-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Deas
Yaklaşık 6 ay süren ilk kürümde haftalık 500 mg Testosteron ve 300 mg Rimobolan kullandım; kürün son ayına ise 150 mg NPP ekledim. Süreçte kullandığım markaların (Evogen ve Magnus) içerik olarak beklentimin altında kalmasına rağmen, diyetim sayesinde ciddi bir form yakaladım. 49 kg %7 Yağ oranı ile başladığım süreci, 75 kg %12 (TAHMİNİ) seviyesine kadar taşıdım. bu süreçte hiç cheat yapmadım, vitaminlerimi ve koruyucularımı eksik etmedim.
Yan Etkiler ve Tedavi Süreci:
Şiddetli Akne: Kürün tamamlanmasıyla birlikte agresif bir sivilcelenme sorunu baş gösterdi. Topikal kremlerden sonuç alamayınca doktor kontrolünde Zoretanin tedavisine başladım ve bu sayede cildimi kontrol altına aldım.
TRT Geçişi: Kür bitiminde standart bir PCT (Kür Sonrası Terapi) uygulamak yerine, haftalık 125 mg (Overdose marka) ile TRT dozuna geçtim. İlginç bir şekilde, bu düşük dozun psikolojik ve fiziksel etkisi, kürde kullandığım yüksek dozlu ürünlerden çok daha verimli hissettirdi.
İlacı Kesme Kararı: Testislerdeki hacim kaybı (atrofi) hissi ve sürekli enjeksiyon yapmanın getirdiği mental yorgunluk nedeniyle TRT dozunu da tamamen sonlandırdım.
Güncel Durum:
İlacı tamamen bırakmamın üzerinden yaklaşık 2.5 ay geçti. Bu süreçte hem ilaçların sistemden çıkışı hem de yaşadığım ayrılık süreci gibi duygusal faktörler birleşince, kısa süreli bir libido kaybı yaşadım. Doğal hormon üretimimin ne durumda olduğunu anlamak adına yaptırdığım güncel test sonuçlarım aşağıdadır.(şuan her şey yolunda hissetiriyor bu arada) (yazıyı ai ile düzenledim) bu süreçte forumu sürekli takip ettiğimden paylaşmak istedim soru cevaplarla daha anlaşılabilir bir konu olabilir.
-
Yazan: AtesTamer
Değerli hocalarım öncelikle selamlar saygılar.
Yakın bir zamanda ilk kürüme gireceğim,kürüm 10 hafta 500mg testo,10 hafta 250mg deca,5 hafta günlük 30mg danabol olacak şekilde.Bunun için uygulayacağım pct kürünü de sizlerle paylaştım görsel olarak.Kürümle ilgili eklememi çıkarmamı istediğiniz şeyleri söyleyebilirsiniz değerli tavsiyelerinize bilgilerinize ihtiyacım var deca dick problemiyle karşılaşmak istemiyorum bunun için ne gibi tavsiyeleriniz olur.Ve ayrıca kafamda testo ve danabol içeren başka bir kür daha var hangisini tercih etmeliyim açıkçası kararsız kaldım,cehaletimi mazur görün ilk kürüm araştırma sürecindeyim.Şimdiden yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler:)
-
Yazan: Leporis
Arkadaşlar herkese selamlar,
Direkt konuya giriyorum. 33 Yaşındayım 7 senedir spor geçmişim var son 4 senesini güç odaklı çalışarak geçirdim. Son zamanlarda artık bir küre gireyim dedim ve 2 ay önce Testo enantath ve boldenon kürüne başladım. Haftalık 2 enjeksiyon yaparak toplamda haftalık 500mg testo 400mg boldenon alıyorum. Sorunum ise şu; Kürden hiçbir etki alamıyorum arkadaşlar. Atıyorum kürden önce 110-120 arası bench atarken şimdi hala aynı kilodayım fakat sadece daha az yoruluyorum. Güç olsun performans olsun hiçbir ilerleme yok.
Bu arada olumsuz etkileride yok. Uykusuzluk olur libido dalgalanması olur saç dökülmesi olur hiçbir olumsuz etkide yok ama olumlu etkide yok. Tek fark edebildiğim damarlarım belirginleşti ve daha az yoruluyorum. Libido artışı ne bilim özgüven katar işte daha erkeksi hissedersin gücün artar falan hiçbiri yok.Vücudumda belli ki bir sorun var ama ne olduğunu anlamadığım için çözemiyorum. Sizden ricam buna benzer bir sorun yaşayan biri varsa ne yapmam gerektiğini söyleyebilirse çok sevinirim. Kan testi sonuçlarımı buradan paylaşıcam iki ilaçta çalışıyor.
Yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
KAN TESTLERİM:
-
Yazan: Eminkaya
Merhaba arkadaşlar, değerli hocalarım.
PCT sürecim ve bu süreçte yaşadıklarım hakkında ilk kez yazıyorum. Forumda farklı başlıkları incelemek yerine kendi konumu açmanın daha doğru olacağını düşündüm. Yaklaşık 8 yıl boyunca düzensiz şekilde kürlere girdim. En sık kullandığım anabolikler trenbolon, testosteron ve masteron oldu. Son 2 yıldır sadece testesteron kullandım sadece iyi hissetmek için, 8 yıllık bu süreçte maalesef hiç PCT yapmadım. Geçen yıl bu forumla tanıştıktan sonra konuyu daha bilinçli araştırmaya başladım ve sonunda PCT yapmaya karar verdim. Son testosteron enjeksiyonumdan yaklaşık 55 gün sonra PCT sürecini başlattım.
İlk olarak 3 kutu Ovitrelle (hCG) kullandım.
İlk kutunun tamamını tek seferde karın derisi altından enjekte ettim. 6 gün sonra Kalan iki kutuyu ise 3’e bölerek iki günde bir olacak şekilde uyguladım. Ovitrelle kullandığım dönemde kendimi hayatımda hiç hissetmediğim kadar enerjik hissettim. Cinsel isteğim aşırı derecede arttı ve genel olarak hem fiziksel hem mental açıdan çok iyi bir dönem geçirdim. Son Ovitrelle enjeksiyonundan 7 gün sonra PCT’nin ikinci aşamasına geçtim ve şu şekilde başladım:
Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Şu an bu sürecin 22. günündeyim. Ancak Klomen ve Tamoksifen başladıktan sonra ciddi sayılabilecek yan etkiler yaşamaya başladım. Abartmadan söylemek gerekirse aşağıdaki semptomların neredeyse tamamını yaşadım:
Kafada doluluk hissi Göz altlarında morarma Vücutta kırgınlık ve ağrı Nefes almakta zorlanma hissi Vücutta kuruluk Cinsel isteğin tamamen kaybolması Aşırı sinirlilik ve gerginlik Saç dökülmesi Anksiyete Yoğun kaygı Depresif ruh hali Cinsel isteksizlik konusunu özellikle vurgulamak isterim. Gerçekten sıfır seviyesinde. Karşı cinse karşı hiçbir istek hissetmiyorum. Bu süreçte Viagra denedim. İlk etapta çok az bir miktar etki gösterdi ancak yaklaşık 17. gün civarında tamamen elektrik kesilmiş gibi kullansamda tepki verir gibi olsada bi kaç saniye sürdü etkisini kaybetti.
Şu anda 22. gündeyim ve hala aynı şekilde devam ediyorum
Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Ayrıca destek olarak şu takviyeleri kullanıyorum
Günlük 1000 mg C vitamini L-Theanine Taurin Ginkgo Biloba Arginine Çinko Magnezyum Omega 3 Erkeklere özel bitkisel destek Çörek otu yağı B12 enjeksiyonu (haftada 1) D vitamini enjeksiyonu (ayda 1) L-Carnitine Creatine E vitamini 5 günde 1 kez bebek aspirini Şu an yaşadığım durumlar:
Cinsel istek hâlâ sıfır ilk günden beri İştahım inanılmaz derecede arttı (neredeyse 5–6 kat) Gerginlik, yerinde duramama Anksiyete ve kaygı Depresif ruh hali PCT sürecinde spor yapmam gerektiğini biliyorum ancak gerçekten enerji seviyem çok düşük. Bazen kalkıp su içmek bile zor geliyor. Bu nedenle yaklaşık 24 gündür spor yapamadım. Buna rağmen ölçü olarak ciddi bir küçülme fark etmedim. Ancak iştahın çok artması nedeniyle kas/yağ oranındaki değişim beni yanıltıyor olabilir.
PCT başlamadan önce yaptırdığım tek kan tahlili şu şekildeydi:
FSH: 1.13 LH: 2.03 E2: 9.6 Total Testosteron: 223 TSH: 1.79 Serbest T3: 3.04 Serbest T4: 1.19 Prolaktin: 6 Merak ettiğim birkaç konu var:
PCT sürecinde insanlar genelde ne zaman kendini iyi hissetmeye başlıyor? Yani hormonların toparlandığını hissettiren dönem ortalama ne zaman oluyor? Bu süreçte ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Yaşadığım bu belirtiler PCT sürecinde normal sayılabilir mi, yoksa farklı bir problem ihtimali var mı? Tecrübeli arkadaşların ve hocaların görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Uzun yıllar bilinçsiz kür kullandıktan sonra ilk defa bu kadar ciddi bir toparlanma sürecine girdim. Bu nedenle önerileriniz ve düşünceleriniz benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim. @Fuhrer @Askabar @berkay16 @GHOST @metinav
-
