Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

isacorek

Üye
  • İçerik sayısı

    47
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

8 Nötr

isacorek Hakkında

  • Yaş 38
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 05-07-1985

Profil Bilgileri

  • Yaş 38
  • Meslek:
    antrenör
  • Konum:
    tukıye
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Burak hocamla nasıl büyürüm? ☺️

    youtube adresını paylaşırsan takıp ederiz..
  2. Jınekomastri

    arkadaslar merhaba.oncelıkle yapacagnız yorumlar için sımıden tesskkurler.haftalık olarak 300 m testo pi.300 masteron.300 trenbolen ntrenman gunlerı 4 tablet oxsanrıon 2 tablet clenbuterol alıyorum zerre terlemem olmadı 4 haftayı bıtırdım.2 gun oncesınden meme ucların da kasınma ve bugun ıtıbarı ıle agrı hıssettım meme uclarının ıc tarafında hafıf kutlemsı bır tabaka var muhtemlen jınekomastrı ... bu konuda ne yapmalıyım tecrubelı arkadaslar yardımcı olursa sevınırım...
  3. Müsaitseniz anketi doldurur musunuz

    1.prımobolon sustalon 2.39-40 cm kol 3.sene de bu yıl ıcın 2 kur planım var. 4.psıkolojısı cok kotu hem agırlıklarda kı dusus hem vucut formunu ıstedıgımız gıbı muhafaza edmıyorum.ara vermek durumun da kalıyorum. 5.bu soru cok derin bır konu ):)
  4. Destek

    herhangı bır deformasyon soz konusu degil.sıcak su torbası koydum bıraz da bengay durup bacagımı bagladım.yalnız masaj yapacak kadar yumusak bır agrı degıl .tesekkurler
  5. Destek

    enfelsıyon olacak bırsey olmadı ki cevap ıcın cok saol
  6. Destek

    marka payşaylaşımı yapılmıyo dıye bılıyorum ama black laps
  7. Destek

    merhaba arkadaslar dun ıtıbarıyle kurume basladım. trenbolen sag bacakdan vurdum asırı agrı ve sıslık var bunun cozumunu bılen var mı ? magnezinc,coledan d vıteamını,nac 600 kullanımı ıcın bıldıklrınızı palaşırsanız sevınırım .total testestern test sonucum 461 tesekurler
  8. Magnezyum,çinko desteği için kazıklanmayın.

    ıklım sartları el verirse urolojı ye gıdıp total test.felan testi de yaptıracam hepsini paylaşma dusuncem var.
  9. Magnezyum,çinko desteği için kazıklanmayın.

    akcankımya da deve dıkenı felan da var sence alınır mı ,?
  10. Magnezyum,çinko desteği için kazıklanmayın.

    aynen kardesım oylr yapıcam ben de 400-500 tl arası spetım tutuyordu fıyat performans olarak da ne kullandıgımız belli degıl...
  11. Magnezyum,çinko desteği için kazıklanmayın.

    kardesım yaptırdım hıc bır sıkıntı yok, benım amacım karaciğeri saglama almaktı d vıtamını ıcın % 95 gunes gereklı oldgunu soyledı yavuz yorukoglu.benım de trendyolda sepetım de omega 3 ,k2,d3,b,c,engınar,gınseng vs paketı yapmıstım ama sanırım almayıcam...karacıger ıcın nac 600,bir de magnezinc yeterlı gıbı su anda eczane urunleri daha saglıklı gibi..
  12. Magnezyum,çinko desteği için kazıklanmayın.

    arkadaşlar benım de kur planım var vitamın takvıyesı ıcın arastırma yapıyordum .spor salonun da doktor bır arkadasım var kesınlıkle para yatırma boş yere dedi.yotube den de arastırma yaptım prof .dr. yavuz yorukoglu da aynı dusuncede...bu konu da cok kararsz kaldım sizin dusuncelerınız nelr?
  13. Kür öncesi test hakkında

    hocam merhaba ,keten tohumu ile omega 3 eşdeğer mi ?
  14. Blace labs kullananlar yorum yapabilir mi?

    kardesm selamlar.urun hakkında ızlenımlerını merak ettım bızımle paylaşır mısın ?
  15. Destek

    kardesm uyumaadı ısen 0,02 mg olarak gorunuyor clen ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×