Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

sekpost

Ödem tutma nedenleri ?

Önerilen İletiler

sekpost    1

Arkadaşlar watson marka ilaç kullanıyorum 1 mm vurdugum halde testo bende ödem tutuyor ve halsizlik yapıyor idman yapamıyorum yürürken zorlanıyorum topallıyorum resmen bu konuda bilgisi olan arkadaşları yardımlarınızı bekliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emrah    1.426
sekpost, Şimdi yazdı:

Arkadaşlar watson marka ilaç kullanıyorum 1 mm vurdugum halde testo bende ödem tutuyor ve halsizlik yapıyor idman yapamıyorum yürürken zorlanıyorum topallıyorum resmen bu konuda bilgisi olan arkadaşları yardımlarınızı bekliyorum

İlaç steril değildir,tek çare kalçadan yapman.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekpost    1

KALÇADAN YAPIYORUM ZATEN 1 MM BOLDE VE DECA DA FAZLA BİR SIKINTI OLMUYOR AMA TESTO DA BÖYLE SORUN YARATIYOR

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
sekpost, 7 dakika önce yazdı:

KALÇADAN YAPIYORUM ZATEN 1 MM BOLDE VE DECA DA FAZLA BİR SIKINTI OLMUYOR AMA TESTO DA BÖYLE SORUN YARATIYOR

Watson zaten TR üretimi merdiven altı ürün.cok da şaşırmamak lazım ödem yapmasına.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sekpost    1
agfitness, 20.08.2020 - 15:14 yazdı:

Halk arasında "ödem" tıbbi olarak da "su tutumu" adı üzerinde vücudun özellikle kiriş olarak adlandırdığımız eklem ve ekleme en yakın bölgelerde meydana gelen su yoğunluğunun inflamasyon oluşturma biçimidir. Kişiden kişiye göre renkli veya renksiz, ağrılı veya ağrısız olarak seyir gösterir. Bir çok nedeni vardır. Genel olarak:
- Tuz, şeker, yüksek değer karbonhidrat tüketimi
- Troid hormonunun yavaş çalışması veya işlev bozukluğu
- Vücuttaki enfeksiyonlar (bir hastalık ile de oluşabilir veya vücuda giren hava, ilaçlar, besinler yoluyla oluşabilmektedir.) 
- Yüksek strese bağlı Kortizol yükselmesi veya Kortizolü yükselten ilaç veya alkol, uyuşturucu türevi maddeler
- Sigara kullanımı
- Karaciğer ve/veya böbrek enzimlerinde yükselme veya kistler
- Dopamin eksikliği
- Beslenme ve su tüketimindeki ani ve hızlı değişiklikler

... en temel nedenlerdir. Kısa bir süre ve sağlığı olumsuz etkilemeyecek şekilde rahatsız etmeyen ödemler normal karşılanabilir fakat bir kaç haftadan uzun sürüyor ve nedeni kullandığınız ilaçlar ve bol miktarda su içiyor olmanız değil ise bir hastalık veya enfeksiyon da söz konusu olabileceğinden dolayı genel sağlık uzmanı bir doktor veya endokrinoloji uzmanına giderek gerekli analizleri yaptırıp sorunun kaynağını bulmaya ve çözmeye çalışmanızda fayda var.

Sağlıklı sporlar...

Bilgilendirme için teşekküre ederim ama ilaç kaynaklı ödem  şuan testo yu 0.5 vurdum 1 mm yarısını şuan halsizlık  ve ödem yapmadı sanırım benim bünye ile  alakalı bi durum bu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wh00    149
sekpost, 2 saat önce yazdı:

Bilgilendirme için teşekküre ederim ama ilaç kaynaklı ödem  şuan testo yu 0.5 vurdum 1 mm yarısını şuan halsizlık  ve ödem yapmadı sanırım benim bünye ile  alakalı bi durum bu

Watson ödem yapıyor diye biliyorum ama bu ödemi sp de balkanda sustanonda yapabiliyor, ilk iğnelerinse vücut alışıyor 3.- 4. Den sonra 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
aakyez    25

olması gerekenden fazla hammadde koyunca da ( overdose diye bi ürün neden övülür hiç anlamam en iyi ürün üzerinde ne kadar yazıyorsa o kadar olan üründğr bana göre ) ödem tutuyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105

Günde 3 defa falan 30 dakka oraya soğuk buz falan tut, fazla ısınmasına izin verme. Enjeksiyondan sonra yarım saat yürü hareket et, masaj yap bölgeye. Hala ödem oluyorsa ilaç ya steril değil (ki zaten merdiven ürün asla üniversal sterillik standartlarında olamaz), ya hammaddede sıkıntı var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
d3lici    27

sinire denk gelmediğini var sayarsak bi steroid geç dağıldığı için ödem yapabilir, bunun önüne geçmek için enjektöre az miktarda Evigen (E vitamini) çekip ilacı seyreltip vurabilirsin ya da enjektöre çektiğin ilacı çok hafif ısıtıp vurabilirsin böylelikle akışkanlığı artacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Semih Erarslan    1.271

Bugun eczaneden ilaçlar için enjektör alacaktım siyah uçlu isteyince eczacı bayan ben burada sporculara iğne yapıyorum siyah uçlu baby insulin olarak bilinen iğneye ödem tutarsın onlar olmaz ödem yapar dedi ve kalçadan yeşil uçlu seçmem gerektiğini söyledi. Eğer iğne kullanımın bu yöndeyse değiştirerek denemeni öneririm. (bana sorsan direk markadan dolayı olduğunu söylerim ama almışsın bir kere bilgi vermek amaçlı yazdım) 

sekpost, 20.08.2020 - 14:49 yazdı:

tarihinde Semih Erarslan tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Semih Erarslan, Bir saat önce yazdı:

Bugun eczaneden ilaçlar için enjektör alacaktım siyah uçlu isteyince eczacı bayan ben burada sporculara iğne yapıyorum siyah uçlu baby insulin olarak bilinen iğneye ödem tutarsın onlar olmaz ödem yapar dedi ve kalçadan yeşil uçlu seçmem gerektiğini söyledi. Eğer iğne kullanımın bu yöndeyse değiştirerek denemeni öneririm. (bana sorsan direk markadan dolayı olduğunu söylerim ama almışsın bir kere bilgi vermek amaçlı yazdım) 

Doğru söylemiş geneli yeşildir ya yeşil ya da turuncu kullanin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.