-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Osibaba09
Arkadaşlar selam,
2. kürüme girmeyi planlıyorum. Ünlü bi hocayla uzaktan çalışıyorum ama fıs çıktı, 5 haftalık bir kür programı yaptı ilaç temininde yardımcı olurum dedikten sonra 10K fiyat istedi proton marka ilaçlar için. Ayrıca ilaç dozajları da yüksek geldi bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
5 HAFTALIK YAPTIĞI KÜR PLANLAMASI:
PAZARTESİ
Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml PERŞEMBE
Testosteron Enanthate 1 ml Boldenon 1 ml HER GÜN
Turinabol 50 mg MCT VE VİTAMİNLER
Arimidex Zma Milktistle C vitamini B 12 Multivitamin Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: BRABUS
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
KÜR DETAYLARIM:
Testosteron Enanthate Cjc 1295 Ghrp 6 SORULARIM:
Bu kürde östrojenik etkilere karşı hangi koruyucuları kullanmalıyım? Bu koruyucuları ne zaman kullanmalıyım? Bu koruyucuları hangi dozda kullanmalıyım? Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: krtlskr
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Ben sporu natural olarak yapıyorum. Hastanede biraz işlerim varken bir de ufak bi test yaptırayım istedim. Pek bilgim yok o yüzden tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Doktora göstermek istedim fakat 2 aydan önce randevu alamadım. @ardas @Diver
Yaş 27 Kilo 80 (Hiç küre girmedim)
-
Yazan: Aragontak
Merhaba,
ilk kürüm 12 haftalık ilk 6 hafta 1/1 test bolde haftada 2 enjeksiyon son 6 hafta 1/1 3 enjeksiyon son 4 sabah öğle akşam ox ve winstrol son 3 haftaya girdim ama mide bulantısı halsizlik güçten düşme ve aşırı bi iştah kaybı yaşıyorum antrenman verimim bile aşırı düştü bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi?
-
Yazan: ggaridesgafa
Herkese iyi forumlar,
170 kilodan 125 kiloya bir düşüş yakaladım ancak güç konusunda halen çok tatmin olmuş değilim bunun için 4, 5 haftalık pct gerektirmeyen ürün kullanmak istiyorum mk677 şuan yağ oranımın yüksekliğinden çok etkili olmayacaktır diye düşünüyorum oxandorolne kullanmayı düşünüyorum yada neler tavsiye edersiniz oral tablet öncelikli?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-