Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Sinan35    6
Ruthless, 3 saat önce yazdı:

O paraya zphc alabilirsin, humax 35 dolar nessieyede 35den fazla vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Bulabilirsen 1000-1200tl civari İran da alabilirsin 

düzgün satıcı bulamadım, bulduklarım iki katı fiyat çekiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, hiç Nessie almadim 

Bu fiyatlar normal mi bu ürünlerinden hangisi alınabilir ? Kullanmış olan bilen vs yorum yapabilir mi ? Alınır mi ? 

Diyelim aldık , bu kodlari sitesinden girince orjinal diyebilirmiyiz?

IMG_20260820_210824_073.thumb.jpg.3b1892cfca17b6788cd0b647d1016099.jpg

Nessie

• Test e 2200
  • Test p 2000
  • Test c 2100
  • Tren e 3000
  • Tren a 2600
  • Masteron p 2600
  • Masteron e 3000
  • Npp 2350
  • Deca 2600
  • Boldenon 2350
  • Winstrol 2000
  • Parabolin 3200
  • Primabolon 4000 
  • Clenbuterol 1500
  • Danabol 1500
  • Stanol 1500
  • Oxandrolone 2500

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
gokhanyavuzmusic, 10 dakika önce yazdı:

Bu fiyatlar normal mi bu ürünlerinden hangisi alınabilir ? Kullanmış olan bilen vs yorum yapabilir mi ? Alınır mi ? 

Nessie
Test e 2200
Test p 2000
Test c 2100
Tren e 3000
Tren a 2600
Masteron p 2600
Masteron e 3000
Npp 2350
Deca 2600
Boldenon 2350
Winstrol 2000
Parabolin 3200
Primabolon 4000 
Clenbuterol 1500
Danabol 1500
Stanol 1500
Oxandrolone 2500

Ürününe göre değişmekle beraber 500-700 tl civarı fazladan satıyor

Kodları sitesinde okutunca her zaman orijinal gösterir onda bir problem yok ama genel olarak ilaçlardaki kodlama sistemine güvenmemek lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    75
gokhanyavuzmusic, 14 dakika önce yazdı:

Nessie
Test e 2200
Test p 2000
Test c 2100
Tren e 3000
Tren a 2600
Masteron p 2600
Masteron e 3000
Npp 2350
Deca 2600
Boldenon 2350
Winstrol 2000
Parabolin 3200
Primabolon 4000 
Clenbuterol 1500
Danabol 1500
Stanol 1500
Oxandrolone 2500

Kaliteli ürün sonuçları da satıcıda mevcut. Forumda paylaşılmıştı ama fiyat biraz pahalı geldi. Testo E. 1200-1300 bandında satılıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 25 dakika önce yazdı:

Kaliteli ürün sonuçları da satıcıda mevcut. Forumda paylaşılmıştı ama fiyat biraz pahalı geldi. Testo E. 1200-1300 bandında satılıyor

Sadece Testo e mi pahalı diyorsunuz , diğerleri nasil

hectordoyle, 25 dakika önce yazdı:

Ürününe göre değişmekle beraber 500-700 tl civarı fazladan satıyor

Kodları sitesinde okutunca her zaman orijinal gösterir onda bir problem yok ama genel olarak ilaçlardaki kodlama sistemine güvenmemek lazım

Bu arkadaş üzerine koyup satıyor demekki, ben ana satanı bulamadım , Nessie ler için yazan ile içerik aynı deniyordu Forum dada , 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
gokhanyavuzmusic, 11 dakika önce yazdı:

Bu arkadaş üzerine koyup satıyor demekki, ben ana satanı bulamadım , Nessie ler için yazan ile içerik aynı deniyordu Forum dada , 

Tren a tren e test e boldenon ürünlerini kullandım, testosunun apse ve ağrı yapması dışında diğer ilaçlarında problem yaşamadım. Testosteron dışında (en azından benim için) anabolik alınacaksa bence şuanki durumda tercih edilebilir bir marka. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 33 dakika önce yazdı:

Tren a tren e test e boldenon ürünlerini kullandım, testosunun apse ve ağrı yapması dışında diğer ilaçlarında problem yaşamadım. Testosteron dışında (en azından benim için) anabolik alınacaksa bence şuanki durumda tercih edilebilir bir marka. 

Bende tren e masteron E Testo e düşünüyorum, primo su hakkında duyumlar nasıl ? Primolara güven olsa önceliğim o olacak ama bilemedim

Tren nasıl di ? Ben 200 tren düşünüyorum 200 masteron 200 250 testo 

Eğer yazan ile doz denildiği gibi aynı ise benim için mükemmel , daha düşük doz bile yapabilirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
gokhanyavuzmusic, 1 dakika önce yazdı:

Bende tren e masteron E Testo e düşünüyorum, primo su hakkında duyumlar nasıl ? Primolara güven olsa önceliğim o olacak ama bilemedim

Tren nasıl di ? Ben 200 tren düşünüyorum 200 masteron 200 250 testo 

Eğer yazan ile doz denildiği gibi aynı ise benim için mükemmel , daha düşük doz bile yapabilirim

Bu konunun birkaç sayfa öncesinde janoshik testleri var. Primo için yok ama genel olarak primo önermem, hem fiyatı çok pahalı hem de şuanki durumda risk fazla, tren test masteron iyi bir kombinasyon. Treninden memnunum, kullanırken tren öksürüğüne hiç denk gelmedim bu markada ne ilginçtir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
hectordoyle, 17 dakika önce yazdı:

Bu konunun birkaç sayfa öncesinde janoshik testleri var. Primo için yok ama genel olarak primo önermem, hem fiyatı çok pahalı hem de şuanki durumda risk fazla, tren test masteron iyi bir kombinasyon. Treninden memnunum, kullanırken tren öksürüğüne hiç denk gelmedim bu markada ne ilginçtir

Ben günlük 50 mg tren a alırken de öksürük olmadi. Humax, nessie ve zphc üçünde de olmadı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 30 dakika önce yazdı:

Link yapistirimisin zahmet olmazsa , tren öksürügu Sinerlere yakın bir yere enjeksiyon denk gelince oluyormuş , yabancı videolarda öyle gördüm, ben daha önce tren ace kullanmıştım, iğneleri hemşire bir hanım yaptı, bendede olmadı hiç , artık kendim yapıyorum olmaz umarım, düşük doz ufak bir kür yapmak istiyorum, lipidlerim ve genel sağlığın fazla bozulmasın diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
gönderildi (düzenlendi)
Seffa, 16 dakika önce yazdı:

Ben günlük 50 mg tren a alırken de öksürük olmadi. Humax, nessie ve zphc üçünde de olmadı. 

Nessie den menlun kaldiniz mi tren inden ?

tarihinde gokhanyavuzmusic tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
gokhanyavuzmusic, 8 dakika önce yazdı:

Nessie den menlun kaldiniz mi tren inden ?

Evet hala onu kullanıyorum memnunum etkilerinden. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
Seffa, 43 dakika önce yazdı:

Humax ve noxy de öksürüğün kralını yaşadım. İlk tren kullandığım zaman SP Labs kullanmıştım enanthate versiyonunda öksürük yaşamadım ama acetate esterinde her enjeksiyonda öksürtüyordu

gokhanyavuzmusic, 29 dakika önce yazdı:

Link yapistirimisin zahmet olmazsa , tren öksürügu Sinerlere yakın bir yere enjeksiyon denk gelince oluyormuş , yabancı videolarda öyle gördüm, ben daha önce tren ace kullanmıştım, iğneleri hemşire bir hanım yaptı, bendede olmadı hiç , artık kendim yapıyorum olmaz umarım, düşük doz ufak bir kür yapmak istiyorum, lipidlerim ve genel sağlığın fazla bozulmasın diye

Sinirlere denk gelmesiyle alakalı değil durum, ilaç az miktarda damardan direkt dolaşıma girince akciğerlere ulaşıp ağızda metalik bir tat ve ciğerlerini sanki bi elinle küçültüyormuşsun gibi bir his geliyor, öksürük dediğimiz durum bu aslında. Buna pulmoner mikroembolizmi deniyor. Diğer ilaçlarda da bu başına gelebilir ama trenbolon kullanırken bu durumun daha sık olmasının nedeni ilacın yapısı ve içindeki yağın vücuttaki prostaglandinleri tetikleyip yine bahsettiğim ciğerlerdeki küçülme etkisini yaşatması. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 28 dakika önce yazdı:

Humax ve noxy de öksürüğün kralını yaşadım. İlk tren kullandığım zaman SP Labs kullanmıştım enanthate versiyonunda öksürük yaşamadım ama acetate esterinde her enjeksiyonda öksürtüyordu

Sinirlere denk gelmesiyle alakalı değil durum, ilaç az miktarda damardan direkt dolaşıma girince akciğerlere ulaşıp ağızda metalik bir tat ve ciğerlerini sanki bi elinle küçültüyormuşsun gibi bir his geliyor, öksürük dediğimiz durum bu aslında. Buna pulmoner mikroembolizmi deniyor. Diğer ilaçlarda da bu başına gelebilir ama trenbolon kullanırken bu durumun daha sık olmasının nedeni ilacın yapısı ve içindeki yağın vücuttaki prostaglandinleri tetikleyip yine bahsettiğim ciğerlerdeki küçülme etkisini yaşatması. 

Anladım müthiş anlatım olmuş teşekkürler, Nessie evet diyorsunuz yani uzun lafın kısası dimi 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
STRESSAVAR    1
hectordoyle, 13 saat önce yazdı:

1ml enjektörle enjeksiyon yapıyorum testosunu ilk başlarda bu sorunu hep yaşadım ama bir tavsiye üzerine her 0.1ml 'i 15-20 saniye civarında enjekte ederek toplamda 1.5-2 dk da vuruş yaptım yavaş yavaş sorun ortadan kalktı artık ödem,ağrı hissetmiyorum sadece enjeksiyon yerine parmagınla bastırırsanız hafif bir sızı oluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
gokhanyavuzmusic, 11 saat önce yazdı:

Anladım müthiş anlatım olmuş teşekkürler, Nessie evet diyorsunuz yani uzun lafın kısası dimi 

Bu sabah yaptığım kan tahlilinden sonra nessie'ye de olumlu bakmıyorum artık, en azından yeni seri testosteron için.

Güncel olarak 350 mg yeni seri nessie test e + 350 mg humax masteron kullanıyorum testoyu haftada 2 defa (175x2) masteronu da günlük 50 mg şeklinde vuruyorum. Dün gece 175 mg vurdum ve bu sabah yaptığım kan tahlilindeki sonuç ortada. Normalde 1500 den aşağı total testosteron görmeyen biri olarak ilk defa böyle bir sonuç aldım. Elimde kalan yeni seri nessie testoların hepsini çöpe attım. Nessie testosunu alıcaksanız bu da böyle ufak bir referans olsun. 

Screenshot 2026-08-21 114814.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 06.12.2025 - 19:09 yazdı:

selam bu ürün satılmiyormuş artık - güncel aldığınız bu tarz bir ürün varmı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
gönderildi (düzenlendi)
hectordoyle, 6 dakika önce yazdı:

Bu sabah yaptığım kan tahlilinden sonra nessie'ye de olumlu bakmıyorum artık, en azından yeni seri testosteron için.

Güncel olarak 350 mg yeni seri nessie test e + 350 mg humax masteron kullanıyorum testoyu haftada 2 defa (175x2) masteronu da günlük 50 mg şeklinde vuruyorum. Dün gece 175 mg vurdum ve bu sabah yaptığım kan tahlilindeki sonuç ortada. Normalde 1500 den aşağı total testosteron görmeyen biri olarak ilk defa böyle bir sonuç aldım. Elimde kalan yeni seri nessie testoların hepsini çöpe attım. Nessie testosunu alıcaksanız bu da böyle ufak bir referans olsun. 

Nessie balonu da söndü desene :)

tarihinde boldiboldi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    33
hectordoyle, 5 dakika önce yazdı:

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.115
hectordoyle, 6 dakika önce yazdı:

Instagram'a düşmesinden belliydi zaten :D Nessie defteri de kapanmıştır artık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
Seffa, 1 dakika önce yazdı:

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz acaba ?

Yaklaşık 1 aydır. Ondan önce zphc kullanıyordum. 

boldiboldi, 4 dakika önce yazdı:

Nessie balonu da söndü desene :)

Balon sönmedi patladı artık :D 

Fuhrer, 4 dakika önce yazdı:

Instagram'a düşmesinden belliydi zaten :D Nessie defteri de kapanmıştır artık

Evet hocam anaboliklerine de bir güvenim yok artık, eski seri nessie ler ne güzel çalışıyordu bu da patladı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.115
hectordoyle, 2 dakika önce yazdı:

Yaklaşık 1 aydır. Ondan önce zphc kullanıyordum. 

Balon sönmedi patladı artık :D 

Evet hocam anaboliklerine de bir güvenim yok artık, eski seri nessie ler ne güzel çalışıyordu bu da patladı 

satıcıya ulaştın mı? Cevabını merak ediyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    828
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

satıcıya ulaştın mı? Cevabını merak ediyorum

Yok ulaşmadım ulaşmakta istemiyorum açıkçası uğraşmak gelmiyor içimden. Eğer kendisine ulaşırsam tüm değerlerine hakaret ederken bulurum kendimi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
boldiboldi    37
hectordoyle, 1 dakika önce yazdı:

Yok ulaşmadım ulaşmakta istemiyorum açıkçası uğraşmak gelmiyor içimden. Eğer kendisine ulaşırsam tüm değerlerine hakaret ederken bulurum kendimi. 

Muhtemelen öyle olur hocam. Overdose satan elemana ben de az daha kontrolü kaybedip hiç duymak istemeyeceği şeyler söylüyordum az daha. Yazdım yazdım sildim. İnsanın başı belaya girer. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, 23 dakika önce yazdı:

zhpc testo su alim mi bari ne yapim artık geriye pek şeçenek kalmadı gibi birde bu var iran diyor adam o abdul bilmem ne yerine bunu al diyordu - abdül den 150 vuruyordum haftalık 550 çıktı testo şuan 250 yi komple vuruyorum 2 ampül kaldı - birşeyler almam lazım ampül sağlıklı oluyor diye ilk tercihim

İran Testo.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp