-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
propionat Sp laboratories
Oluşturan:
KemalDozar, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: ugns06
Arkadaşlar merhabalar,
Size bir kür planlaması soracaktım.
500 mg Sustanon + 300 mg NPP haftada 3 enjeksiyon. pazartesi: 250 Sustanon + 150 Npp perşembe: 250 sustanon + 150Npp 8 hafta, eksiklikleri nelerdir ?
@hectordoyle @agfitness @rastlantisal
-
Yazan: Vezuchiy
Selamlar,
2023 aralıktan 2024 nisana kadar testo bolde bulk kürü yaptım ve 1 ay 15gün dinlendikten sonra şuanda:
Testo Propionat; 350mg/hafta Masteron Propionat: 350mg/hafta Rad140 swiss; her gün 1 adet Tiromel ve Clenbuterol; Tiromeli henüz eklemedim eklemeli miyim bilmiyorum, antrenmandan önce 1 clenbuterol olacak şekilde yeni bir küre başladım. Sarm elimde bulunuyordu winstrol veya oxandrolone kullanmak istemedim birazda anabolik etkisinden dolayı rad140'ı tercih ettim.
Sizce eksik var mı?
Boy 183 Yaş 20 kilo 80 3 yıldır yapıyorum 2. kürüm olacak @rastlantisal @metinav @SERKO @GHOST @otopsicikedi
-
Yazan: Vezuchiy
Arkadaşlar testo prop masteron prop ve tablet winstrol küründeyim 10 gün sonra ilaçlarım biticek bir kaç yere sordum ve ilacı bıraktıktan 2 gün sonra pct yapmamı tavsiye ettiler kısa esterden kaç gün sonra pct yapılır? @rastlantisal @metinav
-
Yazan: Dmnzx0
Merhabalar, daha önceden 1 kez 16 hafta testo - bolde bulk kürü yapmıştım aradan 1 yıl geçti şuanda 2. Kürüm olan definasyon kürüne başladım 15 hafta 300 testo propionat 13 hafta 200 rimobolan kullanıcam
Şuan 6.haftadayım östrojenimi düşük tutmak istiyorum fakat masteron kullanmak istemiyorum. 10 günde veya haftada 1 arimidex kullansam östrojenimi baskılamaya yeterli olurmu. Genelde jino belirtisi olmadan arimidex kullanımı pek önerilmemiş kürün verimini düşereceğinden kafam çok karıştı kararsız kaldım sizin önerileriniz nedir ?
Kür başlangıç ve şuanki formumun fotografları
-
Yazan: Yekhatb
Selamlar,
En son yaklaşık 1,5-2 sene önce:
Anapolon Sustanon Tren Cypionate Kürüne girmiştim. Uzun zamandır steroidi ve sporu bıraktığım için o zaman elde ettiğim tecrübelerin büyük bir kısmını hatırlayamıyorum. Bu yüzden siz kıymetli abilerim ve kardeşlerimden öneri almak istiyorum. Metabolizmam biraz yavaş, kilo almaya müsait ve yağlı bir yapım var. Özellikle bel simidi kısmında vücudum hep yağ depoluyor 1 aydır spora geri döndüm ve ilaç veya supplement desteği olmadan eski gücüme yaklaştım denebilir. Kas hafızam çabuk yanıt verdi yani.
Şu an:
Tren Acetate Testo Prop Masterone Kürüne girmeye hazırlanıyorum. Elimde CJC ve HGH Fragment peptidleri de mevcut. Kesinlikle zayıflayıp artık karın kaslarımı net görebilmek istiyorum. İlk defa kısa esterli bir küre gireceğim, bazı altın kurallar hakkında bilgi almak istiyorum.
Hangi supplementleri kullanmalıyım? Beslenme nasıl olmalı? Kardiyo nasıl olmalı/olmalı mı? PPL programı ile verimli bir sonuç alabilir miyim? Kürü ne kadar sürdürmeliyim ve sonuna winstrol atarsam vücudu çok yorar mıyım? PCT nasıl olmalı ? (Elimde 2 kutu orijinal Pregnyl var geçen senelerden kalan, SKT'sine 2 yıl var) Gibisinden sorularım var. Teşekkür ederim.
@Askabar @hectordoyle @SantoR @GHOST @otopsicikedi @DeMoNhUnTeR @Emrah @rastlantisal @Rdm
-