Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emir75300

Kürdeyken hangi supplementler kullanılmalı?

Önerilen İletiler

Asaletim    645
isacorek, 3 dakika önce yazdı:

kardesım yenı uye oldum o yzden acemılık yasıyoru.isa çörek adı altında instagramdan ulaşma ımkanın var mı ?

info@peptidturkiye.com.  bu e postaya mail atarsan da bakar Burak hoca .

Instagramını bilmiyorum .

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

isacorek    8

kardesım sen bu konulara hakımsın yorumlarını okudum.peki rica etsem instagramdan bana mesaj atar mısın ? bir kaç sorum olacak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 2 dakika önce yazdı:

kardesım sen bu konulara hakımsın yorumlarını okudum.peki rica etsem instagramdan bana mesaj atar mısın ? bir kaç sorum olacak 

Forumda Instagram paylaşımı , özelden konuşmak vs. Gibi şeyler yasak hocam , ban yeriz Allah korusun :)

Tüm sorularınız için forum da konu açın istediginiz her şeyi sorun hocalarımız cevaplayacaktır .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kardesım dedıgım gıbı pek hakım degılım.bır urun sıparısı verdımde henuz elıme ulaşmadı black laps yorumlara aldıkdan sonra baktım bıraz tedırgın oldum o yuzden aldığım kişi iyi birisi ama şüpheye dustum...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 1 dakika önce yazdı:

kardesım dedıgım gıbı pek hakım degılım.bır urun sıparısı verdımde henuz elıme ulaşmadı black laps yorumlara aldıkdan sonra baktım bıraz tedırgın oldum o yuzden aldığım kişi iyi birisi ama şüpheye dustum...

Evet hocam o ürünün sahtelerini duydum..

Ama hangi ürünleri aldınız ?

Mesela testo ucuz diye sahtesini pek yapmıyorlar ama oxa,tren gibi maddi açıdan sağlam hammadde isteyenler de sahtesini yapabiliyorlar .

Bana göre bu işlerde sahte üründen ziyade sahte satıcı vardır .

Ürünün sahte olup olmadığını kesin olarak kullanmaya başladıktan belirli bir süre sonra hormon testi yaptırırsanız görebilirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

ulkemızde refah sevıyemız malum bu ekonomık durum da hormon testı yaptırma ımkanım yok.oxsandron,trenbolen,masteron,clenbuteeol.tes propıonat ... :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 5 dakika önce yazdı:

ulkemızde refah sevıyemız malum bu ekonomık durum da hormon testı yaptırma ımkanım yok.oxsandron,trenbolen,masteron,clenbuteeol.tes propıonat ... :)

Hocam oxa ile trenin çok sahtesi var , ayıp olmazsa kaça aldığınızı sorabilir miyim ?

Bana göre oxa ve tren de 450-500 TL den ucuzu sahte veya underdosage olma veya içine başka ilaçlar konmuş olma ihtimali çok yüksek.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kardesım senin dediğin gibi ise sahte toplamda 1500 verdim.ortalama 2 şer kutu :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Emir75300, 1 saat önce yazdı:

teşekkür ederim hocam, ilk 5 hafta 300 mg primobolan+ 250 mg testo e. son 5 hafta 300 mg primobolan+ 40 mg oxandrolone+ 250 mg testo e. kürü hakkında ne düşünüyorsunuz? bu küre nasıl bir pct yapılmalı? bilgili birine benziyorsunuz o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ve primobolan eczanede reçetesiz mi satılıyor?

Dostum kullandığın ilaçlar gayet düzgün ve kullanımında seni tatmin edecek sonuçlar verir ancak 10 hafta kısa bir süre. Önerim 16-20 haftalara kadar kullanmak.(özellikle testo ve primo) Durumun iyiyse primo pahalıdır bazı eczanelerde reçetesiz rahatça alabiliyorsun 10 ampulü 330 liraya denk geliyor ve minimum 400 mg öneriliyor. Yapabiliyorsan güzel olur yapamazsan da çok sorun değil testosteron ve oxandrolon ile güzel yol kat edersin. Pct konusunda da benim şahsi olarak pek tecrübem yok ancak forumda pct ile ilgili açılmış başlıkları incelersen kafanda bir fikir oluşur ya da direk @Loving hocayla iletişime geçersin hem ilaç alma konusunda hem de pct sürecinde sana kesinlikle yardımcı olur.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 6 dakika önce yazdı:

Hormon testi bedava hocam ilaç kullanıyorsan , git devlet de ürolojiye anabolik streoid kullanıyorum sporcuyum de durumu anlat yardımcı oluyorlar genel de .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kardesım sıgortam yok benım,atanamayanlardanım...baslamadım henuz urunlerde elıme ulaşmadı subat ayında baslaama planım var.ramazan ayında dınlenıp tekrar bır kur planım var turkıyede yasamak çok güzel...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 3 dakika önce yazdı:

kardesım senin dediğin gibi ise sahte toplamda 1500 verdim.ortalama 2 şer kutu :)

Kullanmadan bilemezsin hocam , eğer ürünler sahte çıkarsa sana tavsiyem Burak hocadan şaşma , evet Burak hocanın fiyatları tuzludur biraz ama ürünler adamı at gibi koşturur :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kendısını tanımıyorum ki 3 secenegım vardı işte bu arkadas dan aldık baklaım artık kısmet antalyalardan geı versın kullanıp bakalım...:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 1 dakika önce yazdı:

kardesım sıgortam yok benım,atanamayanlardanım...baslamadım henuz urunlerde elıme ulaşmadı subat ayında baslaama planım var.ramazan ayında dınlenıp tekrar bır kur planım var turkıyede yasamak çok güzel...

Evet hocam sigorta yoksa para alırlar .. 

İnşallah ürünlerin sahte değildir hocam , en azından testo ile masteron sahte olmayabilir , treni enjekte ettikten sonra öksürük ve terleme yapması lazım , clenin de ellerde titreme kalp hızlanması vs. Yapması lazım . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, Şimdi yazdı:

kendısını tanımıyorum ki 3 secenegım vardı işte bu arkadas dan aldık baklaım artık kısmet antalyalardan geı versın kullanıp bakalım...:)

İnşallah sahte çıkmaz  paran ziyan olmaz  hocam ,  bol kazançlı kürler :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

ben bunları yasasam hastanenın acılıne gıderdım ıyı kı söyledın :) en guzelı susto pro ... bir de suphesını yasa adamın gunahını al veya alma

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
hectordoyle, 11 dakika önce yazdı:

Dostum kullandığın ilaçlar gayet düzgün ve kullanımında seni tatmin edecek sonuçlar verir ancak 10 hafta kısa bir süre. Önerim 16-20 haftalara kadar kullanmak.(özellikle testo ve primo) Durumun iyiyse primo pahalıdır bazı eczanelerde reçetesiz rahatça alabiliyorsun 10 ampulü 330 liraya denk geliyor ve minimum 400 mg öneriliyor. Yapabiliyorsan güzel olur yapamazsan da çok sorun değil testosteron ve oxandrolon ile güzel yol kat edersin. Pct konusunda da benim şahsi olarak pek tecrübem yok ancak forumda pct ile ilgili açılmış başlıkları incelersen kafanda bir fikir oluşur ya da direk @Loving hocayla iletişime geçersin hem ilaç alma konusunda hem de pct sürecinde sana kesinlikle yardımcı olur.

eyv dostum bunları da düşünücem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, Şimdi yazdı:

ben bunları yasasam hastanenın acılıne gıderdım ıyı kı söyledın :) en guzelı susto pro ... bir de suphesını yasa adamın gunahını al veya alma

Forum bilgi kütüphanesi hocam :) doya doya araştırma yapabilirsin :)

Orijinal tren adamı öksürtür , geceleri terletir belki ateşin çıkar , çok asabi sinirli olursun .

Clen elleri titretir , kalbin ara sıra güm diye çarpar.

Ayrıyeten hocam trenin orjinalse eğer kür içinde cabaser kullanman gerekebilir , trenbolone prolaktine etki edebiliyor  , ben test yaptıramam prolaktine baktıramam diyorsun işte işler zorlaştı şimdi biraz :) kür içinde sertleşme sorunu vs. Olursa prolaktin düşmüş olabilir .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

arastırma yaparken baska bırınden de fıyt aldım,bu aldıgım arkadas galıba bıraz bana cakmış canı sağolsun :) pekı kardesım orjınal oldugunu var sayarsak temız bır beslnme ıle bu kurun bana etkısı ne olur senın görüşün...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

biraz dıngınlenmesi iyi olur,ama cıddı bır durumda gıderım hastaneye de doktorlara göre steroit hep sıkıntı olumle tehdıt edıyorlar sankı hıc ölmeyecek 

mısız gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 6 dakika önce yazdı:

arastırma yaparken baska bırınden de fıyt aldım,bu aldıgım arkadas galıba bıraz bana cakmış canı sağolsun :) pekı kardesım orjınal oldugunu var sayarsak temız bır beslnme ıle bu kurun bana etkısı ne olur senın görüşün...

Ürünler orjinalse diye varsayıyorum.

Eğer alt yapın varsa , yağ oranın fazla değilse , güzel beslenme ve şiddetli bol drop setli supersetli antrenmanlar ile bu saydığın ilaçlarla Yunan heykeli gibi çıkman lazım hocam kürden .

Profilimdeki adam Chris Bumstead adam Classic fizik şampiyonu . Yarışma hazırlığında testo,tren,masteron kullanıyor sen bunların üstüne clen,oxa eklemişsin :D

Ürünler tam dozsa fişek olursun hocam kısacası , zaten kürdeyken vücudun hissettirir sana .

Bu arada hocam tren,oda,clen vs. baba ilaçlar , karaciğeri böbreği çok sağlam koruman lazım .

Örnek video bırakıyorum mesela , bu videodaki eleman senin kürünü yapıyor , video sonlarına doğru kürünü anlatıyor zaten : 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

gecen ızledım ama,big remy beklemkden buları kaçırdık :) temelım var dostum 10 yıldır ısın ıcındeyım ama duzensız gıttım hep en ıyı oldugıum donem de 86 kılo da 44 kolllarım gelıyorda temel var da sıkıntılarda var iştah problem...karacıger böbrek için test verdım hersey tıkırında deve dıkenı ile engınar hapı alıcam inşallah yeterli olur bnlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 4 dakika önce yazdı:

gecen ızledım ama,big remy beklemkden buları kaçırdık :) temelım var dostum 10 yıldır ısın ıcındeyım ama duzensız gıttım hep en ıyı oldugıum donem de 86 kılo da 44 kolllarım gelıyorda temel var da sıkıntılarda var iştah problem...karacıger böbrek için test verdım hersey tıkırında deve dıkenı ile engınar hapı alıcam inşallah yeterli olur bnlar

Karaciğer için nac600 de alabilirsin hocam eczaneden . 

Böbrek için bol bol su .

Ürünleri ucuza almışsın hocam dediğin gibi inşallah paran ziyan olmamıştır ve istediğin sonuçları alabilirsin :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kardesım daha ucuzu var aynı urunun :) işte turkıye ,satıcıya guvenmekden baska çaremız yok ... saglık gıtmesın parası onemlı deil. çok saol kardesım gzuel sohbetti. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8
Asaletim, 4 dakika önce yazdı:

Karaciğer için nac600 de alabilirsin hocam eczaneden . 

Böbrek için bol bol su .

Ürünleri ucuza almışsın hocam dediğin gibi inşallah istediğin sonuçları alabilirsin :)

kardesım nac600 için balgam sokucu solunu yolu için olduğu soylenıyor :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.