Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

akftrl

Lh ne zaman sıfırlanır?

Önerilen İletiler

akftrl    8

İlk bulk kürüme girdim 3.haftasındayım testo+danabol.Bügün test yaptırdım Lh 1.46 çıktı değerin altında ama sıfırlanmamış.Sebebi ne olabilir yavaş yavaş mı kapanıyor?FOTO_20210222_181440.thumb.jpg.1568578d63b40053052ca5a575028c1d.jpg

FOTO_20210222_181421.jpg

• Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Monster55    9
akftrl, 1 dakika önce yazdı:

İlk bulk kürüme girdim 3.haftasındayım testo+danabol.Bügün test yaptırdım Lh 1.46 çıktı değerin altında ama sıfırlanmamış.Sebebi ne olabilir yavaş yavaş mı kapanıyor?FOTO_20210222_181440.thumb.jpg.1568578d63b40053052ca5a575028c1d.jpg

FOTO_20210222_181421.jpg

Lh kapanır da, total testo seviyesi neden o kadar düşük ? Marka ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

Teston çalışmıyor sanırım hocam çok düşük , alt ast fırlamış sanırım sadece danabol çalışıyor .

Sadece danabol ile lh fsh biraz zor kapanır , testo çalışıyorsa zamanla kapanır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Monster55, 1 saat önce yazdı:

Lh kapanır da, total testo seviyesi neden o kadar düşük ? Marka ne ?

İran eczane ürünü olan testo Enentahle bu testi son enjeksiyondan bir gün önce yaptım ondan olabilir mi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Asaletim, 1 saat önce yazdı:

Teston çalışmıyor sanırım hocam çok düşük , alt ast fırlamış sanırım sadece danabol çalışıyor .

Sadece danabol ile lh fsh biraz zor kapanır , testo çalışıyorsa zamanla kapanır 

İran eczane ürünü diye aldım ama ham maddesi içinde az galiba.7 güne bir vuruyorum son testide 7.gunde vurmadan hemen önce yaptırdım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Monster55    9
akftrl, 3 dakika önce yazdı:

İran eczane ürünü diye aldım ama ham maddesi içinde az galiba.7 güne bir vuruyorum son testide 7.gunde vurmadan hemen önce yaptırdım.

Çok fazla aralıkla vuruyorsun , kaç mg vuruyorsun haftada ? 

tarihinde Monster55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Feng, 3 dakika önce yazdı:

neden 7 günde bir vuruyorsun kaç mg vuruyorsun?

500mg vuruyorum ama ham maddesi az galiba 7.günde 5nmol gözüküyor.

Screenshot_2021-02-23-01-44-18-420.jpeg

tarihinde akftrl tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Monster55, 5 saat önce yazdı:

Çok fazla aralıkla vuruyorsun , kaç mg vuruyorsun haftada ? 

Haftada 500mg vuruyorum.

akftrl, 5 saat önce yazdı:

Haftada 500mg vuruyorum.

Medivia Pharma testosteron mixe geçeceğim iki hafta sonra, tavsiye eder misiniz kullandınız mı hu markayı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Monster55    9
akftrl, Şimdi yazdı:

Haftada 500mg vuruyorum.

Hafta da 250, 250 bölerek vurmayı dene, bildiğim kadarıyla esterin açılması 3 günü alıyor zaten, araya hep bir hafta girdiğinden eksik kalıyor olabilir, hep 3 gün sonrasını hesap ederek vur, bugün vurduğun testo 3 gün sonra açılıp reseptöre bağlanıyorsa kullanılıyordur, 7. Güne kadar sıkıntı olur bildiğim kadarı ile, dediğim gibi bi bölerek vurmayı dene, problemi çözebilirsin belki..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Monster55    9
akftrl, 1 dakika önce yazdı:

Medivia Pharma testosteron mixe geçeceğim iki hafta sonra, tavsiye eder misiniz kullandınız mı hu markayı?

Hiç duymadım kullanmadımda maalesef.. bilindik markalarla çalışman seni daha da ileriye taşıyacaktır ve etkisi çok daha fazla iyi, orijinal balkan, sp denemeni öneririm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Monster55, 3 dakika önce yazdı:

Hafta da 250, 250 bölerek vurmayı dene, bildiğim kadarıyla esterin açılması 3 günü alıyor zaten, araya hep bir hafta girdiğinden eksik kalıyor olabilir, hep 3 gün sonrasını hesap ederek vur, bugün vurduğun testo 3 gün sonra açılıp reseptöre bağlanıyorsa kullanılıyordur, 7. Güne kadar sıkıntı olur bildiğim kadarı ile, dediğim gibi bi bölerek vurmayı dene, problemi çözebilirsin belki..

Teşekkür ederim, bide bölerek deneyim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Lusifer    19

19 Yaşında kür yapıyorsun ve yaptığın şeyle ilgili en ufak bilginin olduğunu düşünmüyorum yol yakınken bırak bence biraz daha bekle kür planlaması için o aralıkta biraz bir şeyler öğrenmeye çalış.

• Beğen 4

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309

dostum şimdi ilk olarak iranda birden fazla eczane ürünü var en dandik olanı sen almışsın ikinci olarak ilacın yarılanması 5 gün nasıl 7 günde bir vuruyorsun?

Lusifer, 2 saat önce yazdı:

19 Yaşında kür yapıyorsun ve yaptığın şeyle ilgili en ufak bilginin olduğunu düşünmüyorum yol yakınken bırak bence biraz daha bekle kür planlaması için o aralıkta biraz bir şeyler öğrenmeye çalış.

tebrikler en güzel yorum bu

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Equipoise    333

Ee ben anlatıyorum bu forumda kaç aydır, testo e. yarı ömrü 4.5 gün diye. Nerdeyse 2. Kez yarılanmak üzereyken teste gidiyosun nasıl yüksek çıksın

tarihinde Equipoise tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akftrl    8
Lusifer, 10 saat önce yazdı:

Yaptığım her şeyin farkındayım yıllarımı bu spora verdim...bu işi 19 yaşındakilere öğretecek biri olmalı ki ülke olarak bu sporda yerlerde olmayalım.

IMG-20210219-WA0002.jpg

Equipoise, 3 saat önce yazdı:

Ee ben anlatıyorum bu forumda kaç aydır, testo e. yarı ömrü 4.5 gün diye. Nerdeyse 2. Kez yarılanmak üzereyken teste gidiyosun nasıl yüksek çıksın

Vücudumun tepkisini merak ettim,aradığım yorum buydu teşekkür ederim 5 güne bir ya da yarım yarım vurmayı deneyeceğim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: yankiFit
      Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar,ben Fatih.
      Buranın uzun zamandır pasif takipçisiyim ve yeni üye olup aktif olmaya karar verdim.İnanın o kadar saçma yerlerde bulunup bu konuları araştırdım ki ön yargılı olmamak imkansız.Millet ilaç bulamıyoruz diye birbirini öldürecek düzeyde haha  Sonra burayı buldum bla bla bla.
      Öncelikle harika bir yer insanların bu konulara ön yargılarını kıracak bir yer.
      Neyse kendimden bahsedeyim biraz ben çocukluğumdan beri kulüp adı vermeyeceğim,bir futbol kulubünde futbol oynadım taki 2 sene öncesine kadar sakatlık psikolojik sorunlar vs profesyonel olmama az kala bıraktım.son 1,1-5 senedir vücut geliştirmeye başladım diyebilirim.Sporun her alanı gerçekten harika,bu zamana kadar çok şey öğrendim doğru-yanlış.Herkes  gibi bende gelişimi katlamak için küre girmeyi düşünüyorum.
      Pekala şimdi sormak istediklerim var.Peptid mi? steroid mi? peptid biraz daha masraflı diye söylendi,ama peptid bana daha mantıklı geldi ilk küre göre neleri tercih edebilirim?
      kaç hafta yapmalıyım? dikkat etmem gerekenler nelerdir? Hacim kürü istiyorum ama yağ oranım elbette ki artıcaktır ama çok fazla artmasını istemiyorum.yaşım 21 kilom 71 yağ oranımı pek bilmiyorum açıkcası bir fotoğrafımı yükleyeyim konuyla ilgili daha iyi yorum yaparsınız,şimdiden teşekkürler
    • Yazan: alpak
      Şimdi, beyler; ben kürdeyim, 500 mg testosteron kullanıyorum, sadece başka ek bir ilaç yok. Beslenmem çok iyi; günde 1 kg tavuk gömerim, yanında 250-400 gram pilav veya herhangi bir karbonhidrat kaynağı tüketirim. Bu küre girmeden önce, çalıştığım salondaki bir hoca bana bazı tavsiyeler veriyordu. Çalıştığım salon sadece PT training hizmeti veriyor; fakat oradaki tek PT’siz, serbest müşteri benim. Bu da hoca ile aramdaki samimiyetten kaynaklanıyor. Her neyse, bana "Madem kür yapıyorsun, temiz bir kür yapalım sana; bolde testosteron ve masteron ekleyelim," dedi. Ben de ona "Boldenone yerine trenbolone olsaydı masteron olabilir, fakat boldenone ile masteron ne alaka? Neden aromataz baskılayıcı kullanayım böyle bir kürde?" dedim. Bana "Ben eğitimini aldım, sen beni dinle, cart curt," dedi.
      İlk enjeksiyonu omuzdan yaptım; ilk 4 hafta 250 mg girdiğim için 0.5 ml insülin enjektörü ile vuruyordum, sorun olmuyordu. Sonra bana "Omuzdan vuruyorsun; bak, eğer bilseydin kalçadan vururdun," dedi. "Ne alaka?" dedim. "Kalça daha hızlı karışır," gibi saçma sapan bir şey söyledi. Zaten ikisi de kas değil mi? Anlamadım, çok da iplemedim. Neyse, şu an zaten kalçadan vuruyorum.
      Bugün çay içiyordum, bir adet şeker attığımı gördü ve dedi ki: "Tatlı veya şeker tüketirsen ilaç çalışmaz." "Ne alaka?" dedim. "Vücut insülin salgılarsa ilaç çalışmaz," diyince "Peptid insülin vururum dediğimde, o zaman 2. tip diyabet olursun falan," dedi. O an bende film koptu. Gerçekten inanılmaz garip; bilerek mi yapıyor, yoksa ben mi cahilim, anlamadım.
      Antrenmanda süper set yapmam. Bence amacım adele inşası olduğu için saçma. 4-5 set arası yaparım, hareketten harekete geçerken set aralarında 40 saniye ile 2 dakika dinlenirim. Haftada 5 gün antrenman yaparım ama bana "Sabah 1, akşam 1 çift antrenman yapmazsan, set arası telefona bakarsan, ağırlıkları düşürmezsen fln ilaç işe yaramaz," diyor. Yani inanılmaz! Galiba ben cahilim.
      Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, beyler.
    • Yazan: solarbex
      İlk kür olarak Testo E Danabol kullandım kür biteli yaklaşık 3 hafta oldu olumlu sonuçlar aldım denebilir hacim olarak şuan pct ye devam ediyorum son 2 günü kaldı . yeni testo p tren a masteron kürü ürünlerini temin ettim . ama nezaman başlamalıyım onu bilmiyorum pct den nekadar zaman geçmesi gerek ? yanında olmazsa olmaz kullanmam gereken koruyucu ilaçlar v.s nelerdir değerli cevaplarınız için teşekkürler
    • Yazan: alpak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      B ile başlayan kaliteli bir steroid markası kullanıyorum reklam olarak anlaşılmasın diye adını vermiyorum yaşadığım sorunla ilgili bir bilgi vermek istiyorum testo enanthate aldım 3 sise ilk 4 hafta 250mg sonrasında 500mg ile kür yapacaktım ilk kürümdü çok fazla araştırma yaptım kullanmadan önce fakat yaptığım araştırmalara dayalı bir sonuca varamadım yaşadığım sorunla ilgili o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var  
      Sorunu anlatıyorum kür öncesi test verdi total testo 570ng/dl serbest ise 22.07 çıkmıştı ilk enjeksiyonu pazar akşamı yaptım 0.5 ml olacak şekilde sorunsuz şekilde ilaç aktı gitti yağ gibi zaten omuz içine kahverengi uçlu insülin enjektörü ile enjeksiyon yaptım ardından 2.enjeksiyonu perşembe sabahı yaptım 2.enjeksiyonu elime yüzüme bulaştırdım biraz 0.5ml 0.2-0.1-0.2 seklinde enjekte edebildim sterillik konusunda bir sorun yaşamadım fakat ardından 3.enjeksiyonu cumartesi akşamı yaptım 0.5 ml yine fakat pistonu ittiğimde ilaç gitmedi direndi ardından biraz daha üst tarafa soktum ilaç aktı fakat yanma vardı enjeksiyon sırasında ve ilacın bir kısmını kusma yaptı ben o gecenin ardından pazartesi sabahı kan testine gittim testo değerim bu şekilde çıktı ilacın sahte olma sansı yok 12 tane gerçek hayattan arkadaşlarım kullanıyor ilacı ve hepsinin değerleri olması gerektiği gibi.
      Bende kan verdiğim günün akşamı sinirlendim gittim 1 ml 250 mg vurdum yani haftada 500e yükselttim daha kan testi vermedim buradaki hata nedir aşağıda ise 1. 2. 3. ve 4. enjeksiyon alanları işaretleyip atıcam hatamı bana söylerseniz çok memnun olurum mavi olan 4.enjeksiyon TURUNLAR 1,2,3 hatalarımı söylersen sevinirim iyi günler.

• Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Merhabalar,
      Yaşadığım sağlık sorunlarından ve maddi sorunlardan dolayı bölük bölük bir kür oldu ama yine de mükemmel form tuttum, bu ikinci kürüm, ilki gibi bu da uzun sürdü. 10 hafta 500testo, 500bolde, ilk 3 haftası 50 dbol şeklinde gittim. Boldeyi 10. haftada kestim çünkü ufak bir sağlık sorunum ortaya çıktı beynimde hamartom denen bir şey varmış, doktor steroidlerle alakası yok bir zararı da yok dese de onun varlığında devam etmek istemedim, 500 testo devam ettim ve 2 ay sonra 150mg tren ekledim 3. haftada flakonu yere düşürüp kırmamla macera sonra erdi
      Ben de kürü bırakma kararı aldım testoyu 250ye düşürüp 1 ay daha devam ettim ve eylülün başında bıraktım, bu haftaya kadar çok ağır bir halsizlik ve isteksizlik vardı, geçen hafta ereksiyon sorunları yaşıyordum bu hafta düzelmeye başladı hepsi, enerjim yavaş yavaş yerine geliyor ereksiyonum da neredeyse düzeldi, dün tahlil verdim sonuçlar bu şekilde. İşten ayrıldığım için pctye bütçe ayıramadım dolayısıyla yapamadım, şuan antrenman ve beslenme de yapmıyorum.
      Östrojen ve prolaktin gün içinde çıkar diye tahmin ediyorum lh-fsh bugün eklenmiş sonuçlara.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.