Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Geleceğin Olympia'sı

Vücut geliştirme lisansı nasıl çıkarabilirim ?

Önerilen İletiler



klinux    67

Lisanslı olanlar değil milli sporcular avantajlı yoksa lisans dediğin 2 vesikalık fotoğaf bir başvuru formu ile 5 dakikada bitiyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klinux, 8 dakika önce yazdı:

Lisanslı olanlar değil milli sporcular avantajlı yoksa lisans dediğin 2 vesikalık fotoğaf bir başvuru formu ile 5 dakikada bitiyor.

Nereden çıkartabilirim ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klinux    67

Ben bilek güreşçisiyken bizim federasyonlar birleşmişti şuan nedir durum bilgim yok. Türkiye Bilek Güreşi ve Vücut Geliştirme Federasyonu diye arayabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Kara astsubaylık okumayı istiyorum bir yandan da vücut geliştirme sporcusu olmak yarışmacı olmak istiyorum. İkisini bir arada yapmak mümkün mü, bu platformda ikisini aynı anda yürüten var mı yoksa birinden vazgeçmem mi lazım ?
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Sıfırdan yer döşemelerine kadar dükkan kiraları giderleri hariç ortalama bir spor salonu maliyeti ne kadar tutar aramızda salon sahibi varsa bilgilendirebilir mi ? Bir de salonda en az 1 antrenör çalışmak zorundaymış, kendim aynı zamanda antrenörlüğünü yapabilir miyim ? 
    • Yazan: _NEMO_
      selamlar 
      bu forumda vücut geliştirme branşına yıllarını vermiş üyelerden, daha dün başlamış üyelere kadar geniş bir yelpaze var. ancak herkesin bu branşta bulduğu şey aynı mı? bu spora başlayacak kişiler ne bulacaklar ? kendinizden pay biçerek
      vücut geliştirme sporunun size ifade ettiği şeyi lütfen yazar mısınız?
      teşekkürler
    • Yazan: Geleceğin Olympia'sı
      Türkiye'de yarışmalarda madalya kupa ve protein tozu veriyorlar diye duymuştum yurt dışındaki yarışmalarda durum nasıl ? Bir de aramızda salonda çalışan antrenörler varsa aylık kazançları ne kadar?
      Üni okumayıp antrenör belgesi çıkartıp bir salona antrenör olarak girmeyi düşünüyorum aynı zamanda da yarışmak istiyorum yapılabilir mi ?
    • Yazan: captured
      Herkese selamlar.
      Vücut geliştirme, fitness gibi alanlarda profesyonel olmak için AAS almak "neredeyse" farz, hepimiz biliyoruz. Steroidlerin antrenman-beslenme-dinlenme üçlüsüyle birlikte çok iyi sonuçlar verdikleri bilinir ancak yapılan araştırmalarda, antrenman bile yapmayan kullanıcıların kas gelişiminin, antrenman yapan "doğal sporculara" göre daha iyi olduğu belirtilmiştir. Bundan yola çıkarsak, "profesyonel" olmak isteyen genç yaştaki sporcuların bir süre "doğal" kalmasının anlamı var mıdır? Yanlış anlaşılmak istemem, yarışmacı adaylarının steroid alıp bütün gün yatmalarından söz etmiyorum. Mesela, IFBB Pro unvanına sahip olmayı hedefleyen 17 yaşındaki erkek sporcunun bir süre "doğal" kalmasının amacı var mıdır gerçekten? Bu tür durumlarda ne yapılmalıdır? Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×