Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emir75300

Kürdeyken hangi supplementler kullanılmalı?

Önerilen İletiler

Asaletim    645

Karaciğer için milk thistle , nac 600 ve aktardan silmarin alıp kullanabilirsin , bol bol yeşillik sebze . 

Böbrek için bu yazıyı okuyabilirsin hocam : 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
Asaletim, 6 dakika önce yazdı:

Vitamin mineral olarak , K2 ve D3 vitamini , magnezinc öneririm ve maden suyu .

Asaletim, 13 dakika önce yazdı:

Karaciğer için milk thistle , nac 600 ve aktardan silmarin alıp kullanabilirsin , bol bol yeşillik sebze . 

Böbrek için bu yazıyı okuyabilirsin hocam : 

tesekkur ederim, bunlarin yaninda enginar ve tribulus kullansam iyi olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, Şimdi yazdı:

tesekkur ederim, bunlarin yaninda enginar ve tribulus kullansam iyi olur mu?

Enginar olabilir hocam da tribulus pct dönemine saklayın bence çünkü doğal testoyu arttırmaya yönelik bir takviye .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
Asaletim, 1 dakika önce yazdı:

Enginar olabilir hocam da tribulus pct dönemine saklayın bence çünkü doğal testoyu arttırmaya yönelik bir takviye .

tamamdir hocam tesekkur ederim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    431
Emir75300, 39 dakika önce yazdı:

Kürdeyken karaciğer böbrek sağlığı için hangi supplementleri kulllanmalıyız? Vitamin mineral olarak falan neler önerirsiniz? 

Bir söz duymuştum, neredeyse bütün organların tedavisi için ilaç vardır ama böbrek için tek ilaç bol su tüketmedir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaderseolur    83

ben kendi gözlemlerime baktım, multivitamin, omega3, magnezyum, d3 vitamini, milk thistle yeter gibi özel bir eksikliğin yoksa... tabii beslenmen temiz olmalı dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645

Benim tavsiyem Çinko (Zincday), Magnezyum, Omega-3, D-vitamini (en az 1000 iu), nac 600 veya 900 ve milk thistle (eğer kürde oral varsa ya da karaciğeriniz anabolizanlara karşı duyarlıysa) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
hectordoyle, 8 saat önce yazdı:

Benim tavsiyem Çinko (Zincday), Magnezyum, Omega-3, D-vitamini (en az 1000 iu), nac 600 veya 900 ve milk thistle (eğer kürde oral varsa ya da karaciğeriniz anabolizanlara karşı duyarlıysa) 

naci bulamadim ya eczaneden mi alcaz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 10 dakika önce yazdı:

Evet hocam nac600 eczane ürünü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Emir75300, 5 saat önce yazdı:

Nac bulamazsan asetilsistein içerikli bir ilaç varmı elinizde diye sorarsın ben öyle yapmıştım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
hectordoyle, 2 dakika önce yazdı:

Nac bulamazsan asetilsistein içerikli bir ilaç varmı elinizde diye sorarsın ben öyle yapmıştım 

nac ne işe yarıyor? ve kullanmasak olur mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Kürdeyken karaciğer ve böbrek koruyucu olarak kullanırız ancak sanıldığından faydalı bir takviyedir. Linki bırakıyorum incelersin https://saglikliolalim.com/nac-n-asetil-sistein/

teşekkür ederim hocam, ilk 5 hafta 300 mg primobolan+ 250 mg testo e. son 5 hafta 300 mg primobolan+ 40 mg oxandrolone+ 250 mg testo e. kürü hakkında ne düşünüyorsunuz? bu küre nasıl bir pct yapılmalı? bilgili birine benziyorsunuz o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ve primobolan eczanede reçetesiz mi satılıyor?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 18 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim hocam, ilk 5 hafta 300 mg primobolan+ 250 mg testo e. son 5 hafta 300 mg primobolan+ 40 mg oxandrolone+ 250 mg testo e. kürü hakkında ne düşünüyorsunuz? bu küre nasıl bir pct yapılmalı? bilgili birine benziyorsunuz o yüzden sormak istedim yardımcı olursanız sevinirim ve primobolan eczanede reçetesiz mi satılıyor?

Bu kür sanırım definisyon için , testo enatathe yazmışsınız , olur ama uzun ester biraz sulandirir sizi istediğiniz defineliği alamayabilirsiniz , definisyon kürün de testo propionat tercih etmelisiniz . 

Primo eczanede satılıyor , kimisi reçete ister kimisi istemez şansınıza kalmış , ama elbet reçetesiz veren oluyor . 

Sağlıklı pct için kür sonu tahlillere bakılmalı .. 

Ama klasik Pct isterseniz (tavsiye etmem) : 

Testislerde küçülme varsa 1500 pregnyl vur , pct ye başlayana kadar günde 2 tablet proviron.

Son enjeksiyon dan 20-24 gün sonra 

100 mg klomen, 20 mg tamoksifen başlayabilirsin 3 gün  sonra klomeni 50 mg ye düşür 10 gün aynen devam.

Sonra 20 gün boyunca klomeni 25 mg  ve tamoksifenide 10 mg olarak devam et , sonra bırak .  

Tribulus , keçi boynuzu pekmezi vb. Doğal testo arttırıcılar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645

Ayrıyeten hocam oxa ülkemizde en çok sahtesi olan ilaç , çok pahalı hammaddesi olduğu için genelde içine winstrol,Dianabol vs. Koyuyorlar etki aldığın için oxa sanıyorsun . 

Oxa icin sana tavsiyem paraya kıyıp Burak hocadan temin etmen . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12
Asaletim, Şimdi yazdı:

Bu kür sanırım definisyon için , testo enatathe yazmışsınız , olur ama uzun ester biraz sulandirir sizi istediğiniz defineliği alamayabilirsiniz , definisyon kürün de testo propionat tercih etmelisiniz . 

Primo eczanede satılıyor , kimisi reçete ister kimisi istemez şansınıza kalmış , ama elbet reçetesiz veren oluyor . 

Sağlıklı pct için kür sonu tahlillere bakılmalı .. 

Ama klasik Pct isterseniz (tavsiye etmem) : 

Testislerde küçülme varsa 1500 pregnyl vur , pct ye başlayana kadar günde 2 tablet proviron.

Son enjeksiyon dan 20-24 gün sonra 

100 mg klomen, 20 mg tamoksifen başlayabilirsin 3 gün  sonra klomeni 50 mg ye düşür 10 gün aynen devam.

Sonra 20 gün boyunca klomeni 25 mg  ve tamoksifenide 10 mg olarak devam et , sonra bırak .  

Tribulus , keçi boynuzu pekmezi vb. Doğal testo arttırıcılar 

yok hocam definasyon için değil ilk kürüme giricem şuan bulktayım teşekkür ederim yardımın için. Başlarda primo artı oxandrolone gircektim sonra araştırdım testoyu baskılar falan dediler o yüzden testo e. ekledim ilk kürüm olduğu için çok büyük ilaçlarla girmek istemiyorum bu kür iş görür mü hocam sizce?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12

Ayrıyeten hocam oxa ülkemizde en çok sahtesi olan ilaç , çok pahalı hammaddesi olduğu için genelde içine winstrol,Dianabol vs. Koyuyorlar etki aldığın için oxa sanıyorsun . 

Oxa icin sana tavsiyem paraya kıyıp Burak hocadan temin etmen . 

Öyle yapıcam testo e. yle oxandrolonu Burak hocadan alacağım.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 5 dakika önce yazdı:

yok hocam definasyon için değil ilk kürüme giricem şuan bulktayım teşekkür ederim yardımın için. Başlarda primo artı oxandrolone gircektim sonra araştırdım testoyu baskılar falan dediler o yüzden testo e. ekledim ilk kürüm olduğu için çok büyük ilaçlarla girmek istemiyorum bu kür iş görür mü hocam sizce?

Primo ile oxa hormonal sisteme en az zarar veren streoidler hocam , güzel tatlı bir kas kütlesi eklersin bence ilk kürün olduğu için .

Maddi durumun varsa mk677 de ekleyebilirsin hem acıktırma özelliği var hem de vücudun büyüme hormonu seviyesini 2-3 katına çıkartıyor . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emir75300    12

Primo ile oxa hormonal sisteme en az zarar veren streoidler hocam , güzel tatlı bir kas kütlesi eklersin bence ilk kürün olduğu için .

Maddi durumun varsa mk677 de ekleyebilirsin hem acıktırma özelliği var hem de vücudun büyüme hormonu seviyesini 2-3 katına çıkartıyor . 

Eyv hocam çok yardımcı oldun, kürdeyken kan tahlillerini hangi zamanlarda yaptırmalıyım? kürden önce yaptırıcağım o kesin ama başka ne zaman yaptırcağımı bilmiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
Emir75300, 8 dakika önce yazdı:

Eyv hocam çok yardımcı oldun, kürdeyken kan tahlillerini hangi zamanlarda yaptırmalıyım? kürden önce yaptırıcağım o kesin ama başka ne zaman yaptırcağımı bilmiyorum.

Kürden önce , küre başladıktan 2-3 hafta sonra veya 4-5 hafta sonra isteğe bağlı yani , ve kürden sonra pct için ..

Üroloji ye gidip anabolik streoid kullanıyorum de durumu anlat test yaptırırlar .

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

burak hoca nın sosyal medya hesabını paylşaırmısınz... ?

tarihinde isacorek tarafından düzenlendi
ıletım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Asaletim    645
isacorek, 20 dakika önce yazdı:

burak hoca nın sosyal medya hesabını paylşaırmısınz... ?

Sitenin altında WhatsApp ikonu var hocam ona tıklayarak mesaj atabilirsin Burak hocaya :)

Kullanıcı ismi : @Loving

tarihinde Asaletim tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
isacorek    8

kardesım yenı uye oldum o yzden acemılık yasıyoru.is.. ç...k adı altında instagramdan ulaşma ımkanın var mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.