Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mrjoe

Üye
  • İçerik sayısı

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

11 İyi

mrjoe Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Reprezant
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kısa kür mü? uzun kür mü?

    Uzun kür, abartılmayan dozajlar..Her zaman en iyisi kanımca..Araştırmalar da bunu söylüyor zaten,en basitinden antibiyotik kullanımında bile aynısı gecerli..Herhangi bir ilaclı tedavide de mantık aynı.. Ben yurtdısında hiç kısa kür görmedim,ki yabancı forumlarda da aynıları yazıyor.Tr de 6 hafta kür yapanlar var,ilac tam kana giriyor reseptöre baglanıyor ,çalışacak..tak kürü kesiyorlar..sonra üstüne tedavi..sonra bir 6 hafta daha..Her tedavide de pregnyl 5-10k ...sonra by by leydigler.. İyilikten cok kötülük yapıyorlar vücutlarına ama anlatamıyorsun..
  2. Biontech covid aşı - steroid

    Bu konuyu inanılmaz şekilde merak ediyorum ama daha tam olarak hiçbir yan etkisi belirlenmemiş bir ilacın sporcular üstündeki yan etkisini arastırmazlar..onu da geçtim anabolik kullanan sporcular üstündeki etkiye hiç bakılmaz.. ahahaha
  3. Biontech covid aşı - steroid

  4. Iran testo orjinal mi

    ben bunu kullanmıstım hiç etki alamadım ama benim ampuller böyle değişdi sanki ya..
  5. Kan degerlerim - naturel spor

    Değerler gayet normal,clen veya ventolin falan kullanma ,clen tek basına kullanıldıgında evet yağ yaktırıyor ama o nabızlarda katabolik etkide oluşturduğunu düşünüyorum..
  6. Piyasa efedrini

    Hap efedrin almayın , bence oyle bir sey yok , cok eski hocalarla konustugumuzda onlar bile dedi ,zamaninda arsan tabletler bile orjinal eczane urunu olmasina ragmen cok etkili degilmiş,efedrin kesinlikle sıvı formda olmalı , benim tavsiyem bu yonde..
  7. China oel (çin yağı)

    Arkadaşlar bu ürünü yurtdışından bir arkadaşım gönderdi(göndermesine gerek yokmuş bizim eczanelerde de satılıyormuş 70-80 lira civarı) Binbir derde deva mottosunu kullanacağım ama gerçekten öyle..Bana sinüzit ağrılarım için önerdiler,şakaklarıma bununla masaj yapıp ,sıcak suya 2 damla damlatıp ciğerlerime kadar çekince ağrı falan kalmıyor.. Şimdi gelelim sporda kullanımına ,yabancı forumlardan araştırırken şöyle bir tarif buldum ve çok kişi kullanıyor bu şekilde,denedim ve harika..Kesme şekerin üstüne 2 damla damlatıyorsunuz ve ciğerlerinizin beygir gücü 3 kat artıyor..Neden kesme şeker,çünkü ürün zehir derecede acı.Ekmekle deneyenler bile yanmış yani...Arkadaşlar abartmıyorum en yakın eczaneden alıp deneyin..Ürünün çok fazla sahtesi oluyormuş o yüzden elimdekinin görselini ekliyorum dediğim gibi eczanelerde var..
  8. Only testo before-after

    yorumların arasında ne kadar rahatsız edici şeyler var, adam only testo yapmış ve gelişimini göstermiş ,bir tebrik edeyim,bir mutlu edeyim yok. Bence gayet güzel ilerleme tebrik ederim.Ben de ilk only testo ile basladım ,stabil bir şekilde disiplini korudugun sürece üstüne katarak gidersin(ben koruyamamıştım , askerlik ,söz,nişan derken hayatımız kaydı..Sen yapma ahahaha )
  9. Clenbuterol ve baş ağrısı

    Heralde bu ağrı,yüksek ritm ve daralan damarların sebebi,ben kullandığım zamanlarda zero p ile beraber alıyordum ve bu etki azalıyordu.
  10. Istanbul eczane prenly choriomon

    @bozo726 vpx markasinin pregnylini kullandim , amerikan urunuydu
  11. Cabaser ne zaman , hangi durumlar da kullanilir ?

    prolaktin kontrol edilmeli..yüksek değilse kullanılmamalı..
  12. Başarısız pct!

    Tecrubeyle sabit olarak uzun kürlerden sonra östrojeni veya prolaktini kısa sürede toparlayabiliyorken , lh-fsh gibi hormonları veya doğal testosteron degerini yerine getirmek için kullanılan pct ilaclarının dozajından cok gecen zaman cok daha etkili,insanlarda şöyle bir algı oluyor sizi tenzih ederek söylüuyorum bunu "pregnyl vurdum 2 hafta gecti deger niye yükselmedi..." yükselmek zorunda degil,bu sefer deger yükselmedi diye hop bir pregnyl daha..halbuki bir etkisi yok leydigleri zorlamaktan baska..beklemek en iyisi..
  13. Decavit

    Demir kürlerde bir katabolik etki olusturuyor diye bir şeyler okumustum ama suan tam hatırlayamıyorum ,bilen varsa konusalım
  14. Istanbul eczane prenly choriomon

    Her yeri aradım ama bulamadım ne charagon,ne pregnyl amerikan malı bir şey kullandım ama güzel çalıştı yani,libido toparladı..
  15. Susutanon kullanımı

    Bol su Maydanoz Potasyum içerikli besinler;Narenciye,muz,adaçayı vs ama ben bunları yapmama ragmen geçirememiştim liv52 kullanmıstım o ciddi iyi gelmişti vpxin

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×