-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: okay462
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
KÜR İÇERĞİM:
TESTOSTERON PROPİONATE (100 MİL*2) MASTERON (100MİL*2) OXANDROLON GÜNDE 3 DEFA 10MG VİTAMİNLER:
MAGNEZYUM OMEGA 3 NAC 900 MULTİVİTAMİN KİŞİSEL BİLGİLERİM:
38 YAŞINDA 114 KİLO Uzun süredir spor yapmaktayım bu hafta başlayacağım tahlillerim aşağıdaki gibidir. Doktorum karaciğerde yağlanma var dedi.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Burak12345
Herkese merhaba arkadaşlar,
6 aylık testo bolde küründen çıkıp 2 ay dinlenip tam 12 haftalık define kürüne başlayacağım.
KİŞİSEL BİLGİERLİM:
176 boy 80/90 kilo Yağ oranı %15/16 6 yıllık spor geçmişi 2 yıllık hafif kür tecrübesi KÜR İÇERİĞİM:
400 testo 300 tren 300 masteron Winstrol Oxandrolon Gh SORULARIM:
Hem büyük hem yağsız görünmek için ne eklemeliyim? Meme ucu hassasiyeti gelirse bu neyden gelir? 3 ay tren olduğu için nelere dikkat etmeliyim? Birde kürlerin sonunda kalıcı kütle yakalayamıyorum nerde hatam var ne yapmalıyım? GÜNCEL FORMUM:
-
Yazan: akarademir
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
3000tl bütçem var elimde hazırda 1kg creatin ve bcaa var. Hardline whey 3 matrix ve scitec arasında kaldım hangisini almalıyım? Önerdiğiniz başka marka varsa yazar mısınız
Şuan hardline 3 matrix kullanıyorum fakat içindeki kreatin eklenmesini istemiyorum günlük ne kadar aldığımı takip edemiyorum net olarak.
-
Yazan: Yasar
Merhabalar abilerim kardeşlerim,
87 kg %28 yağ oranları da başladığım kilo verme dönemime 81 kg %19 a düşürdüm bir abim bana yohimbine cardarine ve termojenik yağ yakıcı yanına turinabol ve oxandrolone de ekle dedi.
SORULARIM:
Sizce faydası olur mu ? Yoksa aşırı gereksiz bir hal mi alır? Yan etkileri falan nasıl olur? Şu anda kullandıklarım her hangi bir yan etki yapmıyor sanırım yohimbine dozunu arttırmak gerekli ama emin değilim.
-
Protein ihtiyacını protein tozu ile karşılasak daha ucuza ve daha garanti protein almış olmaz mıyız?Yazan: Kerim Dilara
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
1 kilo tavuk göğsü 200 lira en ucuz yerde bile ve besin değeri olarak baktığımızda 200 gram protein veriyor ve hormonla yetiştirilen tencerede 5 dakikada pişen bir tavuğun yazan protein değerlerini içerdiğini açıkçası pek düşünmüyorum.
Ssn 2100 gram protein tozu indirim kodu ile 1200 liraya geliyor ve %80 i protein dersek 1680 gram protein yapar ve analiz raporlu kesin protein. 1200 liralık tavuk göğsü 6 kilo yapar ve 1200 gram protein veriyor eğer ki doğru ise.
SORUM:
Sizce protein ihtiyacını protein tozu ile karşılasak daha ucuza ve daha garanti protein almaz mıyız?
-