Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

TreXiaNos

Yeni Peptid & GH Kür Dizaynım

Önerilen İletiler

TreXiaNos    5

Herkese merhaba :crs

 

Uzun bir aradan sonra tekrar bir küre girdim ufak ufak sizinle paylaşmak istiyorum.

 

Ufacık kendimden bahsedeyim. 1984 doğumluyum, 20 yıldır aktif güreşle uğraşıyorum. 10 yıl milli son 4 sene a milli takımda görev aldım. Ekto vücut yapım var, iştah sorunları, geç gelişme vb birçok sorun yaşadım. İştahsızlık yedi bitirdi. Ama bunu zamanla ve yaş oturunca yendim.

 

En son yaptığım kürüm 2013yılındaydı 7 aylık bir GH kürü. %22 yağ oranı ile başladığım kür 7. ay sonunda %5.9 ile bitirdim. Hiç diyet yapmadım GH paso kendi çalıştı, bir nevi diyet yapsaydım belki yarışma vücudu çıkardı :)

 

Şimdi en son dünya şampiyonasında bağlarımı kopardım ameliyat oldum iyileştikten sonra dizlerim ödem yaptı geçmişte zorlamaya bağlı olarak ve bir türlü ödemi atamıyoruz. Son teşhis konuldu artık spor hayatım noktalandı. Güreş sadece keyfi olarak yapılacak benim için. 1 yıldır yatışlardaydım. Pis beslenme aşırı şeker tüketimi vb derken 2 hafta önce antrenmanlara başladığımda yağ ölçümü yaptırdım ve %28.1 çıktı. leş bir haldeyimşuanda ailem bile üvey evlat muamelesi yapıyor çünkü bizde tüm sülale güreşçidir herkes fit define iri ben manda pisliği gibiyim :D

 

Uzun bir kür olup olmaması konusunda kararsızım, senelerdir ilaç kullanıyorum artık yoruldum ama son bir toparlama evresi yapıp bitireyim dedim.

 

Kürde kullandığım ilaçlar;

 

Sustanon

Boldenon

Danabol

Eczane genotropin

ghrp6

folli 344

 

2 hata oldu başlayalı küre 81.8 kg başlamıştım şuanda 85.6yım.

 

Aldığım dozlar sustanon 500 mg boldenon 750 danabol son haftası 40mg alıyorum. GH 4ıu ile başladım direk altyapı var diye. Dün 6ıu'ya çıkardım ki yağ yakımı hızlansın diye. Temmuz sonu denize gidecem toparlasın biraz dedim.

 

Başlarklen ölçülerim biceps 38 omuz 121 göğüs 112 bel 108.

 

Bacak çalışamayacağım maalesef bisiklet en fazla 6 dk serbest sonra bacaklar atıyor hemen.

 

Sustanon temmuz ortası 750ye çıkacağım boldenon 1000. Ağustos sonunda boldenon 1250 olarak devam edecem. GH6da sabit kalacak. ghrp6 100 - 200 mcg alıyorum günde. Folli 344 sadece idmandan 30 45 dk önce 10ıu alıyorum.

 

Daha folli çalışmaya başlamadı 1 hafta oldu haftaya belki ufak kıpırtılar başlar. Beslenme konusunda fena sayılmamz kalori hesabı yapmam ben çok kafama göre yerim. Et vazgeçilmezimdir etsiz hiçbir öğünüm geçmez. Kırmızı et günde min 400gr tüketiyorum, tavuk eti sevmem sakız gibi ama mecburen yiyoruz. Pirinç içindeki şekerden dolayı tüketmiyorum onun yerine greçka (kara buğday) ve kepekli bulgur karıştırıp haşlıyorum daha yararlı.

 

Antrenman olarak haftanın 6 günü salondayım, antrenmanlarda 3 x 10 4 x 10 vb çalışmıyorum başlıyorum harekete tıkanana kadar. Fitness konusunda uzmanlığım yok onun için yarışmalara hazırlanan 19 yaşında bir kardeşimiz var o yardımcı oluyor bana ve asla gocunmuyorum. O beni kobayı yaptı herşeyi bende deniyor. Sadece bugün 16. gün diye gel soğuk ölçü alalım merak ettim dedi kollarım 2.5 cm almış bile. Bu altyapıdan kaynaklanıyor çünkü 44 kolla bıraktım sporu.

 

Vitamin konusunda çok takıntılı değilim ama çinko yüksek dozda alıyorum. Bende 3 yumurtalık var 100 milyonda bir görülen bir durum. Yani 3 testisim var. Normal insanlardan 3.5 kat daha yüksek libidom, 500mg testoyu aşınca saçlarda hafif dökülme yapıyor.

 

PCT olarak daha oturtmadım kafamda çünkü ileride küre ekleme yapabilirim, masteron vb düşünüyorum eylül gibi. Peptidleri bu siteden aldım zaten bakalım sürekli başlığı güncellerim zaten takip edersiniz :)

 

Çok sıkıştığım konular oluyor benimde o yüzden bendesizlerin fikirlerine danışabilirim. Çünkü bu işlerde hiçbir zaman kendini büyük görmeyeceksin :) Altın kural paylaşmaktır, karşındakine sevgiyle saygıyla yaklaşırsan gerisi çorap söküğü gibi gelir. Benden çok bilgili arkadaşlarım var elbette, olurda öneriniz olursa kesinlikle tavsiyelerinizi can kulağıyla dinlerim.

 

Deca kullanmıyorum seneye kortizon basıp son bir şampiyona deneyecem onun için numune alabilirler riske girmeyeyim. Trenbolone çok sıkıntı yaratıyor bende sırtım çiçek bahçesi gibi sivilceleniyor hemen onun için gerek duymadım. Avrupadan öğrendiğim sabit doz belirle 8 10 12 ay kür yap mantığı. Adamlar 8 10 12 haftalık kür yok, en basit kürleri bile 20 hafta. çünkü kimse 2 3 ayda kalıcı büyük kas kütlesi inşa edemiyor.

 

Daha yazacaklarım olur belki ama şuanda kafam durdu valla bukadar geldi aklıma.

 

Sevgiler.

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


ZYZZ    20

Maşllah çok iyi duruyor kür Eczane genotropin ne marka hangi ülke ? mg larda değişiklik olacakmı haftaya aya bağlı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Kürünüz gerçekten iyi duruyor. Spor altyapınız ve tecrübeleriniz sayesinde çok verimli bir kür geçireceğinizden eminim. Bizi de olabildiğince gelişmelerden haberdar ederseniz bilginizden, tecrübenizden yararlanıp bilgimizi de geliştirmek isteriz.

 

Şimdiden sağlıklı ve iyi kürler dilerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

ZYZZ pfizer genotropin kullanırım ben hocam işim garanti olsun diye güzel çalışıyor 4. haftadan sonra çünkü.

 

Mg'lar için değişklik düşünüyorum ama ağustos gibi.

 

roidmax çok teşekkür ederim hocam. Hedefim şuanda olduğum kilonun üzerine 4 5 kilo daha koyup 7 8 kilo yağ verip dengelemek eylül sonu gibi ulaşırım onada inşallah :)

 

Sürekli gelişmeleri yazacağım. Bugün folli alıp tekrar göğüs triceps idmanına gideceğim bakalım pump olacakmı bende merak içindeyim :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

TreXiaNos hocam,

 

Mesajında bir sonraki yıl kortizon basmayı düşündüğünü yazmışsın. Açıkçası yabancı forumlar da dahil olmak üzere bu konuda pek tatmin edici bilgiye ulaşamadım, çevremde de uygulayan görmedim. Ondan dolayı bu konuda biraz bilgisizim.

 

Ancak dövüş sporcuları arasında, sanırsam çok sakatlık yaşamaya bağlı olarak, kullanıldığına dair örnekler duydum.

 

Bize bu konuda vaktin olursa biraz bilgi verirsen çok memnun olurum.

 

Bir de bir mesajında antidepresan ile kilo alındığına dair bir bilgi vermiştin. Ben de spora başlamadan önce, çok zayıf olduğum zamanlarda düşünmüş, araştırmış, ancak cesaret edememiştim. Sen hangi antidepresanı kullanmıştın ?

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Sırayla cevaplayayım :)

 

Kortizon sakatlık olan bölgeyi baskılamak için geçici çözümdür hocam. 1 ay 2 ay gibi süre iyileşme sağlar o kısmı baskılar hissetmezsin, etkisi geçince yine ağrıalr devam eder. Şampiyonadan önce doktor onaylı alacam ki numune aldıklarında sorun çıkmasın. Dizlerimde zorlamaya bağlı ödem var. Zamanında 200 220kg squat bastık salak gibi sanıyoduk ki okadar basınca gelişeceksin. Sonra öğrendik ki 80 100kg ile 220 kg basıp yapamadığımız kütleyi yaptık :)

 

Antidepresan doktor onaylı aldım hocam psikiyatriye gittim dedim ruhsal bozukluk oldu bende uyku düzeni yok iştah sıfır bana bi ilaç ver hayatımı düzene soksun ve iş tahımı arttırsın. Doktor yazdı 10. günden sonra deli gibi iştah açıldı toparladım. Doktora sormadan gizlice kür zamanıda almıştım onu kaçamak yapıp :) Ama doktor onaylamadan kafaya göer alınmasın hocam riskli çünkü yan etkileri yüksek.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.237

Oooo hayırlı olsun forumdaki yazılarınızı tek tek okuyorum sonunda bilgi kaynağı deposu bir arkadaş daha gelmiş diyorum çok sağlıklı mantıklı ve temiz yazılarınız var herkesi bilgilendirme amaçlı ben bu yazıların devamının gelmesi taraftarıyım ve bu denli kendini geliştirmiş birinin kür döneminide takip etmekten zevk duyarım pfizer kullanmak en güzel bende öyle başladım 5,6 bin tl kadar para verdim ürünlerine kürümün başında sonra baktım yetiştiremiyorum para jintropine döndüm ve muhteşem sounçlar aldım sizede tavsiye ederim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    753

hayırlı olsun hocam Allah sakatlık yüzü göstermesin bende konunun takipçisiyim özellikle before - after beklemekteyim

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Arkadaşlar merhaba tekrar :)

 

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)

 

Şimdi 3 haziranda tartıya çıktığımda olan değerlerim :

 

Ağırlık : 80.1 KG Yağ oranı : %28.1 Vücuttaki yağ : 21.5 KG - Kas KG : 58.6

 

1 Temmuz (bugün ) 1 ay dolmasını bekleyemedim merak ettim çıktım tartıya sonuç:

 

Ağırlık : 86.1 KG Yağ oranı % 20.0 Vücuttaki yağ : 17.0 KG - Kas KG: 64.6 KG

 

Açıkçası hoşuma gitti.

 

4.5 kg yağ vermişim 3 hazirandan beridir ve üzerine 6kg kas koymuşum. Tabi bu nekadar doğru kas artışı 6 kg fazla gibi geldi bana ama yolda tüm arkadaşlarım farkediyor çevrem büyüyorsun hayvan gibi oldun yine diyorlar.

 

GH 6 ünite alıyorum şuanda hafif hafif ellerimi yumruk yapmakta zorlanmaya başladım alışana kadar vücut böyle gidecek sanırım. 6 ya çıkma nedenim biraz daha hızlı yağ yakması. Boldenon Pazartesiden itibaren 1000mg a çıkacam ağustos sonuna kadar 1000mg gideceğim.

 

Haftaya doktorumla görüştüm bacak idmanı yapamadığım ve geri kaldığım için 2 aylık kortizon basacak tekrar dizlerime en azından kürde bacak idmanı yapıp büyümeyi hızlandırayım. İdman sonraları bisikler ve koşu yapamadığım için haftanın 3 günü havuz yapıyorum 30 40dk kadar kardiyo niyetine.

 

Beslenme havalardanmıdır bilmem sıkıntılı ama yinede hacim artışı hep var oldukça pump geziyorum, folli haftaya çalışmaya başlar diye düşünüyorum. GHRP6 acıktırma şeysi gitti sıfır hiç acıktırmıyor artık ama yinede kullanmaya devam edeceğim.

 

Before - After için ağustosta düşünüyorum hocam yüzümü ve bazı bölgelerimi gizleyecem malum müsabık olunca ve resim nete düşerse takımı riske atarım :) Çünkü takımda ilaç konusunda en manyak benim herşeyi bende denerler ben ölmezsem herkes kullanır :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8
Arkadaşlar merhaba tekrar :)

 

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum :)

 

Şimdi 3 haziranda tartıya çıktığımda olan değerlerim :

 

Ağırlık : 80.1 KG Yağ oranı : %28.1 Vücuttaki yağ : 21.5 KG - Kas KG : 58.6

 

1 Temmuz (bugün ) 1 ay dolmasını bekleyemedim merak ettim çıktım tartıya sonuç:

 

Ağırlık : 86.1 KG Yağ oranı % 20.0 Vücuttaki yağ : 17.0 KG - Kas KG: 64.6 KG

 

Açıkçası hoşuma gitti.

 

4.5 kg yağ vermişim 3 hazirandan beridir ve üzerine 6kg kas koymuşum. Tabi bu nekadar doğru kas artışı 6 kg fazla gibi geldi bana ama yolda tüm arkadaşlarım farkediyor çevrem büyüyorsun hayvan gibi oldun yine diyorlar.

 

GH 6 ünite alıyorum şuanda hafif hafif ellerimi yumruk yapmakta zorlanmaya başladım alışana kadar vücut böyle gidecek sanırım. 6 ya çıkma nedenim biraz daha hızlı yağ yakması. Boldenon Pazartesiden itibaren 1000mg a çıkacam ağustos sonuna kadar 1000mg gideceğim.

 

Haftaya doktorumla görüştüm bacak idmanı yapamadığım ve geri kaldığım için 2 aylık kortizon basacak tekrar dizlerime en azından kürde bacak idmanı yapıp büyümeyi hızlandırayım. İdman sonraları bisikler ve koşu yapamadığım için haftanın 3 günü havuz yapıyorum 30 40dk kadar kardiyo niyetine.

 

Beslenme havalardanmıdır bilmem sıkıntılı ama yinede hacim artışı hep var oldukça pump geziyorum, folli haftaya çalışmaya başlar diye düşünüyorum. GHRP6 acıktırma şeysi gitti sıfır hiç acıktırmıyor artık ama yinede kullanmaya devam edeceğim.

 

Before - After için ağustosta düşünüyorum hocam yüzümü ve bazı bölgelerimi gizleyecem malum müsabık olunca ve resim nete düşerse takımı riske atarım :) Çünkü takımda ilaç konusunda en manyak benim herşeyi bende denerler ben ölmezsem herkes kullanır :D

 

 

Hocam konunuzun takipcisiyim. Hayirli olsun. Gecmiste ben de guresciydim belki de bu yuzden :)

Allah sakatlik yuzu gostermesin diyorum.

viewtopic.php?f=125&t=1061

viewtopic.php?f=125&t=1287

viewtopic.php?f=125&t=1241

 

Rehberlerime bakmani tavsiye ederim hocam. Amacim prim kasmak degil tam aksine yardimci olmak, olasi sakatliklarin onune gecmek.

 

Son olarak yasadiginiz sakatlik tam olarak nedir hocam?

Acl kopmasi falan mi?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    20

Boldenon 1 gr ? harika ben 800 de uçuşa geçmiştim :D ama bu kadar ilaç içinde hangi ilacın nasıl çalıştığını ayırt etmen çok zor diyeyim sana :crs:D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

@ZANE olurmu öyle şey hocam her türlü bilgiye paylaşıma açığım ben konularınızı inceledim :) Ben olimpiyatlarda tendonumu kopardım o iyileşti 8 ay sonra sağ diz çaprazlarım koptu tekrar iyileşti yırttım buseferde :D iyileşti yırtıldı derken şimdi zorlamaya bağlı ödem oluşuyor ve ödemi önleyemiyorlar. Çömelme squat vs yapamıyorum. Namazı bile taburede kılıyorum sen düşün :(

 

@ZYZZ hocam 1gr bakalım nasıl etkileyecek uzun süredir kür yapmıyordum ya hani iyi açar beni diye düşünüyorum :) Kesinlikle çok haklısın tonla şey var hani gelişim olunca aaa şu ilaçtan dolayı geliştim diyemiyorum ama en azından insanlar der paramızı ayarladıkmı bu şekilde bir kür kombinlesek kesinlikle verim alırız :)

 

Hedefim şuanda olduğum kiloda kalmak yağ oranınıda eski değerlerime çekmek %7 8 falan, bunuda eylül ortasında yapacam umarım bi sıkıntı çıkmazsa Eylül 18de %7-8 e çekerim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8
@ZANE olurmu öyle şey hocam her türlü bilgiye paylaşıma açığım ben konularınızı inceledim :) Ben olimpiyatlarda tendonumu kopardım o iyileşti 8 ay sonra sağ diz çaprazlarım koptu tekrar iyileşti yırttım buseferde :D iyileşti yırtıldı derken şimdi zorlamaya bağlı ödem oluşuyor ve ödemi önleyemiyorlar. Çömelme squat vs yapamıyorum. Namazı bile taburede kılıyorum sen düşün :(

 

@ZYZZ hocam 1gr bakalım nasıl etkileyecek uzun süredir kür yapmıyordum ya hani iyi açar beni diye düşünüyorum :) Kesinlikle çok haklısın tonla şey var hani gelişim olunca aaa şu ilaçtan dolayı geliştim diyemiyorum ama en azından insanlar der paramızı ayarladıkmı bu şekilde bir kür kombinlesek kesinlikle verim alırız :)

 

Hedefim şuanda olduğum kiloda kalmak yağ oranınıda eski değerlerime çekmek %7 8 falan, bunuda eylül ortasında yapacam umarım bi sıkıntı çıkmazsa Eylül 18de %7-8 e çekerim.

 

Hocam isinizi ogretmek gibi olmasin ama nacizane bir tavsiyem olacak: Sizin de dediginiz gibi kortizon enjeksiyonlsri sadece enflamasyonlari yok eder, sorunun asil kaynagini yok etmek lazim ki kalici bir sekilde iyilessin. Ozel saglik sigortaniz varsa tavsiyem acilen normal mr+artografik mr(mra) cekimi yaptirmaniz. Bunun akabinde guncel mrlar ile doktorununa gitmeniz(alaninda uzman birkac doktora gozukmeniz tavsiyemdir). Kortizon dedigim gibi yalnizca belirtileri yok ediyor. Ben futbol milli takim fizyoterapistini bulup tavsiye ettigi doktora gitmistim. Dogru tani o zaman kabulabildi. Doktot tavsiyesi isterseniz her zaman verebilirim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5
@ZANE olurmu öyle şey hocam her türlü bilgiye paylaşıma açığım ben konularınızı inceledim :) Ben olimpiyatlarda tendonumu kopardım o iyileşti 8 ay sonra sağ diz çaprazlarım koptu tekrar iyileşti yırttım buseferde :D iyileşti yırtıldı derken şimdi zorlamaya bağlı ödem oluşuyor ve ödemi önleyemiyorlar. Çömelme squat vs yapamıyorum. Namazı bile taburede kılıyorum sen düşün :(

 

@ZYZZ hocam 1gr bakalım nasıl etkileyecek uzun süredir kür yapmıyordum ya hani iyi açar beni diye düşünüyorum :) Kesinlikle çok haklısın tonla şey var hani gelişim olunca aaa şu ilaçtan dolayı geliştim diyemiyorum ama en azından insanlar der paramızı ayarladıkmı bu şekilde bir kür kombinlesek kesinlikle verim alırız :)

 

Hedefim şuanda olduğum kiloda kalmak yağ oranınıda eski değerlerime çekmek %7 8 falan, bunuda eylül ortasında yapacam umarım bi sıkıntı çıkmazsa Eylül 18de %7-8 e çekerim.

 

Hocam isinizi ogretmek gibi olmasin ama nacizane bir tavsiyem olacak: Sizin de dediginiz gibi kortizon enjeksiyonlsri sadece enflamasyonlari yok eder, sorunun asil kaynagini yok etmek lazim ki kalici bir sekilde iyilessin. Ozel saglik sigortaniz varsa tavsiyem acilen normal mr+artografik mr(mra) cekimi yaptirmaniz. Bunun akabinde guncel mrlar ile doktorununa gitmeniz(alaninda uzman birkac doktora gozukmeniz tavsiyemdir). Kortizon dedigim gibi yalnizca belirtileri yok ediyor. Ben futbol milli takim fizyoterapistini bulup tavsiye ettigi doktora gitmistim. Dogru tani o zaman kabulabildi. Doktot tavsiyesi isterseniz her zaman verebilirim.

 

Hocam doktorum milli takım doktoru zaten atamadılar ödemi kafama göre iş yapmıyorum yani, çıkmadığımız doktor kalmadı en son denilen yapacak bişey kalmadı güreşemeeyceksin artık. Yurtdışına çıkacam eylül sonunda bakalım orada doktorlara görünecem birde.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Bugün nedendir bilinmez sabah kalktığımda sol kolum uyuşuktu tamamen şu saate kadar sol elimi yumruk yapamadım idmana gidemedim kolum felçli gibi tutmadı hiç. Şuanda daha iyi anlamadım GH 6ya çıkınca benzerini yapıyordu elleri yumruk yapamama vs ama bu uyuşukluk ilk defa oldu. Sanırım sinir sıkışması oldu hafiften buda ona etki etti. En kötüsü kalp krizi belirtisi :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bugün nedendir bilinmez sabah kalktığımda sol kolum uyuşuktu tamamen şu saate kadar sol elimi yumruk yapamadım idmana gidemedim kolum felçli gibi tutmadı hiç. Şuanda daha iyi anlamadım GH 6ya çıkınca benzerini yapıyordu elleri yumruk yapamama vs ama bu uyuşukluk ilk defa oldu. Sanırım sinir sıkışması oldu hafiften buda ona etki etti. En kötüsü kalp krizi belirtisi :D

 

Aynen hocam GH yapıyor onu bende tecrübe edinmiştim ama follistatinde yapar bilginize ilacın çalıştığına göstergedir benim için hatta. :kas

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Çalışsında hocam bakalım bu haftadan sonra nasıl etki olacak bu şişe bitince ikincisine geçecem hedef zaten kütle kaybetmeden yağı %10 altına çeksem yeter çok kurumak istemiyorum başedemem onunla sürekli diyet okadar tatlıdan uzaklaşıyorum hayatmı bu zevkler itadamıyoruz :D dondurma yiyemiyorum 10 gündür yolda çocuklar yalaya yalaya geçti ağızlarına çakasım geldi bitane bugün :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Çalışsında hocam bakalım bu haftadan sonra nasıl etki olacak bu şişe bitince ikincisine geçecem hedef zaten kütle kaybetmeden yağı %10 altına çeksem yeter çok kurumak istemiyorum başedemem onunla sürekli diyet okadar tatlıdan uzaklaşıyorum hayatmı bu zevkler itadamıyoruz :D dondurma yiyemiyorum 10 gündür yolda çocuklar yalaya yalaya geçti ağızlarına çakasım geldi bitane bugün :D

 

ben 2 yıl karpuz yiyemedim hocam ahaha :lol::lol: Ben gelişimi merak ediyorum şuanki fizki durumu kafa olmadan bi kaç foto beklemekteyim eminim tüm forumda bekliyordur :tar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Çalışsında hocam bakalım bu haftadan sonra nasıl etki olacak bu şişe bitince ikincisine geçecem hedef zaten kütle kaybetmeden yağı %10 altına çeksem yeter çok kurumak istemiyorum başedemem onunla sürekli diyet okadar tatlıdan uzaklaşıyorum hayatmı bu zevkler itadamıyoruz :D dondurma yiyemiyorum 10 gündür yolda çocuklar yalaya yalaya geçti ağızlarına çakasım geldi bitane bugün :D

 

ben 2 yıl karpuz yiyemedim hocam ahaha :lol::lol: Ben gelişimi merak ediyorum şuanki fizki durumu kafa olmadan bi kaç foto beklemekteyim eminim tüm forumda bekliyordur :tar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Hocam valla ölçü yazıyorum ancak dövmelerim var belirgin yerlerde inan bu resimler dışarı sızarsa sıkıntı yaratır, vücut geliştirme takımı değiliz güreş olunca çok büyük sorun yaratır zaten çok mimliyiz :D

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
forbit    851

hayırlısı kür boyunca inş en iyi sonuçları alırsınız ve nice nice şampiyonluklara

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Merhaba iyi bayramlar. Teşekkür ederim güzel dileklerin için hocam.

 

Bu sabah antrenmanda göğüs günümdü, desteksiz 55 - 55 taktım. Bar olimpik 20kg onuda sayarsak 130kg girmiş oldum ilk 3 set zorlanmadan çıktı 4 ve 5. setlarde arkadaş takviye yaptı. Çok iyi pump oluyorum idmanda ama bu follidenmi kaynaklanıyor bilmiyorum. Daha çalıştığını düşünmüyorum açıkçası. 145kg'ı görmüştüm geçen yıl bu kiloyu geçemezsem folli çalışıyor demeyecem çünkü folli olmadan bu değerleri gördüm.

 

Şuanda sadece ilaçlardan dolayı daha çabuk toparladım. Boldenon ufak ufak hissettiriyor damarlarımı yağlı olmama rağmen çıkmak için can atıyorlar :)

 

Yağ %12ye gelince masteron ekleyeceğim ona karar verdim bugün.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
DeMoNhUnTeR    233

Selamlar hocam,

 

Başlığınızın tamamını takip edemedim zamanım yoktu ama birinci sayfadaki kürünüze bakarak çok sağlam olduğunu söyleyebilirim. Bu kürle sınırlarınızı %100 aşabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TreXiaNos    5

Ölmezsem aşacam hocam :D İştah diye bişey kalmadı zatne gözleme yedim şimdi bide mercimek çorbası :D Valla kafama göre takılıyorum hiç sıkıntıya gelemeyecem olmuyor ghrp iştah konusunda çalışmıyor bende ne yiyebilirsem onu yiyorum hedefim kas kaybetmeden yağı %10 altına çekmek olarak değişecek gibi. Kütle almak falan hikaye olacak yoksa. Hava 45 50 derece su içmekten başka bişey yapamıyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×