Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Emir75300

Üye
  • İçerik sayısı

    63
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

12 İyi

Emir75300 Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Kolesterolum yüksek çıktı

    tamamdır çok teşekkürler
  2. Kolesterolum yüksek çıktı

    c vitamini 1000 mg, d vitamini 1000 ui ve çinko 15 mglık bir ürün aldım sizce gece yatmadan önce mi kullanayım kahvaltıdan sonra mı? çinko olduğundan arada kaldım
  3. Kolesterolum yüksek çıktı

    anladım teşekkürler, çok yüksek değil dimi kolesterol
  4. Kolesterolum yüksek çıktı

    öyle dedi valla belki de eski değerlere göre yüksek falandır, başka ölçütü var mı karaciğer enzimlerinin onları da söyleyeyim
  5. Testo 500 mg boldenon 500 mg küründe 5. haftadayım. Vitamin mineral genel bir test yaptırayım dedim b12 im düşük çıktı magnezyumum biraz yüksek çıktı, alt 16 ast 19 ldl kolesterol 165 t.kolesterol 221 hdl kolesterol 43 çıktı. Doktor b12 iğnesi verdi, onun dışında kolesterolün ve karaciğer enzimlerin yüksek dedi bundan 2 sene önce yaptırmıştım en son kan testi kolesterolum normaldi sizce kürden dolayı mı yüksek çıktı?
  6. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    anladım sizce danabolu eklemeli miyim yoksa gerek yok mu?
  7. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    iştah arttırıyor mu peki? (mk677 önermeyin lütfen kullandım gram etki alamadım)
  8. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    anladım danabolu çıkarıyorum o zaman
  9. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    danabole neden karşısınız?
  10. Ilk bulk kürüm ve yarım kalan kürüm

    Merhaba arkadaşlar, ben only sustanon kürüne girmiştim eczane malı diye neyse ilk 2-3 haftam çok güzel geçiyordu 2-3 kg koymuştum bench pressim 10-15 kg artmıştı gözle görülür güç artışı vardı sonra spor salonları kapanınca evde ister istemez düzgün çalışamadım ve kürü bırakmak zorunda kaldım. Şimdi tekrar küre girmek istiyorum bu sefer testo e. boldenon ve dianabol kürüne gireceğim 20 hafta düşünüyorum. Testo e. ı 250 mg mı kullanmalıyım 500 mü? ve diğer ilaçlar için de kaç mg kaç hafta yazarsınız sevinirim. (amacım büyümek yağlanarak büyüsem de sıkıntı değil yağsız büyümek gibi bir hedefim yok, dianabolu ilk 4 hafta kickstart olarak düşündüm ama boldenon hakkında pek bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim)
  11. Nihayet iştah sorunu çözüldü - mageca isimli tablet ile.

    hocam durumu günceller misiniz güzelse ben de alcam
  12. Ilk kürüm

    teşekkürler hocam
  13. Ilk kürüm

    eczane ürünü kullanmak istiyorum o yüzden anapolon yoksa testo e. danabol gidicektim
  14. Ilk kürüm

    12 hafta boyunca 500 mg sustanon kullanacağım, 2. ve 3. haftalarda günde 50 mg anapolon kullanacağım. Supplement olarak milk thistle, omega 3, c vitamini, zma, d vitamini, kreatin, glutamin kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum..
  15. Kürdeki birine göre ölçülerim yeterli mi?

    küre erken girmişsin gibi naturel olarak bu ölçülere çok rahat ulaşırdın zaten 6 hafta sürmezdi 3-4 ay sürerdi belki, gelişim açısından iyi sıkıntı yok

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×