Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

levenna    13
hectordoyle, 49 dakika önce yazdı:

Bu sabah yaptığım kan tahlilinden sonra nessie'ye de olumlu bakmıyorum artık, en azından yeni seri testosteron için.

Güncel olarak 350 mg yeni seri nessie test e + 350 mg humax masteron kullanıyorum testoyu haftada 2 defa (175x2) masteronu da günlük 50 mg şeklinde vuruyorum. Dün gece 175 mg vurdum ve bu sabah yaptığım kan tahlilindeki sonuç ortada. Normalde 1500 den aşağı total testosteron görmeyen biri olarak ilk defa böyle bir sonuç aldım. Elimde kalan yeni seri nessie testoların hepsini çöpe attım. Nessie testosunu alıcaksanız bu da böyle ufak bir referans olsun. 

Screenshot 2026-08-21 114814.png

Bütün markalar tek tek patlıyor nessie testolari haftada 4ml vura vura bitirecegiz o zaman 😃 Bos değildir galiba olsaydi total t cakilirdi ama baya underdose gibi. 

Suan zphc nin bile anaboliklerini onermiyorlar, sadece testosunu kullanmaya devam edeceğiz artık. Yakında bir pharmacom deneyesim var mevcut markaların hepsinde bir sey çıkmaya başladı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hectordoyle, 34 dakika önce yazdı:

Yok ulaşmadım ulaşmakta istemiyorum açıkçası uğraşmak gelmiyor içimden. Eğer kendisine ulaşırsam tüm değerlerine hakaret ederken bulurum kendimi. 

Yani şöyle direk 1.el o kişiyle kontak kurup direk ilk elden tedarikse,, bence durumu bir ona iletip dönüşünü paylaşmanız daha iyi olabilirdi. Testo da en kötü markalar bile bu riski kolay kolay almıyor ken, nessie de sanmam. Marka kalmıyor günden güne... 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokhanyavuzmusic, 35 dakika önce yazdı:

zhpc testo su alim mi bari ne yapim artık geriye pek şeçenek kalmadı gibi birde bu var iran diyor adam o abdul bilmem ne yerine bunu al diyordu - abdül den 150 vuruyordum haftalık 550 çıktı testo şuan 250 yi komple vuruyorum 2 ampül kaldı - birşeyler almam lazım ampül sağlıklı oluyor diye ilk tercihim

İran Testo.jpg

Bu arada fiyat ne bunun? Geçmiş konularda Bahsettiğiniz markaları hepsini aynı kişi mi satıyor? Bu İran testo hiç karşıma çıkmadı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    75

Bazı seriler boş geliyor demekki. Biz de yeni seri enth. kullanıyoruz ama dolu çıktı. Dediğiniz gibi balon patlamış olabilir. Bence satıcıyla iletişime geçin iade isteyin. Baya duruyorlardı arkasında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
levenna, 18 dakika önce yazdı:

Bütün markalar tek tek patlıyor nessie testolari haftada 4ml vura vura bitirecegiz o zaman 😃 Bos değildir galiba olsaydi total t cakilirdi ama baya underdose gibi. 

Suan zphc nin bile anaboliklerini onermiyorlar, sadece testosunu kullanmaya devam edeceğiz artık. Yakında bir pharmacom deneyesim var mevcut markaların hepsinde bir sey çıkmaya başladı.

Nessie testosunu kardeşim de kullandı, ki kendisi only testo dışında kür yapan biri değil. Ben daha yeni seri nessie yi kullanmaya başlamadan önce kardeşim kullandı ve ilacın tam dolu olmadığından şikayetçiydi, sonrasında ben de kullanmaya başladım ve sonuç ortada. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
GomuGomuFuseN, 26 dakika önce yazdı:

Bu arada fiyat ne bunun? Geçmiş konularda Bahsettiğiniz markaları hepsini aynı kişi mi satıyor? Bu İran testo hiç karşıma çıkmadı 

100 lük iran var 1500
250 lik iran var 1500 
250 lik kırmızı iran var 2000 
zhpc 10ml var - 2500

ben önce haftalık 100 yapiyordum - kan tahlilide 720 çıktı - sonra haftalık 250 şu mavi olandan aldım - kan tahlilinde 550 çıktı onu şuan 250 vuruyorum
adama sordum bence 2 si de aynı dedi bu kırmızıda olandan al diyor - 
arkadaşada zhpc aldık - kodu vs doğruladı - paketleme vs orjinal görünüyor - menlun - 

kırmızıyı araştırdım öyle bir firma varmış ama gerçek mi bilemiyorum - diğer 2 iran 1.5 sene önce gerçekti bence ucuzdu çünkü 500 1000 lira felandı - şimdi türkiyede üretiyorlar çakma herhalde 100 vururken 720 çıkan 150 de nasıl 550 olur - ya ben kür yapsamda gerçek dozda 200 250 mg den üstünü kullanmayı düşünmüyorum -

ampül ler benim açımdan hijjenik - vial ile alakalı endişelerim var ben çok basmiyorum 10 haftada gider o vial bana  sanırım o arada bakteri oluşurmu sakat işte bilemedim

WhatsApp Image 2026-08-04 at 02.32.00.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-04 at 02.24.50.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-04 at 02.24.45.jpeg

İran Testo.jpg

WhatsApp Image 2026-08-03 at 20.50.52.jpeg

WhatsApp Image 2026-08-21 at 13.23.04.jpeg

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    78
gokhanyavuzmusic, 1 dakika önce yazdı:

100 lük iran var 1500
250 lik iran var 1500 
zhpc 10ml var - 2500

ben önce haftalık 100 yapiyordum - kan tahlilide 720 çıktı - sonra haftalık 250 şu mavi olandan aldım - kan tahlilinde 550 çıktı onu şuan 250 vuruyorum
arkadaşada zhpc aldık - kodu vs doğruladı - paketleme vs orjinal görünüyor - menlun - 

kırmızıyı araştırdım öyle bir firma varmış ama gerçek mi bilemiyorum - diğer 2 iran 1.5 sene önce gerçekti bence ucuzdu çünkü 500 1000 lira felandı - şimdi türkiyede üretiyorlar çakma herhalde 100 vururken 720 çıkan 150 de nasıl 550 olur - ya ben kür yapsamda gerçek dozda 200 250 mg den üstünü kullanmayı düşünmüyorum -

ampül ler benim açımdan hijjenik - vial ile alakalı endişelerim var ben çok basmiyorum 10 haftada gider o vial bana  sanırım o arada bakteri oluşurmu sakat işte bilemedim

İran Testo.jpg

Haftalık 250mg test ile kan tahlilinde test değeri 550 mi çıktı? Eğer öyleyse ilaçlar boş hocam çok düşük çıkmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
rauthos, 1 dakika önce yazdı:

Haftalık 250mg test ile kan tahlilinde test değeri 550 mi çıktı? Eğer öyleyse ilaçlar boş hocam çok düşük çıkmış.

hayır 250 lik kutudan - 150 vuruyordum pazaretsi 0.3 perşembe 0.3 trt yapiom - 550 çıktı - şuan 250 olarak vuruyorum aynı ürünü 3 hafta oldu yani 

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    443
gokhanyavuzmusic, 1 saat önce yazdı:

selam bu ürün satılmiyormuş artık - güncel aldığınız bu tarz bir ürün varmı ?

Malesef yurt içinde yok yurt dışından da artık hiç bir şey getirtilemiyor belki aracı siteyle fln alabilirsin ama çok pahalıya gelir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
gokhanyavuzmusic, 12 dakika önce yazdı:

100 lük iran var 1500
250 lik iran var 1500 
zhpc 10ml var - 2500

İran Testo.jpg

WhatsApp Image 2026-08-21 at 13.23.04.jpeg

Andozix veya zphcyi al diğer paylaştıkların patlak olan iran testolardan. 100 mg iran testo yok bile resmen sahteyim diye bağırıyor. Andozixi diğer aburaihanları satan adam satıyorsa muhtemelen andozixide fake yapmanın bi yolunu bulmuştur . Bu satıcıdan uzak durman hayrına olur.

• 100 Puan 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    41
hectordoyle, 29 dakika önce yazdı:

Nessie testosunu kardeşim de kullandı, ki kendisi only testo dışında kür yapan biri değil. Ben daha yeni seri nessie yi kullanmaya başlamadan önce kardeşim kullandı ve ilacın tam dolu olmadığından şikayetçiydi, sonrasında ben de kullanmaya başladım ve sonuç ortada. 

Nessieyi etiket dışı hammadde kullanmasından dolayı bir daha kullanmayacağımı önceden yazmıştım ama ilk defa ilacın underdose olduğunu görüyorum daha önce kendim dahil çevremdekilerin hepsi üç aşağı beş yukarı beklenen değerleri aldı. Buna benzer tahlil gören arkadaşlar var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
KAVINSKI, 18 dakika önce yazdı:

Nessieyi etiket dışı hammadde kullanmasından dolayı bir daha kullanmayacağımı önceden yazmıştım ama ilk defa ilacın underdose olduğunu görüyorum daha önce kendim dahil çevremdekilerin hepsi üç aşağı beş yukarı beklenen değerleri aldı. Buna benzer tahlil gören arkadaşlar var mı?

Maalesef hocam ugl nin kaderi bu. Flakondan flakona değişiyor olabilir. Ben zannetmiyorum komple bos seri çıkardıklarını ama muhtemelen arada underdose olanlar çıkabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yhy789    7
hectordoyle, 58 dakika önce yazdı:

Dostum tahlille birlikte satıcıya atabilir misin sonucu eğer 1. Elden alıyorsan iade yapar diye düşünüyorum bizde bilgilenmiş oluruz

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI, 40 dakika önce yazdı:

Andozix veya zphcyi al diğer paylaştıkların patlak olan iran testolardan. 100 mg iran testo yok bile resmen sahteyim diye bağırıyor. Andozixi diğer aburaihanları satan adam satıyorsa muhtemelen andozixide fake yapmanın bi yolunu bulmuştur . Bu satıcıdan uzak durman hayrına olur.

üretici değil ya adam - bundan zhpc - humax - felan aldık - alan mutlu - ürünlerde kodları felan doğru çıktı - genel olarak hediye felanda yapar - aynı gün kargolar - vs - kendi de demişti bana zaten - kırmızıyı al diye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gokhanyavuzmusic, 24 dakika önce yazdı:

üretici değil ya adam - bundan zhpc - humax - felan aldık - alan mutlu - ürünlerde kodları felan doğru çıktı - genel olarak hediye felanda yapar - aynı gün kargolar - vs - kendi de demişti bana zaten - kırmızıyı al diye 

ama tabi sonuçta karaborsa ve  ne kadar güvenilir bilemiyorum , alip denemekten başka çarem yok

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yahya0031    0
Human, 19.08.2026 - 08:02 yazdı:

edeceği 35 dolar fazla veriyorsun

ben nessie bolde kullandığım dönemde 600 testo 200 bolde vuruyordum bolde yerlerdeydi ilk kürümdü büyüyemedim e2 den dolayı kimisinde baskılamıyor kimisindede diplerde geziyor

O fiyata Satan saticiyi nerden bulabilirim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25

1 kişide böyle sonuç çıktı diye nessie patladı yorumları yapanlar ne yaşıyor? ona bakarsanız ben şuan humax tren kullanıyorum ve underdose oldugunu düşünüyorum, humax boldeyi de gram sevmemiştim zaten, yani bu durumda humax da mı patladı? sakin olun arkadaşlar. aktif nessie kullanıyorum parasının üstünde performans sergiliyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    13
trenhex, 58 dakika önce yazdı:

1 kişide böyle sonuç çıktı diye nessie patladı yorumları yapanlar ne yaşıyor? ona bakarsanız ben şuan humax tren kullanıyorum ve underdose oldugunu düşünüyorum, humax boldeyi de gram sevmemiştim zaten, yani bu durumda humax da mı patladı? sakin olun arkadaşlar. aktif nessie kullanıyorum parasının üstünde performans sergiliyor.

Dediğim gibi ugl nin kaderi bu. Bir flakon underdose ya da bos gelebilir ama tabii ki bu insanların güvenini sarsacak. Onun disinda katiliyorum. Testosunu kullanıp testlerden normal sonuc almis kişiler de var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
levenna, 55 dakika önce yazdı:

Dediğim gibi ugl nin kaderi bu. Bir flakon underdose ya da bos gelebilir ama tabii ki bu insanların güvenini sarsacak. Onun disinda katiliyorum. Testosunu kullanıp testlerden normal sonuc almis kişiler de var.

evet hocam katılıyorum en sağlam dediğimiz markalar bile bi boş bi dolu gönderiyor bazen ben bunu zphc'de yaşadım, veya hayatımda kullandığım en iyi tren 3 yıl önce pharmtech treniydi ama şuan pharmtech alınır mı hiç sanmıyorum yani relax olması biraz insanımız hemen ilk kusurda patladı demek yanlış çünkü belki üretim sırasında oluşan bi sorundan kaynaklı bilemeyiz . relax olup deneyip görmek lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    443
gönderildi (düzenlendi)
trenhex, 1 saat önce yazdı:

evet hocam katılıyorum en sağlam dediğimiz markalar bile bi boş bi dolu gönderiyor bazen ben bunu zphc'de yaşadım, veya hayatımda kullandığım en iyi tren 3 yıl önce pharmtech treniydi ama şuan pharmtech alınır mı hiç sanmıyorum yani relax olması biraz insanımız hemen ilk kusurda patladı demek yanlış çünkü belki üretim sırasında oluşan bi sorundan kaynaklı bilemeyiz . relax olup deneyip görmek lazım 

pharmtech zaten doğu avrupa markası normal şartlarda da alınmaz senin nasibinde dolu tren kullanmak varmış :D

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    25
berkay16, 5 dakika önce yazdı:

pharmtech zaten doğu avrupa markası normal şartlarda da alınmaz senin nasibinde dolu tren kullanmak varmış :D

zehir gibiydi ya inanılmaz etki almıştım hayatımda tren öksürüğünü yaşatan tek markaydı bi daha da almadım zaten forumda çok fazla kötü yorum vardı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
trenhex, 30 dakika önce yazdı:

zehir gibiydi ya inanılmaz etki almıştım hayatımda tren öksürüğünü yaşatan tek markaydı bi daha da almadım zaten forumda çok fazla kötü yorum vardı 

tren öksürüğü doluluktan ziyade kalitesiz pişirmeyle alakalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
trenhex, 5 saat önce yazdı:

Bana boş seri geldi bunun farkındayım ama testodan böyle bir sonuç alınca ister istemez aynı markanın diğer ürünlerine de pek sıcak bakamıyorsun. Benim de şuan elimde daha öncesinde aldığım nessie ve humax marka ilaçlar var ama sırf bu kötü çıktı diye bu elimde olanları çöpe atacak değilim :D 

Testosteron olarak şuan yeni bir markayı deniyorum ama daha yeni seri nessie ürünlerini almam. Eski seri elime geçerse kullanırım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    443
hectordoyle, Bir saat önce yazdı:

Bana boş seri geldi bunun farkındayım ama testodan böyle bir sonuç alınca ister istemez aynı markanın diğer ürünlerine de pek sıcak bakamıyorsun. Benim de şuan elimde daha öncesinde aldığım nessie ve humax marka ilaçlar var ama sırf bu kötü çıktı diye bu elimde olanları çöpe atacak değilim :D 

Testosteron olarak şuan yeni bir markayı deniyorum ama daha yeni seri nessie ürünlerini almam. Eski seri elime geçerse kullanırım

Dolum hatası olabilir mi acaba nessie yerli ama en azından bi itibarı var bence bilerek boş ürün yollamazlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    144
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

Dolum hatası olabilir mi acaba nessie yerli ama en azından bi itibarı var bence bilerek boş ürün yollamazlar

illaki sorun olabilir diye düşünüyorum.çok iyi pharmalarda bile tek tük boş underdose sorunlu ürün çıkıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp