Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

Nessie pharma ürünleri hk.

Önerilen İletiler

Rma    52
trenhex, 2 dakika önce yazdı:

1200tl , iranlı satıcıda mk677 var mı sen bilirsin? bi de masteron ekleyeyim mi sence kürüne 750 testo 500 deca küründeyim aşırı iyi hissediyorum ama bi şeyler eksik gibi rimobolan yerine mast mantıklı olur mu

Sarmalar gereksiz gibi ya steroidledin yanında hissetmesi dahada zor oluyor ztn. Bence hiç sarm kullanma oral anavar fln eklesen on numara olur daha iyi verim alırsın her türlü. Bide mk gibi iştah arttıran sarmalarda yapılan son araştırmalar insüline zarar verebildiğini gözlemlenmiş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

trenhex    21
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

İyi olur deca ile masteronun güzel bir sinerjisi var. Nessie decası mı kullanıyorsun? 

aynen şuan her şey nessie , gayet iyi çalışıyor bozarsa tekar zphcye geçicem 

Rma, 2 dakika önce yazdı:

Sarmalar gereksiz gibi ya steroidledin yanında hissetmesi dahada zor oluyor ztn. Bence hiç sarm kullanma oral anavar fln eklesen on numara olur daha iyi verim alırsın her türlü. Bide mk gibi iştah arttıran sarmalarda yapılan son araştırmalar insüline zarar verebildiğini gözlemlenmiş 

muhtemelen mk almam ama daha fazla iştaha ihtiyacım var şu sıralar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
trenhex, 5 dakika önce yazdı:

kanka yanıtı düzenledim bak mast ekleyeyim mi sence

Kendi masteron deneyimlerimi söylüyorum Knk masteron harika birşey damar damar yapıyor her steroidle kombine oluyor ve diğer steroidlerin kandaki etkinliğinide arttırıyor. Bence primodan daha iyi bir ilaç Senin durumunda mükemmel bir ilaç decanın libido etkisini çok azaltıyor. Güzel libido destegi sağlıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    782
trenhex, 3 dakika önce yazdı:

aynen şuan her şey nessie , gayet iyi çalışıyor bozarsa tekar zphcye geçicem 

Elimde humax npp var 1 kutu, hala nandrolon kullanmaya cesaret edemiyorum :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
Rma, 35 dakika önce yazdı:

Kendi masteron deneyimlerimi söylüyorum Knk masteron harika birşey damar damar yapıyor her steroidle kombine oluyor ve diğer steroidlerin kandaki etkinliğinide arttırıyor. Bence primodan daha iyi bir ilaç Senin durumunda mükemmel bir ilaç decanın libido etkisini çok azaltıyor. Güzel libido destegi sağlıyor

bazlarında iştah kestiğini duydum ondan çekiniyorum aslında

hectordoyle, 33 dakika önce yazdı:

Elimde humax npp var 1 kutu, hala nandrolon kullanmaya cesaret edemiyorum :D 

hocam açılsın diye ilk hafta 750 vurdum 😂

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    16

Nessie kullanıyorum güncel bir dostum elysian verdi denemek için, nessie kesip elysian deneyeyim mi yoksa nessie mi devam mı edeyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenhex    21
oguuzars, 25 dakika önce yazdı:

Nessie kullanıyorum güncel bir dostum elysian verdi denemek için, nessie kesip elysian deneyeyim mi yoksa nessie mi devam mı edeyim

dedem hep derdi ki ' bir şey çalışıyorsa bozma'

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
oguuzars, 2 saat önce yazdı:

Elysian çöp Knk bulaşma hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    5
trenhex, 2 saat önce yazdı:

dedem hep derdi ki ' bir şey çalışıyorsa bozma'

Ben yaptım o hatayı kür pic oldu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dess    5
trenhex, 3 saat önce yazdı:

1200tl , iranlı satıcıda mk677 var mı sen bilirsin? bi de masteron ekleyeyim mi sence kürüne 750 testo 500 deca küründeyim aşırı iyi hissediyorum ama bi şeyler eksik gibi rimobolan yerine mast mantıklı olur mu

nessie için çok fazla satıcı var instada bulduğum hangisine güvenicez peki hocam, selamlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
Dess, 6 dakika önce yazdı:

nessie için çok fazla satıcı var instada bulduğum hangisine güvenicez peki hocam, selamlar 

Olay o ya zaten 😁 Bilemezsin. Fiyatlar uysun, tavrına bak, fotoğraf iste kendi eliyle çektiği. Bunlar haricinde kader kanka inş düzgunune denk gelirsin ,D. Ama nessienin sahtesi yok diye biliyorum şu an ne olur ne olmaz sen yinede kontrol et

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    782
Dess, 23 dakika önce yazdı:

Ben de bugün normal nessie aldığım kişi dışında birine denk geldim, yeni seri nessie tren enanthate 3600, test enanthate için 2000 tl fiyat verdi. Deneme yanılmayla denk gelirsin illa

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BAFRALI    1

Nessie satıcı bulamadığım için Shree primo kullanıyorum çalıştığını nasıl anlarım düşük doz olması önemli değil bolde vs. olmasın kaçıncı hafta test vermeliyim ve hangi testleri yaptırmalıyım test e npp ve primo kürüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    803
BAFRALI, 30 dakika önce yazdı:

Nessie satıcı bulamadığım için Shree primo kullanıyorum çalıştığını nasıl anlarım düşük doz olması önemli değil bolde vs. olmasın kaçıncı hafta test vermeliyim ve hangi testleri yaptırmalıyım test e npp ve primo kürüm

ürününü HPLC testi yapan bir laboratuvara gönder dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dess    5
hectordoyle, 18 saat önce yazdı:

Ben de bugün normal nessie aldığım kişi dışında birine denk geldim, yeni seri nessie tren enanthate 3600, test enanthate için 2000 tl fiyat verdi. Deneme yanılmayla denk gelirsin illa

pahalı hocam ben testo 1200e kadar düştüm fiyat listesi aramamı 🤣

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    782
Dess, 2 saat önce yazdı:

pahalı hocam ben testo 1200e kadar düştüm fiyat listesi aramamı 🤣

Ben de normalde o fiyatlardan alıyorum zaten, bugün de 2 flakon nessie test enanthate siparişi verdim. Her ne kadar kullanmıycam markayı desem de ilaç ucuz ve çalışıyor. Enjeksiyon ağrısına da katlanıcaz artık :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erenroids    0

Bugün benimde karşıma çıkan bir marka ve çok şaşırttı çünkü kişi aşırı derecede övdü ve infolar verdi fiyatları da gayet normal piyasa şartlarında 

Screenshot_20260513-213820.thumb.jpg.3b1ef764aa44493154a429cd565cfd8c.jpg Screenshot_20260513-213757.jpg Screenshot_20260513-213852.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
erenroids, 3 saat önce yazdı:

Bugün benimde karşıma çıkan bir marka ve çok şaşırttı çünkü kişi aşırı derecede övdü ve infolar verdi fiyatları da gayet normal piyasa şartlarında 

Bizde bulcaz inşallah yakında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erenroids    0
matiquew133, 1 dakika önce yazdı:

Bizde bulcaz inşallah yakında

Valla adam bana kendi yazdı bitane anabolik ile alakalı wp grubunda sohbet dönüyordu normal sonra özelden yazıp  ne satıyorsun diye girdi konuya sonra nessie dediği bu markaya getirdi konuyu ve ısrarla tr malı olmadığını diyor da hiç inanmıyorum ona

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    782
matiquew133, 2 saat önce yazdı:

Nessie için pahalı mı?

Zphc bitti şimdi de nessie ele ayağa dolandı, ilacı toptan alan kafasına göre fiyat biçiyor. Daha uygunları var biraz daha araştır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    21
hectordoyle, 3 dakika önce yazdı:

Zphc bitti şimdi de nessie ele ayağa dolandı, ilacı toptan alan kafasına göre fiyat biçiyor. Daha uygunları var biraz daha araştır.

instadan bulur muyum hocam sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dess    5

1) toptan fiyatı

IMG_20260512_232754_364.thumb.jpg.907cf737c371095d685a783f694a63ae.jpg

2) güvenilir bir satıcıdan bulduğum en düşük fiyat listesi:

• test cypionat..........30$
  • test propionat..........27$
  • test suspensiyon.........29$
  • test enanthat.........30$
  • sustanon.........32$
  • masteron.........40$
  • Masteron enanthate 44$
  • boldenon..........34$
  • nandrolon decanoate.......34$
  • nandrolon phenylpropionate......32$
  • winstrol........27$
  • Rimobolan 55 $
  • tren acetat.........42$
  • tren enanthat........46$
  • Parabolan 50 $
  • oxandrolon tablet......40$
  • dianabol tablet.........26$
  • stanazolol tablet.......26$
  • clenbuterol tablet.......22$

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.