-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ucantekme1
Merhaba dostlarım yüksek kortizol değerlerine bağlı olarak büyük ihtimalle cushing sendromu geçirenler içinde soruyorum kortizolu nasıl baskılayabiliriz kürde veya kür dışında hangi ilaçları kullanıyoruz. arkadaşlar geçen posta cevap gelmeyince alakasız yorumlar gelince tekrar açmak istedim forumdaki dostlarımız ben dahil yararlanalım arkadaşlar Kortizolu baskılayan etkili bir ilaç önerisi yapabilirmisiniz önceki posstaki gibi c vitamini vs demeyin işe yaramıyor 15 gün kadar o şekil kullandık herşeyi baskılayan ilaç varda kortizol baskılayıcı bir ilaç yokmu arkadaşlar
-
Yazan: d3lici
Öncelikle herkese iyi akşamlar, 13 hf. boldenon 350 mg, 14 hf. Testo Enanthat 500 mg kürünü bitireli 1 ay oldu. (İlk kürümdü)
PCT dönemimde özellikle alnımda, ve sırtımda sivilceler çıktığını farkettim, (Kür içerisinde herhangi bir cilt problemi vs. yaşamadım) kürden 20 gün sonra 4x1000 Pregnyl uyguladım şuan halihazırda her gün Tamoksifen kullanıyorum, bu sivilcelenmenin sebebi nedir ve nasıl önlenebilir ?
korkum sivilcelerin iz yapması yardımlarınızı, görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler (Ayrıca belirtmek istediğim diğer husus duygusal anlamda ciddi dalgalanmalar yaşıyorum ayrıca libido ereksiyon sorunum yok :D)
-