yalnız gereksiz pahalı. Eğer bütçeden yana sorunun yoksa kullanılabilir, tr malından iyidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    1
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

Hilma'nın bir kaç kere kötü test sonucuna denk gelmiştim fakat genel olarak fena marka değil. Yalnız gereksiz pahalı. Eğer bütçeden yana sorunun yoksa kullanılabilir, tr malından iyidir.

Nasıl bir test sonucu peki hocam e2 ile falan mı alakalı yoksa underdose luk bir durum mu? Muadil bilinen markaların fiyatları nedir peki takriben?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    182
Vassa, 50 dakika önce yazdı:

Nasıl bir test sonucu peki hocam e2 ile falan mı alakalı yoksa underdose luk bir durum mu? Muadil bilinen markaların fiyatları nedir peki takriben?

underdose'du ama ne kadar doğru bilemiyorum. Analize kapalı flakon değil, açık numune göndermişlerdi. Fiyatlarla ilgili forumda sürekli konuşulan bir konu var, oraya bir göz atsan çözersin

• Şerefe 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hascey27    45
Vassa, 11 saat önce yazdı:

Testosterone Enanthate için araştırma yapıyorum. Eklediğim hilda ürünlerini kullanan veya marka hakkında bilgisi olan var mı?

Vassa, 11 saat önce yazdı:

Özellikle ürünlerin doluluğu, dozaj tutarlılığı ve genel memnuniyet durumu hakkında yorumlara ihtiyacım var. Kan tahlili yaptırıp sonuç paylaşan olduysa ayrıca duymak isterim.

SERKO, 16 saat önce yazdı:

Dostum geçen bir arkadaşa söyledim 30 ml ler boş diye bende prop ve bolde kullandım İnan etki vs yok oda boldesini kullandi 10 hafta hiç memnun kalmadı açıkçası ben şuan hilma biocare gidiyorum zehir gibi bunun yanında nessie, Alpha pharma ve black dragon biraz stok yaptim bana göre yada bende tutmadı zhpc boş 

Trenbolonu çalışmıştı bende prolaktinimi yükseltmişti bence dolu çalışıyor ama fiyatı yüksek gerçekten 100 dolardı bana maliyeti onun yerine daha düşük fiyata iyi markalar var zphc gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vassa    1
hascey27, 2 saat önce yazdı:

Trenbolonu çalışmıştı bende prolaktinimi yükseltmişti bence dolu çalışıyor ama fiyatı yüksek gerçekten 100 dolardı bana maliyeti onun yerine daha düşük fiyata iyi markalar var zphc gibi 

İlgi alakan için teşekkür ederim hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    12
Vassa, 04.06.2026 - 11:01 yazdı:

İlgi alakan için teşekkür ederim hocam 

Fiyatı gereksiz pahalı daha uyguna aynı dolulukta markalarda var. Biraz araştırıp eğer bulamazsan hilma almanı öneririm ben

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Binousgym    19

Hiç gerek yok doldurma bir ürün. Gereksiz pahalı. 25 euroluk mal pahalı ise iyidir diye satıyorlar. Çevremde kullanan var memnun degiller 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
makinist    7
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

yakın tarihli markanın testosteron enanthate test sonucu, alacakların aklında bulunması dileğiyle:

https://verify.janoshik.com/tests/123344-testosterone_enanthate_75ISW3TAEL35

image.png.b75a03d2c2ab10b26f1405121b35b0ae.png

içeriğinde hiç bir anabolik ürün saptanmadı

forumda overdose övenlerin bu markayı övmesi almamak için yeterli bir sebepti zaten ama bu görüntü ziyadesiyle kahkaha attırdı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Fuhrer, 14 dakika önce yazdı:

yakın tarihli markanın testosteron enanthate test sonucu, alacakların aklında bulunması dileğiyle:

İlacın kutusu bile ben yerliyim diye bağırıyor zaten. Klasik Türk mantığı Euro ile yüksek fiyattan satarak ilacı Orjinal ve ulaşılmazmış gibi pazarlıyorlar. Piyasada humax zphc gibi nispeten uygun markalar varken illa daha pahalıya ilaç alacaksam Noxy alırım. Boşa heyecan aramaya gerek yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    872
Askabar, 12 dakika önce yazdı:

İlacın kutusu bile ben yerliyim diye bağırıyor zaten. Klasik Türk mantığı Euro ile yüksek fiyattan satarak ilacı Orjinal ve ulaşılmazmış gibi pazarlıyorlar. Piyasada humax zphc gibi nispeten uygun markalar varken illa daha pahalıya ilaç alacaksam Noxy alırım. Boşa heyecan aramaya gerek yok 

ürün ithal hocam, avrupada yaygın bir marka. Yerli veya ithal olup olmaması bir şey değiştirmiyor, sonuç olarak içeriği 0. Belki bu partide böyle bir sorun vardır, çünkü bu dönemde testosteron enanthate hammaddesi kıtlığı vardı ve şu an da devam ediyor. Anaboliklerinin bir raporunu görmeden kestirip attırmak pek de doğru olmaz. Ama açık konuşayım, bu sonuca göre ben bu markayı tercih etmem asla. @SERKOhocam sanırım siz testosteronu kullanıyorsunuz, yakın zamanda bir test verip aydınlatırsanız sevinirim. Bir de kullandığınız ürünün varsa seri numarasını paylaşırsanız bir nebze aydınlanmış oluruz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.629
Fuhrer, 21 dakika önce yazdı:

ürün ithal hocam, avrupada yaygın bir marka. Yerli veya ithal olup olmaması bir şey değiştirmiyor, sonuç olarak içeriği 0. Belki bu partide böyle bir sorun vardır, çünkü bu dönemde testosteron enanthate hammaddesi kıtlığı vardı ve şu an da devam ediyor. Anaboliklerinin bir raporunu görmeden kestirip attırmak pek de doğru olmaz. Ama açık konuşayım, bu sonuca göre ben bu markayı tercih etmem asla. @SERKOhocam sanırım siz testosteronu kullanıyorsunuz, yakın zamanda bir test verip aydınlatırsanız sevinirim. Bir de kullandığınız ürünün varsa seri numarasını paylaşırsanız bir nebze aydınlanmış oluruz.

İthal marka evet ama buradakiler muhtemelen yerli olanlar. Hammadde sıkıntısı yeni yeni artıyor 1-2 seneye çok daha fazla olacak zaten 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Ben şuan kullanıyorum hiç bir sorun yok güç hacim libido vs herşey yerli yerinde satıcıya sorarım bakalım ama hilma global bir firma bende anlayamadım ilginç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069

Ben zhpc propdan hilma enant a geçtim sanki renodan BMW yw binmiş gibi hissettim bende zehir gibi çalışti özellikle acetat ve enant

Satıcısı temmuz 2025 janostik sonuç attı bana

252.86 mg sonuç var

Orjinal testlere roid üzerinde bakılmalı dedi 

IMG-20260607-WA0033.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    9
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

8 senedir anabolik ilaç kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    872
SERKO, 29 dakika önce yazdı:

Ben zhpc propdan hilma enant a geçtim sanki renodan BMW yw binmiş gibi hissettim bende zehir gibi çalışti özellikle acetat ve enant

Satıcısı temmuz 2025 janostik sonuç attı bana

252.86 mg sonuç var

Orjinal testlere roid üzerinde bakılmalı dedi 

IMG-20260607-WA0033.jpg

bu satıcı bir firmanın testi, eğer boş çıksa yayınlama yapmazlardı hocam. 3. parti her zaman benim gözümde 10-0 öndedir. sizin kullandığınız batch'e uyuyorsa bence bir kan testi vermenizde fayda vardır diye düşünüyorum.

KAVINSKI, 2 dakika önce yazdı:

8 senedir anabolik ilaç kullanıyorum ilk defa böyle bir şey görüyorum.

şu sıra hammadde kıtlığı sebebiyle büyük bir kaç firmada bu tip testler yaşanıyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
Fuhrer, 22 dakika önce yazdı:

bu satıcı bir firmanın testi, eğer boş çıksa yayınlama yapmazlardı hocam. 3. parti her zaman benim gözümde 10-0 öndedir. sizin kullandığınız batch'e uyuyorsa bence bir kan testi vermenizde fayda vardır diye düşünüyorum.

şu sıra hammadde kıtlığı sebebiyle büyük bir kaç firmada bu tip testler yaşanıyor. 

Roid baz alınmalı bencede

Ülkede saçma sapan bir sürü marka testoda doluysa hilma sanmıyorum ya bence sahte olabilir o test valla ben test olayına çok girmiyorum ama şuan güç ve libido tavan ben memnunum mesela zhpc bende tutmadı bence 30 luklari underdose ve çok komik fiyatlara alabilirim  ve bende hiç tutmadı ama çoğu kişi memnun saygı duyarım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bikmiscan    12
Askabar, 2 saat önce yazdı:

Hilma normalde yurtdışı malı yurtdışı domesticlerde sık gördüğüm bi marka. Ama tabii yurtdışı olması iyi olduğu anlamına gelmez.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.069
bikmiscan, Şimdi yazdı:

Hilma normalde yurtdışı malı yurtdışı domesticlerde sık gördüğüm bi marka. Ama tabii yurtdışı olması iyi olduğu anlamına gelmez.

Tabi canım kesinlikle öyle ben orjinal Alpha pharma kullanıp beğenmeyen tatmin olmayan gördüm ki Alpha iyi üründür 

Dediğim gibi kiça batmadan birşey belli olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: SERKO
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir kaç ay forumdan uzak kaldım ama tekrar döndüm mutluyum ve gururluyum umarım her şey yolundadır ve sizler iyisinizdir. Şimdi size yakında başlayacağım define kürümden bahsetmek istiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Trenbolone Acetate 200-300 mg Testostero Propionate 300 mg Bolddenon 500 mg Masteron 300 mg KULLANILACAK MARKA:
      Hilma biocare KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1,80 Kilom: 97  Yağ: %15 Günlüğüm hakkında dönemsel fotoğraflarla ve metinsel olarak tüm detayları bu başlık altında paylaşacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.