-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: bariskaraca0
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Turinabol Bir dönem önce eczanede vurdururken baktım beni arada sallıyor yarın vururuz öbür gün vururuz yapıyor olacak gibi değil kendim kalçadan enjekte etmeyi öğrendim o şekilde vuruyordum ama ister istemez hep bi tarafa vurabildiğim için sorun yaşar oldum yakından tanıdığım bi eczacı arkadaşa omuzdan vursam nasıl olur dediğimde gardaş kasa ulaşmaz yağda kalır olmaz kalça iyi gibisine birkaç yorumda bulundu sizin rahat ederek enjekte ettiğiniz bölge neresi ve hangi bölgede enjekte ederken nelere dikkat etmeliyim kendi fikir ve yaşadıklarınızı belirtir misiniz.
Teşekkür ederim
-
Yazan: Draqul Org
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bacaktan insülin iğnesi ile enjeksiyon yapılabileceğimi duydum fakat nasıl yapacağım hakkında hiçbir video bulamadım. Tıpkı normal bacak enjeksiyonu gibi quaddan mı yapmalıyım?
Cevaplarınız için teşekkürler.
-
Yazan: Jalrex
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
pazartesi 11 kasım günü bacağımdan enjeksiyon yaptım sonra ki gün yüksek ağrı şişlik ve kızarıklık oluştu yaptığım yerde yürüyebiliyorum fakat acı çekiyorum ve ben bunun üstüne bacak antrenmanı yapıp yüksek kilo squat yaptım sonra ki gün ağrı arttı tabii ki de biraz araştırdım piroksixam etken maddeli terapix jelini aldım günde 3-4 defa uyguluyorum.
2 gündür sislik azaldı fakat acı geçmiyor sizce sorun nedir ?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: jasyak
Selam herkese,
Omuz ile göğüs arasındaki noktada fotoğrafta işaretlediğim yerde itiş günlerinde zorlanma hissediyorum ısınma vs yapıyorum ancak bi türlü geçmiyor 2 haftadır yaşıyorum sorunu ve sadece itiş hareketlerinde oluyor bu normal günlerde hiç sorun yaşamıyorum sebebi ne olabilir ne önerirsiniz?
-