-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mawsqa
Doktorumla görüştüm ay başı wrap takarak yavaş yavaş spora başlayabilirsin dedi. Yaklaşık 4 aydır spor yapmıyorum ve yaza kadar eski vücudumdan çok daha iyi bir yerde olmayı istiyorum. Elimde şuan 3 hafta kullanmalık RAD140 ve 1 şişe MK677 var.
Bütçede çok problem yok sadece ilaç önemli sizce başka bir şey eklemeli miyim? Aklımda günlük 10 MG RAD140, 25 MG MK677, 10 MG LGD4033 var fakat önereceğiniz farklı kombinasyonlar var ise onlar da olabilir.
-
Yazan: swox
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Öncelikle mk-677 hakkında yabancı formlarda çok fazla araştırma yapmam üzerine şöyle bi yazıyla karşılaştım;
Gerçekten bu kadar etkiliyse genotropin kullanmak f/p açısından daha mantıksız geliyor, bilen varsa aydınlatırsa çok mutlu olurum.
-
Yazan: Draqul Org
Merhabalar nasılsınız?
Uzun zaman sonra yeniden bi konu açayım dedim
ilk kürüm 20mg rad 140 20mg mk 677’ydi ve ikinci kür için 250 testo derken testo da patladım ve 20mg mk 677 den devam ettim ve şimdi cruise ile bitirmek istiyorum çünkü artık bu doz bi işe yaramıyor giib geldi her şey normal çünkü. 30mg’a çıkartsam sizce bir sorun olur mu? Yanına başka bir şey eklemek istrmiyorum çünkü testo kullanımı ile kalbim çok kötü olmuştu ve maalesef halen olması gerektiğinden sert atıyor bazen. Ama nadiren. Kafeini ve enerji içeceklerini hayatımdan tamamen çıkarttım, hatta kafeinsiz diyet kolası içiyorum. 20mg mk 677 de bir dorun yok, peki sizce 30mg’a geçmeli miyim bir süre dinlendikten sonra?
cevaplarınız için teşekkürler
-
Yazan: Jambekov
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
MK 677'yi az miktarda kullandığım halde ertesi gün fena grip oluyorum bu normal mi?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: asdar54500
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Aşağıda paylaştığım küre gireceğim ancak elimde bir antrenman programı yok 5 veya 6 günlük bana yardımcı olabilecek var mı?
KÜR İÇERİĞİM:
S4 Carderine Clenbuterol GÜNCEL FORMUM:
-