Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

ZANE

STEROID KÜRÜNE BAŞLAMIŞ/BAŞLAYACAK ARKADAŞLARA TAVSİYELER

Önerilen İletiler

ZANE    8

Merhaba Peptidtürkiye ahalisi;

 

Tekrar bir antrenman hatalarıyla karşınızdayım. Konuda çok bilimsel konuşmak yerine çok sade şekilde bir anlatım yapacağım. Fakat bu sefer yazacağım konuya ÇOĞUMUZ DEĞİNMİYORUZ,ATLIYORUZ. 1 senelik okuduğum besyo'da görmediğim, tamamen arkadaşlarım,çevrem ile tecrübe ettiğim bir konu : STEROID KÜRÜ ESNASINDA-SONRASINDA TENDON SAKATLIKLARI

 

Öncelikle arkadaşlarıma tavsiyem, peptid/anabolik kürlerine giriyorsanız tendon sağlığıya ilgili çok daha dikkatli olmanızdır.

 

PEKİ NEDEN?

 

Anabolik steroidler kaslarımızı büyütmeye yönelik çalışırlar ve tabiri caizse tendonlarımız bu hıza yetişemez, sürekli geriden takip eder. Hatta bunla kalmayıp mevcut tendonlarımızı bir miktar daha inceltirler. Peki bu incelme nasıl oluyor? Ağırlık egzersizeri yaptıkça tendonlarda oluşan yeni kolojen fibrilleri kaslarımıza bağlı olmuyor ve egzersiz şiddetimiz arttıkça bu durumun vahimiyeti artıyor. Ayrıca anabolik steroid'ler kolojen sentezini düşürerek bizi sakatlıklara daha açık hale getiriyor.

 

PEKİ HER ANABOLİK STERİD BUNU YAPIYOR MU?

 

Aslında dolaylı yoldan olarak sakatlığa davetiye çıkarıyorlar. Peki ne neden oluyor?. Aldığımız Testesteron. Evet yanlış duymadınız. Yaklaşık haftalık 200 mg üzerinde aldığımız testesteron kolojen sentezimizi düşürmeye başlıyor. Fakat çok ilginç bir şekilde haftalık 100 ile 200 mg test. alındığında kolojen sentezi artıyor. Birçoğumuz bu doz ilaçla neredeyse hiç kas yapılmayacağını biliyoruz. Peki hangileri tendonlarımızı harap ediyor. Bu soruya cevap olarak söyleceğeim tek şey WINSTROL. Tendon ve eklemlerinizi elinize alıp ortopedist yolunu tutabilirsiniz. Müsabık arkadaşlar haricinde tavsiye etmiyorum.

ANAVAR,DECA,EQUIPOISE VE PRIMO kolojen sentezimizi arttırır. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi test. ile birlikte kür yaptığımızdan pek bir esprisi kalmıyor. Ama tedbiren arkadaşlara tavisyem bu ilaçlardan şaşmamaları.

 

TENDON İNCELMESİNİ-ZAYIFLAMASINI NASIL ÖNLEYEBİLİRİZ?

 

Bu sorunun cevabı maalesef HAYIR. Ama hayat kurtaracak bir ipucu verebilirim. Hedefinize yönelik minumum dozajla maksimum etkiyi alabilceğiniz kürler yapın. Kastettiğim şey 1000 mg. test. ve 200 mg primonolan kürü. Çok uçuk bir örnek olduğunu biliyorum. Etkiden çok yanetki yapacak bir kür. Daha düşük dozlarda test. ile daha etkili kürler yapılabilir.

 

ANABOLİK STEROİD KULLANIYORSAK NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

 

Yılda 16 haftadan fazla ve yüksek dozajlarla AAS kürü yapan, kabaca yılda 1'den fazla kür yapan arkadaşların özellikle bu bölüme dikkat etmesi lazım. ''Ağır kaldırmayın!!'' demek sorunumuzu kökten çözmüyor maalesef. Yıllar önce jay cutler kendisine orta derece sayılabilcek bir ağırlıkla kontrollü db. curl yaparken biceps'ini koparmıştı.

 

1- Formunuzun doğru olduğundan emin olun

2- Sakatlığa müsait egzersizlerden kaçının

3- Hareketleri AŞIRI KONTROLLÜ ŞEKİLDE YAPMAYIN!! Ağırlığın bizi kontrol etmesi sakatlık çıkaracağı gibi çok kontrollü egzersiz yapmamız da tendonlarımıza çok stres verecektir. Önlemek adına ; 2 saniye pozitif,1 saniye statik, 3 saniye negatif yerine 2-1-2 şeklinde yapmanız yararınıza olacaktır.

 

PEKİ TENDONLARIMIZI NASIL GÜÇLENDİRMELİYİZ?

 

Tendon güçlendirmek için arkadaşlara tavsiyem özellikle HGH,IGF-1,OSTARINE(SARM) ve cycle'dan çıkmak(tendonlara iyi gelen başka peptidler de var). Saydığım ilaçları kür içinde kullanmanız size daha fazla kazanç sağlayacaktır fakat bunları kür içinde kullanmanın tendon gelişimine ne derece katkısı olduğuna dair bir araştırma yok (en azından ben bulamadım). O yüzden bunları tendon gelişimi için kullanacaksanız, Kürün son enjeksiyonundan itibaren pct sonuna kadar kullanmanız tavsiyemdir. Hem pct süresince olacak kayıpların önüne geçilir hem de kas eklerken,tendonlarınız güçlenir. Bu sayede pct sonrasında doğal çalışarak tendonlarınızı güçlendirebilirsiniz.( İmkanınız var ise AAS küründen çıktığınızda bu ilaçları kullanmaya devam edebilirsiniz. Neresinden tutsak faydası var :) )

 

Allah izin verirse

 

0-12 hafta 250 mg. test. e.

0-10 hafta 200 mg. deca

0-4 hafta 30 mg. d.bol

PCT başlangıcından sonuna kadar 50-80 mg igf-1 lr3.

13 ve 14. haftalarda ise ostarine kullanmayı planlıyorum ( ostarine ve SARM'lar hakkında bilgisi olan arkadaşlar pm atsınlar lütfen PM atsın)

 

Kolojen sentezini arttıran anabolikler hakkında verdiği bilgilerden dolayı @Loving hocama teşekkürler.

 

Hatamız varsa affola.

 

VAKİt BULDUKÇA EDİTLEYECEĞİM.

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    49

Yine çok güzel ve yol gösterici bir konu. Bir çok pratik bilgiyi tek bir konuda birleştirmişsin. Forumumuz için oldukça güzel bir konu.

 

Paylaşımın için çok teşekkür ederim ZANE. Konuyu da sabitliyorum.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZANE    8
Yine çok güzel ve yol gösterici bir konu. Bir çok pratik bilgiyi tek bir konuda birleştirmişsin. Forumumuz için oldukça güzel bir konu.

 

Paylaşımın için çok teşekkür ederim ZANE. Konuyu da sabitliyorum.

 

Sagolun hocam forumdaki arkadaslara bildigim en iyi seyler uzerinden yol gostermeye calisiyorum.

 

Eksigimiz varsa soyleyiniz. Hocam kurumun cikisinds sizle bir cay icmek isterim dogrusu. Hem sizinle tanismak hem de Bilgilerinizden yararlanmak icin guzel firsat olur dogrusu.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.196

Harika anlatım olmuş @roidmax hocam gerekeni yapmış zaten konuyu sabitleyerek. Ben bu ve benzeri konuların devamının gelmesini rica ediyorum forum için faydalı üyelerimizin başında geliyorsunuz. Teşekkürler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Solders911    0

Tranabol

Testo400

Boldenon

Turinabol

Dianabol

Şeklinde küre başlamayı düşünüyorum bu kürü en sağlıklı nasıl kullana bilirim. 16 haftalık olarak mı düşünmem lazım?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tranabol

Testo400

Boldenon

Turinabol

Dianabol

Şeklinde küre başlamayı düşünüyorum bu kürü en sağlıklı nasıl kullana bilirim. 16 haftalık olarak mı düşünmem lazım?

 

danabol ve turanabol birlikte kullanilmaz, birini sec :!:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    213

arkadaşın konusunu kür tavsiyesi ile neden bozuyorsunuz anlamadım açarsanız konu altına yorumlarımı yazarım ama boldenon turanabol ve danabol olayı komik olmuş zaten boldenon ile danabol kullanımı bile önerilmez çakışan ürünler bunlar konu açarsanız yardımcı oluruz :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×