Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

caglr    1

Merhaba arkdslar 34 yasimdayin en son kurumun ustunden 6 ay gecti bolde testo trinabol kuru yapmistim sertlesme ve ereksiyon sorunu yasiyorum test sonuclarimi atiyorum yorumlarsaniz sevinirim.

IMG-20200606-WA0000.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


oguzhanarsll    10

LH ve Total testo düşük kür sonrası genel düzende bozulma oldu mu? 
Pct planın nasıldı?

tarihinde oguzhanarsll tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caglr    1

Pct de sadece nolvadex kullandim

Lh dusuk

fsh sinirda yuksek

Estradiol yuksege yakin

Prolaktin ve total testo dusuk gozukuyir hocam

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wh00    149
caglr, 12 saat önce yazdı:

Merhaba arkdslar 34 yasimdayin en son kurumun ustunden 6 ay gecti bolde testo trinabol kuru yapmistim sertlesme ve ereksiyon sorunu yasiyorum test sonuclarimi atiyorum yorumlarsaniz sevinirim.

IMG-20200606-WA0000.jpg

E2 için yarım arimidex kullanabilirsin 

Testo için çinko 50mg ve güçlü bi tribulus kullanabilirsin 

Tribulus naturel sporcular için çok verimli değil ama bizim için pctde çok önemli katkılarda bulunabiliyor, bireyin standart testosuna bir etkisi yok ama standartın altındakine etkisi var 

Suplement olarakta arjinin ve karnitin ekleyebilirsin

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.657
caglr, 14 saat önce yazdı:

Merhaba arkdslar 34 yasimdayin en son kurumun ustunden 6 ay gecti bolde testo trinabol kuru yapmistim sertlesme ve ereksiyon sorunu yasiyorum test sonuclarimi atiyorum yorumlarsaniz sevinirim.

IMG-20200606-WA0000.jpg

İlk önce kan ver daha rahat edersin.Yaptığın pct sıkıntılı bu değerlerden görünüyor.Üstteki yorumda da sadece nolvadex kullandığını söylemişsin.Eğer tek ilaç kullanılacaksa bu nolvadex değil klomendir.Asıl etkiyi klomen oluşturur, nolvadex onunla sinerjik çalışır.

Fsh değerinin böyle max olmasının sebebi pct de klomen kullanmamış olman.Sana tavsiyem 30 gün yarım tablet klomen kullanman olacak.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
caglr, 6 saat önce yazdı:

Boyle bir pct yapsam tekrar nasilolur

IMG_20200607_014117.jpg

Hcg ve hmg(menogon) pct öncesi kullanılır . Sebebi şu : testisleri pct ye hazır hale getirmek . hcg veya hmg kullandıktan 5 gün sonra klasik pct prosedürü olan nolvadex(tamoxifen) ve klomene geçersin .Ben bu pct de SERM(nolvadex-klomen) göremiyorum . Kişiden kişiye ve küre bağlı olarak pct süresi değişir genelde 4-6 hafta sürer . Haftalık 40 mg nolvadex 50 mg klomen kullanabilirsin .  son hafta bu mg ları yarı yarıya düşürürsün fakat anlamadığım nokta şu neden femara ? @metinav abi ve diğer daha tecrübeli abi ve kardeşlerim daha net bilgiler verebilir . Ek olarak günde 16 gr arginine mide bulantısı yapabilir diye düşünüyorum . milk thistle kullanabilirsin , liv 52 ye gelecek olursak Türkiye ' de bulunan Himalaya ürünleri bana orjinal gibi gelmiyor çünkü bulgar malı . Keçiboynuzu pekmezi,arı polen,arı sütün ek olarak maca,triblus,ginseng de kullanırsan iyi olur . Özellikle maca kullandığımdan bu yana psikolojik açıdan daha rahatım belkide buda psikolojik :).Bu pct yi kim yazdı banada sözde müsabık bir hocamız yazmıştı böyle bişey bilmedim uyguladım ve iyileşmemiştim  sonradan metin abi uyandırdı yaptığın pct belkide çöp oldu diye :) .   iyi günler dilerim .

tarihinde Spartacus tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: pamuseko
      Değerli hocalarım herkese iyi forumlar hem tahlil sonuçlarım gem güncel formum hem de güncel kürüme ilave hakkında soru sormak istiyorum
      Yaş 24 boy 1.80 kilo 83 Yağ oranı: %12 
      500 TESTO - 400 RİMO kürümün 8. haftasındayım. 24 hafta kadar devam etmek istiyorum
      Soru 1- Biraz daha kütle eklemek adına 6-8 hafta deca veya npp eklemek istiyorum. Deca dick olasılığını minimale indirmek açısından decayı kaç mg almam lazım ? Ayriyetten başka tavsiyeleriniz var mı ?
      Soru 2- Güncel kan tahlillerimi paylaştım. Kolesterol seviyelerim düşük çıktı. Beslenmeme dikkat ediyorum olabildiğince temiz büyümeye çalışıyorum. Kolesteroleki düşüklüğün sebebi nedir ?
      Soru 3- E2 seviyem biraz yüksek. Meme uçlarımda hafiften hassasiyet hissetmeye başladım. 3 günde 1 yarım tablet arimidexe başlamalı mıyım yoksa bu seviyelerde kalmasında bir sakınca yok mu ?
       
      GÜNCEL FORM ve TAHLİLLERİM

    • Yazan: Asaletim
      Burak @Loving hocamla küre başlıyoruz ,
      Ürünler : 
      SR-9009 / STENABOLIC + GW-501516/ CARDARINE
      MK-677 / IBUTAMOREN
      Çarşamba veya persembe günü başlıyorum .
      Günlük 3500-4000 kalori almayı hedefliyorum , iştah artışı metabolizma hızı artışına göre 5000 e bile çıkarım belki .
      Hafta içi salonda 4 gün idman , haftasonu da cumartesi evde ağırlık setimle minik bir idman atarım. Amatör bisiklet yarışcısıyım, haftanın 5 günü 10-15 km 30-50 hızda bisiklet sürüyorum ek olarak .
      Hipertrofi ve beslenme konusunda yeterli bilgiye sahibim diye düşünüyorum hocalarım , beni tanıyorsunuz zaten hadi hayırlısı . 
      Başlangıç :
      yaş 19 boy 180 kilo 88.6
      Omuz 136 bel 85-86 kol 38-39 
       
      Bu sarmları seçmemin sebebi daha yaşım genç 19 um , androjen reseptörlerine bağlanmayan sadece bu üç sarms var , diğerleri bağlanıyor . Amacım 22-23 yaşına kadar hormonlara dokunmamak .
      Kaldırdığım ağırlıklar :
      Bench press 80x12 Squat 110x12 Deadlift 135x12  Lets GO
    • Yazan: erdem senturk
      Hocalarım merhaba bu ilaçlar elime yeni ulaştı HERMES markası adı altında üretiliyor satın alırken test değerlerinin iyi çıktığını söyledi satan kişi tabi satıcı kendi malını kötülemez kafasıyla bende araştırmaya koyuldum resimlerini eklediğim 2 ilaç carniburn hakkında pek bilgi sahibi değilim ama ilk sefer kullandım anabolizan olmadığını söyledi ve ücretsiz denemem için verdi.
      merak ettiğim konu şurda ilaçlardan uzak durup durmamam gerektiğini kullanmadan nasıl anlayabilirim elimde birde proton marka test e var kürümü protonla yaptım ve test sonuçları çalıştığını gösterdi proton test e ile hermes test e yi yanyana alıyorum hermes biraz daha az sıvı gibi acaba yağ bazı fazla olması demek ilacın boş olduğu anlamına mı geliyor yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim 
       
    • Yazan: pamuseko
      Herkese merhaba. (boy 1.80 kilo 80 yağ oranı %13-14 seviyelerinde)
      14 haftalık 500 testo e.  400 primobolan kür serüvenimi tamamladım ve diğer kürüme girmeden önce dinlenmeye karar verdim. Bu süreci pct yaparak değil de TRT (testosteron replasman tedavisi) ile geçirmek istiyorum.
      1. Sorum bu dönemde dozajlar neye göre ayarlanmalı ? Haftalık 125 mg testo e . şeklinde düşündüm. Bu şekilde kullanıp 2-3 hafta sonra test verip duruma göre müdahele etmek istiyorum. Ayriyetten 125 mg vurulması gerektiğini varsayarsak bunu hafta içinde 2 ye bölmeli miyim ? Yoksa tek seferde 125mg vurabilir miyim ?
      2. Sorum ise testislerdeki atrofiye bu dönemde müdahele edilmeli mi ? pregnyl gibi ürünler TRT  de kullanılmalı mı yoksa PCT dönemi mi kullanılmalı ? Bu dönem için önemli tavsiyelerinizi bekliyorum hocalarımdan.
       
    • Yazan: erdem senturk
      Hocalarım Merhaba Kürde 10. haftam yakında küre ara vericem 10 günde 1 sadece enant almaya devam edicem bu süreçte aas kullanmıcam total testoyu vucutta kullanılabilir hale getirmek için pct sürecinde nolvadex veya armidex kullanıcam değerlerimde ilaç harici yükselen veya azalan herhangi bir değerim yok ve bunların yanında kullanmam gereken veya kullanabileceğim bir şey var mı şimdiden teşekkür ederim @Rdm

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×