Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

erdemdemir

Üye
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    1

erdemdemir kullanıcısının son zaferi 6 Aralık 2019

erdemdemir en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

19 İyi

erdemdemir Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  1. Tahlil sonuçlarındakli gariplik

    Test ekipmaninin sorunlu olabilecegi benimde aklima geldi acikcasi. Bu nedenle tekrar test yapma fikrim olustu lakin donemsel olarak vucudumu dinlendirmek adina PCT yapmaya karar verdim. Herkese ilgisi ve bilgi aktarimi icin minnettarim. Cok tesekkurler.
  2. Tahlil sonuçlarındakli gariplik

    Selam. SHGB yarin cikacak. Benimde aklima gelen buydu. Ama ilk defa basima geldi acikcasi. Bu zamana dek hic boyle sonuc cikmamisti
  3. Arkadaşlar merhaba Su an haftada 250mg Enantat kullanıyorum Pazartesiden Pazartesiye Çarşamba gunu kan tahlili verdim ama enteresan bir sonuç çıktı Total Testom Cok cok yuksekken free testo referans aralıgında kaldı. Nedenı ne olabilir? @metinav üstad yardımlarını rica ediyorum
  4. Enjeksiyon sıklığı (testosteron enanthe)

    Bızımksı bıraz meslek hastalığı. Bende cok okuyorum fayda olsun ya da olmasın cok okuyorum. Bir süre sonra ınsan kendı kendını ogrendıkce daha rahatlıyor. Vucudun tepkilerini ölçebilir hale gelince daha rahatlıyorsun açıkcası. Ama dedıgım gıbı meslekı takıntı var biraz Ben 2 haftada bır mutlaka kan verıp bakıyorum ne nasıl etkı etmıs nasıl etkılıyor ne sekılde seyredıyor vucudumda diye.
  5. Şok mısır gevreği

    Ben dırek kuru kuru yıyorum sut ya da su eklemeden keyıflı oluyor sevıyorum ben yulaftan daha keyıflı. Ben yulafıda kuru kuru kaşıklıyorum ama. Biraz ben normal degılım beslenme konusunda. Su bardagına yulafı koyup agzıma yulaf alıp bıraz cigneyıp suyla yutuyorum.
  6. Enjeksiyon sıklığı (testosteron enanthe)

    Guzel dostum benım 2. kur sorunsuz devam sen cok endıse edıyorsun sakın kal bıraz. ılk kurumde bende oyleydım alacagın fayda dusuyor stres arttıkca kortızol salgısı artıyor
  7. Şok mısır gevreği

    Bulk donemınde bende kullanıyorum sabah kahvaltılarımda bence etkısı guzel seker oranı az ve kahvaltıda yulaf yemek bazen sıkıcı oluyor
  8. Enjeksiyon sıklığı (testosteron enanthe)

    Dostum yanlıs bılmıyorsam avukatsın. Bu tam avukat tarzı. Hıc yabancı gelmedı bende avukat oldugum ıcın guzel guldum
  9. Kürde aşırı sivilcelenme

    Yagı kesemezsiniz. Yağ almadan (saglikli yag) imkansiz buyume faydasi alamazsiniz.
  10. Kürün uzunluğundan emin değilim

    İlk kürüm tam 52 haftaydi 😊 bir sorun yasamadim. Ama herkes ayni olacak diye bir kural yok pek tabi.
  11. Kürde gelişimin durması

    750g karbi hangi kaynaktan aliyorsun?
  12. Kür gelişimı

    Yaş 32 kilo 82 bir sabah kalktim göbek bende önde seyrediyor, kendime yakistiramadim goruntuyu. Kilo vermeye karar verdim. 3 ay ketojenik diyetle 82den 69 kiloya indim Bu kiloya inincede bu sefer sekilsiz gorunmeye basladi gozume vucut. Dedim kür yapayim. Baslangici yaptik ama yol alamadim ne yaptiysam yol alamadim. Sonra tahliller vs baktik ki dogru ilac ve dogru insanla calismiyormusum. Sonra @Loving ile tanistim bana cok destek oldu aramizda dostluk da olustu normal hayatla ilgili de dertlesir olduk. O ne dediyse harfiyen uyguladim ilk kürümün devaminda. Kürde enantat, boldenon, masteron, deca, tren, propionat derken herseyi kullandik. Toplamda 52 hafta sürdü ancak bunun ortasinda Burak hocamla tanisma sansim oldu. Kür icinde devamli kan tahlili veririm hemen hemen her ay. Hicbir sorunum olmadi ne öncesinde ne de sonrasinda. Kürü 83 kilo bitirdim. Kür sonrasinda 79 kiloyla devam ettin. 79 sabit kalici olarak devam etti benimle. Daha sonra yine dedik hadi kür Burak hocamla basladik su an kürü yaklasik 7. Haftasindayim ve devam ediyoruz. Yine uzun soluklu devam Sagol varol @Loving
  13. Küre giricem her kez bir şey söylüyor

    @Ferhat82 Dostum hepsinin gitmesi tezin neye dayanıyor? Hobi amaçlı yapıyorum Avukatım zaman buldukca yapıyorum. Kür yaptım 69 Kılo Baslayıp 83 Kılo bıtirdim kürü. Uzunca bir kürdü. Burak Hoca yakinen de tanır beni. Kürden çıktım ve 4 kilo verdim sadece. 79 Kiloyu sabit korudum. Hepsinin gitmesi imkansız. Oran veremeyiz ama bana göre çoğu kalıcı oluyor kazanımların.
  14. Anapalon mu ? dianabol mu ?

    Boyle birsey yok dostum. Hepsi gider diye bir oran oranti yok. Ne kadari kalacagi senin genetigine, beslenmene ve diger urunlerinin calismasiyla alakali. Dianabol ya da anapolon bu senin tercihin. Yerinde olsam ilk kurde dianabol kullanirim. Vucudun nasi tepki verecek bilmiyorsun zira.
  15. Kan testi

    Bende ayni fikirdeyim kana karisma ve reseptorlere baglanmasi farkli seyler. Ben sabah enjeksiyon yapip ogleden sonra kan verdim testo kanda cikmisti.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×