Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

erdemdemir

Hct (hematokrid)

Önerilen İletiler

erdemdemir    20

Herkese selamlar

6 haftadir

500 enant kürundeyim

tahlillerimde hersey normal ancak

Hct degeri anormal derecede yuksek gorunuyor. Bu konuda deneyimi olan var mi?

35443A54-BABD-41A9-97F6-CFB40EBB3EED.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kan yüksekliği mevcut kür sırasında kan yüksekliği olması normal durum hacamat yaptırabilirsin veya kan bağışı yapabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erdemdemir    20
Pokerface006, 1 dakika önce yazdı:

Kan yüksekliği mevcut kür sırasında kan yüksekliği olması normal durum hacamat yaptırabilirsin veya kan bağışı yapabilirsin

Selamlar. Polisitemi riski ama hematokridin yuksek olmasi. Sizlerde cikan sonuclar neler? Bir onceki kurumde hic bunlari yasamamistim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Testo boldenon küründe bende yaşamıştım yüksek hct değeri kan verince rahatlama yaşamıştım. Büyük ihtimal sorununuz bu kan verirseniz sorun olmayacağını düşünüyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erdemdemir    20
Equipoise, 8 dakika önce yazdı:

Hct den ziyade rbc ve hgb de sınırda yani 1-2 haftaya sınırın üstüne çıkar büyük ihtimal. 

Kan ver bence 

Yani sizce kan verip devam mi

yoksa referanslara gelene kadar küre ara mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Equipoise    333
erdemdemir, 7 dakika önce yazdı:

Yani sizce kan verip devam mi

yoksa referanslara gelene kadar küre ara mi?

Kan verip devam dostum bu arada az su içiyorsan o da sebep olabilir. Kan verdiğin sürece küre ara vermene gerek yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
erdemdemir    20
Equipoise, 2 dakika önce yazdı:

Kan verip devam dostum bu arada az su içiyorsan o da sebep olabilir. Kan verdiğin sürece küre ara vermene gerek yok 

Su en az 5lt iciyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.847
AhmetBalcı, 5 saat önce yazdı:

@metinav

üstad bilgin var mi?

isin icinden cikamadim

Bir cok sebebi olabilir. Hangisi oldugunu bilemeyiz, ekarte edebilmek icin diger unsurlarin arastirilmasi lazim. Fakat steroidlerin kan degerlerinde artis yapmasi pirimer etkilerinden biri. Ve diger kan degerleri de max. sinirina dayanmis. Dolayisiyla kan miktari artmis. Herhangi bir sorun olusturmuyorsa boyle devam edebilir.Veya kan verebilir. Veya kan sulandirici omega 3, e vitamini, aspirin gibi destekler alabilir...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ßyC#    66

Vücut geliştirme Body Building sporcusu yapan kişilerin kan vermesi doğru değil özellikle anabolik steroid kullanıcılarının kan vermesi hiç doğru değil.

Sebebine gelecek olursa her vücut kendi genetik yapısına ve diğer faktörlere bağlı olarak kan üretir. Vücuttaki kan o kadar sınırlı ve sayılıdırki az bir eksikliğinde dahi ereksiyon problemleri baş gösterebilir.

Anabolik kullanımını bıraktıktan sonra baş etmeniz gereken bir kaç psikolejik faktör sizleri bekleyecek bu yüzden sakın kan vermeyin.

Ayrıca klinik testlerin yapıldığı saat ve klinik testte yaptıran kişinin yaşam kalitesi beslenme faktörleri son 1 aylık beslenme düzeni. Yaşam şartları vb. faktörlere göre değişir.

Bugün verdiğin test ile hiç bir şeyi kafana takmadıktan sonra 2 ay sonra vereceğin testde bile ufak farklılıklar olabilir. Ayrıca testte anormal oranda bir fark yok.

Anormal oran demek 1-50 referans aralığının 2 katı 3 katı demektir yani 50 referans sınırı bir değerde 100 veya 150 veya üstüdür.

Kürü keserseniz sizin için kötü bir deneyim olur ve gidişatınız iyi yönde etkilenmez hormonları çalışmayı bırakmışken bu işi bir seferde bitirin ve kafanızı bir boka takmayın.

Sert antreman temiz beslenme sağlam bir kür maksimum 16 hafta kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.