Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Fromzerotohero

İlk Kur - Yarisma

Önerilen İletiler

Merhabalar , 97 dogumluyum , 3 yildir bu sporu yapiyorum , boy 1.70 kilo 70 yag orani %12 (2 aydir universite sinavi hazirligi nedeniyle antrenman yapmiyorum)genc erkekler atletik fizik -170cm kategorisinde yarismayi planliyorum , birkac sorum olacak.

Oncelikle yaklasik 1 yildir steroidler hakkinda arastirma yapiyorum , ilaclarin kimyasal yapilari , birbirleriyle olan etkilesimleri , dozaj ve kullanim suresi gibi bir cok seyi arastirdim.

 

2017 eylul ayina hazirlanmayi planliyorum soyle bir kur dusuncem var

 

bulk(eylul-ekim-kasim-aralik-ocak-subat)

1-4 danabol 40 mg

1-24 testo 750 mg

4-24 boldenon 750 mg

4iu buyume hormonu

 

definisyon(mart-nisan)

 

1-8 kisa ester testo

4-8 winstrol

4iu buyume hormonu

 

pct ve yarisma surecinde buyume hormonuna ayni dozajda devam edecegim.

 

sormak istediklerim ise sunlar;

 

simdi ister istemez kur sonu kayip olacak , beslenme ve antrenmanimdan asla odun vermeyecegim fakat kanimdaki hormon seviyesi normale donecegi icin bir miktar dusus olacagi bir gercek , su son birkac gundur peptidleri arastiriyorum , yarisma testinde cikmiyorlar , cok daha etkililer ve sanirim birakildigi zaman ilac ile alakali olan dusus daha az oluyor.

 

gencler kategorisinde yarismak istedigim icin ve yarismalarda ciddi bir hedef ve amacim oldugu icin ilk kure cok onem veriyorum , butcem 5-6 bin lira , onerilerinizi bekliyorum , sormak istedigim bir sey daha var , simdi mesela ilk kurden trenbolon kullanilmasi sacma oluyor ya , daha sonra kullanilacak olan ilactan alinacak verimin tam olmayacagi icin , iste steroid kullanmadan peptid kullanmak icinde ayni durumu dusunebilir miyiz ? bana steroidden alinacak verimi etkilemez gibi geliyor cunku anabolizan kullanmamis olacagim ama yinede merak ediyorum , goruslerinizi bekliyorum , tesekkurler.

iPhone'umdan gönderildi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


mhmt22    79

İlk kur için 24 hafta çok uzun bir süre... Boldenon testo dan bir hafta önce kesilir ilaçların yarılanma sürelerine göre pct ayarlanır. Ve 24 haftalık bir kur den hemen sonra 8 haftalık define kuru ne girmeyi planlıyor sun yâni 6 aylık bir kür hem mg ler ilk kur için yüksek hem hafta çok üzün yine karar senin her şeyden önemlisi sağlık biz Nac yarışmasına hazırlık için 6 ay kur yapıyoruz sen daha ilk kur de haftaları girmeyi planlıyor sun araştırmalarını gözden geçirmeni öneririm + yarışmada yakalanırsan yarışmalar dan men olacaksın seni götüren spor kulübü uyarı ve para cezası alacak bundan da haberin olsun...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tesekkur ederim oncelikle gorusunuz icin , kur suresi uzun ve dozajlar yuksek denilebilir fakat cok ekstrem bir kur oldugunu dusunmuyorum , acikcasi 2017 eylul hedefim fakat 2017 eylul illa olacak gibi bir takintim yok , amacim ilk kurde kaliteli bir altyapi olusturup spor hayatim boyunca bu altyapinin faydasini gormek diyebilirim.

 

Son 2 yilda doping testinin katilastiginin , ceza ve yaptirimlarin arttiginin farkindayim , ilaclarin kandan cikis suresini hesaplamistim fakat tekrar kontrol etmekte tabiki fayda var , haklisiniz.

 

Steroid kuru yapmadan peptid kullanimi icin ne dusunuyorsunuz , basamak basamak ilerlemek mantikli geliyor fakat ikisini ayri olarak degerlendirebilir miyiz ? yani peptid kurunden sonra yapilacak bir steroid kurunden anabolizanin tam verimini alabilir miyiz ? goruslerinizi bekliyorum , tesekkurler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233
Muhtemelen suan butcem kaldirmayacak oyle bir kombini , acikcasi peptidlerin kur dizaynini ve fiyatlarini bilmiyorum , ogrenebilecegim bir mecra var mi ?

 

 

Burdan başka bir Türkçe kaynak yok, forumdan araştırabilirsin. Ayrıca bu küre sadece follistatin eklense bile çok daha verimli olacaktır.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    753
info peptid turkiye adli adrese mail attim , donusunuzu bekliyorum.

 

Selamlar hoş geldiniz sitenin facebook sayfasına mesaj atın 60 saniye içinde dönüyorlar çok mail geldiği için geç dönüş olabiliyor hatırlatayım.

 

Küre gelince mehmet hocam uzun demiş ilk kür için evet ama bence pro. kürler düşük mg uzun vadede olmalı resöpterleri aynı ilaca yüksek mg. alıştırmamak adına.

 

Gençler için bu mg'lar yeterli olurmu bilgim yok ben 80+ // 90+ larde girdiğim için bu miktarlar bana çok minimal geliyor hali ile.

 

Tavsiyem 2,3 kür ile en azından 3 aylık olmak kaydıyla öğrendiklerinizi bi test edin uygulamada ki gördükleriniz bildiklerinizle uyuşacakmı diye.

 

Çünkü her ilaç her mg her bünyede farklı tepki verir beslenme,idman kişisel gelişime dayalı olmak kaydıyla.

 

Şuanki vücut formunuzu paylaşmanız mümkün mü acaba ? küre ne kadar hazır olduğunu gözle görülür tespit etmek adına soruyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Facebook kullanmiyorum maalesef.

 

2 ayi biraz gecti antrenman yapmiyorum , beslenme konusunda su 2 ay cok kati davranmadim sinava hazirlandigim icin , sodyum tuketimime cok fazla dikkat etmedim , tuzu abartmadim tabiki , iffym tarzi beslendigim de oldu , biraz daha vucudumu dinledim diyebilirim , makrolari aldim fakat bazen canim isteyince atiyorum yulafi 100 gramdan 50 grama cekip , 30 gram karbonhidat hakkimi ekstra bir muzdan yana kullandigim oldu , yani demek istedigim suan su tuttum ve antrenman yapmadigim icin yumusak bir goruntum var , fotograf paylasmayi dusunmuyorum.

 

Ara vermeden onceki olculerim su sekilde

 

boy 1.70

kilo 70

omuz:127

gogus:108

kol(38)

bel(72)

bacak(63)

kalf(45)

 

objektif olarak degerlendirecegim , en iyi bolgelerim sirasiyla : kalf , gogus , omuz , bacak

 

eksik buldugum bolgelerim : kol ve sirt.

 

soyle bir avantajim var , boyum cok uzun olmadigi icin , elde etmem gereken kutle daha az , acikcasi 2-3 kur yapmak belki daha mantikli fakat 2020 dahil olmak uzere gencler kategorisinde yarisabiliyorum , 2-3 kurle ilaclarin kandan cikisini bekleyip vakit kaybetmeyi dusunmuyorum suan icin , eger yasim 23den buyuk olsaydi bu soylediginizi uygulamak cok mantikli olurdu fakat suan deneme yapmayi dusunmuyorum , beslenme ve antrenman bilgim bayagi iyi diyebilirim.

 

ilaclarin vucudumla olan etkilesimi konusunda ise tabiki bir sey soylemek imkansiz bunu kurdeyken ogrenecegim , 4500 kalorilik bir diyet uygulayacagim buyuyecegim zaman , sonrasinda forma gore ayarlayagim , tesekkurler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    851

gayet güzel bilgilisinde belli ki dene bakalım kür gelişimi sonrasında nelerle karşılaşacağın hep birlikte görelim kendine güveniyorsun Allah utandırmasın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Cok tesekkur ederim.

 

Yerin 3-5 kat altinda , tavuk pilav yemekten cigeri solmus , kulturel anlamda kendini gelistirememis insanlar yerine , her zaman arastirmayi sectim , bilimin pesinden gitmek daha mantikli ve yararli oldu.

 

Boyle kaliteli bir forumun bulunmasida turkce kaynak acisindan cok onemli ve degerli , boyle bir imkan sunduklari icin forum yoneticilerine tesekkur ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir suredir aktif degildim , mailime donus saglanmis tesekkurler.

 

Simdi testo , boldenon ve follistatin kullanacagim , buyume hormonu olarak kigtropin dusunuyorum , cunku suan butcem cok yuksek degil kur icin , 8-10 bin dolaylarinda bir butcem var acikcasi , uzun bir kur yapmayi planliyorum , su sekilde dusunuyorum ;

 

1-24 testo

1-4 dianabol

4-24 boldenon

4iu buyume hormonu

100 mcg follistatin 344

 

 

hocam ile henuz dozajlari konusmadik , ilk sayfadaki dozajlar kendi goruslerimdi , -170 sikletinde ortalama 68-72 kilo civari degisiyor podyum kilosu , tabi istisnalar vardir , cok buyuk bir kutleye ihtiyacim yok anlayacaginiz.

 

sormak istediklerim ise sunlar ;

1-) Follistatin icin 5-6 bin kalori deniliyor , acikcasi urunun nasil calistigini bilmiyorum fakat 6 ay boyunca 5000 kalori alirsam 110 -120 dolaylarini kesin gorur obez olurum , 3600-3700 kalori ile buyumeyi planliyorum , follistatin daha az mi etkili olacak kalori bu sekilde oldugunda ?

 

2-) definasyon kuru yapmadan , sadece buyume hormonu ile definasyon yaparsam adele kaybi yasar miyim ? beslenme ve antrenmanda bir problem olmayacak cunku.

 

3-) kigtropin en dandik buyume hormonu sanirim fakat butce nedeniyle onu kullanacagim , bu site uzerinden temin edebilir miyim ?

 

4-) ayni sekilde steroidleri de bu site uzerinden temin edebilir miyim ?

 

5-)Yarismayi bir kenara birakirsak(seneye olmaz ise diger yil olur , cok dert degil yani , takinti yapmadim katilacagim diye) , 1.70 boyda %10 civarinda bir yag orani ile 76-80 kilo arasini hedefliyorum , yukarida yazdigim kur ile iyi kutle kazanacagimi dusunuyorum , sizlerin bu kur icin dozaj onerileriniz neler olurdu ?

 

tesekkurler simdiden.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Kigtropin yerine Hygetropin fiyatı da araştırmanızı öneririm. Kigtropin kullanan arkadaşlarımın hiç biri memnun kalmadı. Siz de bir karşılaştırma yapın derim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.239
Bir suredir aktif degildim , mailime donus saglanmis tesekkurler.

 

Simdi testo , boldenon ve follistatin kullanacagim , buyume hormonu olarak kigtropin dusunuyorum , cunku suan butcem cok yuksek degil kur icin , 8-10 bin dolaylarinda bir butcem var acikcasi , uzun bir kur yapmayi planliyorum , su sekilde dusunuyorum ;

 

1-24 testo

1-4 dianabol

4-24 boldenon

4iu buyume hormonu

100 mcg follistatin 344

 

 

hocam ile henuz dozajlari konusmadik , ilk sayfadaki dozajlar kendi goruslerimdi , -170 sikletinde ortalama 68-72 kilo civari degisiyor podyum kilosu , tabi istisnalar vardir , cok buyuk bir kutleye ihtiyacim yok anlayacaginiz.

 

sormak istediklerim ise sunlar ;

1-) Follistatin icin 5-6 bin kalori deniliyor , acikcasi urunun nasil calistigini bilmiyorum fakat 6 ay boyunca 5000 kalori alirsam 110 -120 dolaylarini kesin gorur obez olurum , 3600-3700 kalori ile buyumeyi planliyorum , follistatin daha az mi etkili olacak kalori bu sekilde oldugunda ?

 

2-) definasyon kuru yapmadan , sadece buyume hormonu ile definasyon yaparsam adele kaybi yasar miyim ? beslenme ve antrenmanda bir problem olmayacak cunku.

 

3-) kigtropin en dandik buyume hormonu sanirim fakat butce nedeniyle onu kullanacagim , bu site uzerinden temin edebilir miyim ?

 

4-) ayni sekilde steroidleri de bu site uzerinden temin edebilir miyim ?

 

5-)Yarismayi bir kenara birakirsak(seneye olmaz ise diger yil olur , cok dert degil yani , takinti yapmadim katilacagim diye) , 1.70 boyda %10 civarinda bir yag orani ile 76-80 kilo arasini hedefliyorum , yukarida yazdigim kur ile iyi kutle kazanacagimi dusunuyorum , sizlerin bu kur icin dozaj onerileriniz neler olurdu ?

 

tesekkurler simdiden.

 

1- ugundur zaten ciddi büyümek isteyenler için o cal miktarı

2- nasıl yapacaksınız bunu biraz anlatırmısınız ben mantığı kuramadım tam olarak

3- mail atın mutlaka dönerler

4- mail atın mutlaka dönerler

5- yarışma kürleri standart üstü istiyorsanız 15 bin den start alır 10 bin civarı bir kürlede derece alabilirsiniz genetiğinizde yanınızda olursa.

 

Çünkü nereden baksanız anabolikler 4000 civarı bir tık üstü belki tutar ee 8,9 ay yapsanız kürü 10 bin 15 bin gh gider ettimi size 15-20 bin.

 

Misal 1. oldunuz ödül ne ? 1 kutu protein tozu :kas:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Furkanzz    0

Bay-T yarışma ödüllerine baktımda madalya kupa dışında para ödülü olsun ne kadar kazanıyorlar insanlar bu kadar emek harcarken bu kadar para harcarken kazandıkları şeyler neler?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@roidmax

 

butcemin 5-7 bin kadar artma durumu var , eger artarsa hygetropin kullanmayi dusunuyorum , eczane mali bildigim kadariyla.

 

@bay-t

 

definasyon kuru yerine , 4 unite buyume hormonu kullanmaktan bahsediyorum , ilaclarin kandan cikisini riske atmak istemedigim icin bu dusuncem , eger kayip yasarsam kur yaparim zaten , problem degil.

 

4000 lira bana abarti geldi biraz , cok daha uyguna guvenilir sekilde temin edebilirim.

 

odul ya da bir teneke parcasi , umrumda degil pek , sadece kazanmak istiyorum , ne zaman olacagida onemli degil.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×