-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
20 hafta uzun soluklu kür
Oluşturan:
Kadir35, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: KESKİN
Merhabalar,
Yeni kürümde boldenon ve dhd boldenon beraberinde var haftalık 2 ml - 2 ml şeklinde vuracağım.
SORULARIM:
Sizce bu ikisini aynı günde tek bir enjeksiyonda vurabilir miyim? Yoksa farklı günlere mi denk getirmeye çalışayım? KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Propionate Masteron Propionate Boldenon DHB Boldenon Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: batuhanyyigit
Tren küründeyim gün içerisinde inanılmaz derecede halsizlik ve uyku hali var ayrıca psikolojik bitik durumdayım neden kaynaklanıyor olabilir?
-
Yazan: parfait16
Herkese merhaba,
Şu anda testosterone enanthate boldenon küründeyim 4. Haftamda olduğum için kan tahlili verip değerlerimi görmek istedim.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 400mg Şu anda düşük E2 kaynaklı eklem sorunlarım mevcut ama libido ereksiyon sorunum yok. Doz güncellemesi düşünüyorum E2 yükselmesi için 750 mg testo e yükseltmeyi planlıyorum bolde dozu aynı kalacak 400 mg olarak. Ve eklem sağlığı içinde 200 mg npp eklemeyi planlıyorum. Kan tahlillerimi ve güncel formumu bırakacağım yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
KAN TESTİ SONUÇLARIM:
-
Yazan: kadirguloglu
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme aşağıdaki seçenekler ile başladım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron 500mg Boldenon 500mg SORULARIM:
Kullanmam gereken PCT ürünleri var mı? Kullanmam gereken vitaminler nelerdir? Yorumlarınız için teşekkür ederim.
-
Yazan: Aslanbektass
Selamlar iyi forumlar herkese,
KÜR İÇERİĞİM: (10 HAFTADIR)
Testosteron Boldenon Kürün gidişatına göre bir sorun çıkmazsa eğer bir anabolizan daha eklemek istiyorum.
EKLENEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM ÜRÜNLER:
Deca/Npp Trenbolone Enanthate Fikirlerinizi öğrenebilir miyim daha önce tren kullandığımı belirtmek isterim şimdiden teşekkür ederim.
-